Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Polska - Anglia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8436 dni

Polska - Anglia - 27/07/2004 22:28
Wiem, że jeszcze wcześnie ale znając szczecińskie realia i tak może się okazać za późno. Pewnie żadnego zorganizowanego wyjazdu na ten mecz nie będzie ze Szczecina, chociaż doszły mnie słuchy, że mogę się mylić, w co jednak ciężko mi uwierzyć. Dla przykładu Lechia jedzie specjalem w 500 masek. Ale pytam się kto by się wybierał, trzeba się już ogarniać. Z niektórymi można się prywatnie umówić.
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
barcish
Kibic
Na forum od 7964 dni

**

Odp: Polska - Anglia - 27/07/2004 22:29
ja bym Pogońil na anglie z checia :] pozdro

POGOŃ SZCZECIN!
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Polska - Anglia - 27/07/2004 23:12
> ja bym Pogońil na anglie z checia :] pozdro

Ja też bym chętnie na wemblay pojechał...
jeszcze pogadam ze starszym:P [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-27 23:12]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Polska - Anglia - 27/07/2004 23:32
Na Wembley? Powodzenia :P

Czasem żałuje, że mam internet.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 00:02
> Na Wembley? Powodzenia :P

>Czasem żałuje, że mam internet.

Nie zaluj, czlowiek dowiaduje sie co chwila ciekawych rzeczy.
To kiedy ten mecz na Wembley? :D

km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 00:06
łaaaaaa:D na " Łemblej" to dopiero psikus!! <hahaha>

skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 00:25
SIALALLALALALALLA !
INTERNETOSTOLAKSAHA ! [Ostatnio edytowane przez gandalf: 2004-07-28 00:27]

Obrazek jpg wstawiony na forum
zenit
Kibic
Na forum od 8245 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 06:47
Mecz odwolany stadon został rozebrany do golej ziemi przez firme budowlaną.

j27
brodaONE
Kibic
Na forum od 8577 dni

**

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 08:48
> Mecz odwolany stadon został rozebrany do golej ziemi przez firme budowlaną....

...za dlugi hehe, tak ze nici z wyjazdu :)
pzdr for all

qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 10:01

Stadion rozebrali i Polska dostała walkowera bo w całej Wielkiej Brytanii nie ma drugiego stadionu na którym można by przeprowadzić mecz międzypaństwowy... :D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
VT
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 10:41
Trudno Wembley nie zobaczysz :( ale za to do Manchesteru możesz pojechać , może tam bedą grać . :D

:
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 11:19
OOOPS sorry jeszcze z takiego przyzwyczajenia walnąłem gafę:P wemblay:P

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
franek
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 12:06
s(h)adu ja tez planuje wyjazd na ten meczyk takze mozna sie zgadac tylko trza bilety jakies zalatwic takze bedziem w kontakcie

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 17:10
Nabijacie sie z faktu, ze gostek sie pomylil i wspomnial o Wembley, ale tacy z Was kibole, ze nawet nie zauwazyliscie,ze Sadkowi chodzilo o mecz w Chorzowie,ktory jest we wrzesniu....INTERNETOWCY RULEZZZ

Sami przeciw wszystkim!!!
Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 17:17
> Nabijacie sie z faktu, ze gostek sie pomylil i wspomnial o Wembley, ale tacy z
> Was kibole, ze nawet nie zauwazyliscie,ze Sadkowi chodzilo o mecz w
> Chorzowie,ktory jest we wrzesniu....INTERNETOWCY RULEZZZ

Już nie miałem na to wszystko sił, aby im o tym przypomnieć.. ehh. Bo wkońcu kto ma wiedzieć ten wie ;)

Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 18:54
Ja biore urlop :D

Pierdole :P Nie robie :)

1948
Bartas
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 20:28

Już nie miałem na to
> wszystko sił, aby im o tym przypomnieć.. ehh. Bo wkońcu kto ma wiedzieć ten wie
> ;)

Po co wogóle taki temat? Kurwa Sadu przecież wiesz z kim o tym gadać a forum NIE JEŹDZI (jak jest wyjazd to komplet na necie). Sadu daruj sobie taki temat następnym razem. Uznaje że miałeś słabsza chwilę

Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Polska - Anglia - 28/07/2004 20:54
W sumie masz racje Bart. Moja gafa. Chciałem sie tylko rozeznać jak Szczecin podchodzi do sprawy, ale to nie na necie. Pozdro i odezwij się na gg jak będziesz. [Ostatnio edytowane przez S(h)adu: 2004-07-28 20:56]

jebudubu
Kibic
Na forum od 7933 dni

Odp: Polska - Anglia - 29/07/2004 07:54
S(h)adu a jaki jest szacowany koszt takiej imprezy (bilety dojazd , piwo przed i jabol po oby wygranym meczu) ??PS Byłes na jakims reprezentacji w POlsce ( nie liczmy tych u nas oczywiscie :)
A co do tych "Łembleji" bzdur i bzdetów to sie komentowac nie chce mi to przypomina jakies onetowski komentarze pod artykułami i czesto głupawe prowokacje. No ale przeciez kazdy ma sie prawo mylic!

Stau
Kibic
Na forum od 7903 dni

Odp: Polska - Anglia - 15/08/2004 12:52
> Nabijacie sie z faktu, ze gostek sie pomylil i wspomnial o Wembley, ale tacy z
> Was kibole, ze nawet nie zauwazyliscie,ze Sadkowi chodzilo o mecz w
> Chorzowie,ktory jest we wrzesniu....INTERNETOWCY RULEZZZ

Rzeczywiście za mocno... Ja jadę na pewno pociągiem tylko nie wiem jak będzie jeśli idzie o bezpieczeństwo. Wrocław, Poznań - tam pewnie też będą wsiadać, a i na stacji końcowej może być różnie. Liczyłem na jakiś zorganizowany wyjazd, ale z tego co słyszę i czytam "każdy sobie rzepke skrobie". Pzdr. [Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-15 12:53]

POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489959 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005