| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Spiewamy !!! - 15/07/2004 19:17
nowa propozycja piesni dla fanow naszego ukochanego klubu
posluchaj
I tekst
HEJ HEJ HEJ MKS
HEJ HEJ DO BOJU MARSZ
HEJ HEJ WYGRAJ TEN MECZ
MKS KOCHAMY CIE
lub wersja nr 2
HEJ HEJ HEJ MKS
HEJ HEJ DO BOJU MARSZ
HEJ HEJ BRAMKE DZIS STRZEL
MKS KOCHAMY CIE
Prosze o komentarze
|
|
|
|
|
Odp: SPIEWAMY !!! - 15/07/2004 19:19
No ja w praniu ta piosenke prtzetestowalem i prezentuje sie naprawde dobrze!!! skoro trudno jest sobie nieraz przypomniec piesni z dawnych lat to zmoe cos wprowadizc nowego??
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SPIEWAMY !!! - 15/07/2004 20:33
Jak oni spiewaja La la la laaa lala to my Hej hej hej eMKaeS. Jak jest druga intonacja Lala to drugi wers, podczas trzeciej intonacji, kiedy oni spiewaj ciszej-my trzeci wers, i keidy spiewaj inny tekst to my MKS Kochamy Cie!! Dobrze to okreslilem?
|
|
|
|
|
Odp: SPIEWAMY !!! - 15/07/2004 20:39
> a na jaką melodję lub rytm
bedziemy to spiewać??
przeciez masz linka podanego
jak nie widzisz to masz tu
nacisnij na ten link ponizej
POSLUCHAJ [Ostatnio edytowane przez kaziuk: 2004-07-15 20:39]
|
|
|
|
|
Odp: SPIEWAMY !!! - 15/07/2004 21:13
Teraz moje 3 slowka....Bardzo fajna melodia,slowa tez ujda,ale przykro mi stwierdzic,ze nic z tego...Mamy do wprowadzenia(a raczej przypomnienia) kilka innych piosenek m.in. "Na sztandarze..",ktorych melodie sa ogolnie znane.Ta piosenke pozna stosunkowo niewiele osob(malo osob ma neta),wiec proby jej wprowadzenia skoncza sie ...hmm.Moze uznacie mnie za pesymiste,ale ja uwazam ze to realizm...Zauwazcie jak ciezko idzie przypomnienie chociazby piesni"Dzis zgodnym rytmem".
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 21:44
> Teraz moje 3 slowka....Bardzo fajna melodia,slowa tez ujda,ale przykro mi
> stwierdzic,ze nic z tego...Mamy do wprowadzenia(a raczej przypomnienia) kilka
> innych piosenek m.in. "Na sztandarze..",ktorych melodie sa ogolnie znane.Ta
> piosenke pozna stosunkowo niewiele osob(malo osob ma neta),wiec proby jej
> wprowadzenia skoncza sie ...hmm.Moze uznacie mnie za pesymiste,ale ja uwazam ze
> to realizm...Zauwazcie jak ciezko idzie przypomnienie chociazby piesni"Dzis
> zgodnym rytmem".
I tu sie zgodze z Toba Patyk
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 21:47
ja wam dam zaraz, uczyc sie starych a nie wprowadzac zamieszanie z nowymi
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 22:03
> Teraz moje 3 slowka....Bardzo fajna melodia,slowa tez ujda,ale przykro mi
> stwierdzic,ze nic z tego...Mamy do wprowadzenia(a raczej przypomnienia) kilka
> innych piosenek m.in. "Na sztandarze..",ktorych melodie sa ogolnie znane.Ta
> piosenke pozna stosunkowo niewiele osob(malo osob ma neta),wiec proby jej
> wprowadzenia skoncza sie ...hmm.Moze uznacie mnie za pesymiste,ale ja uwazam ze
> to realizm...Zauwazcie jak ciezko idzie przypomnienie chociazby piesni"Dzis
> zgodnym rytmem".
Takie coś jak zgdonym rytmem to trzeba nauczyć na nowo bo ktos znał kiedyś to sobie przypomniał a Ci co nie znali... Ogolnie Lipa jest ze śpiewem zobaczym jak to bedzie w nowym sezonie...aha najlepiej było na Piascie bo było mało ludzi wiekszość ogarnietych w tym temacie no i jeszcez Bełchatów ale to śpiewniki wiadomo
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 22:07
Zgoda Patyk Ale ludzie z reguly wola uczyc sie czegos nowego a jezlei odkurzac cos z przeszlosci. Chodzi tez o słowa: 'Dzis zgodnym rytmem" są złożone i tak samo jak w podstawowce nikomu sie nie chcialo uczyc ciezkich wierszy tak samo trudno mlodszym nauczyc sie tej pieśni. Oraz o rytm. to tutaj jest szybkie nawet bardzo i jest spora intonacja. a w "Dziś..."tempo jest średnie.
Moim zdabniem warto by było przy najblizszej okazji w młynie-przed meczem-zrobi cos na wzor proby przez megafon. Nic chyba nei tracimy przeciez chyba....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 22:18
A Sanbal czy tekst "Hej, Pogoń goooool" jest złożony? :> Nauczmy sie pierw piosenek ktore mamy w repertuarze, a pozniej dopiero uczmy sie nowych...
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 22:26
Heh...to ja widze wlasnie jak ludzie chca sie uczyc nowych piesni ...Dla niektorych sa calkowicie nowe, niektore stare melodie(o kurwa jak to brzmi) na bardzo proste slowa - najczescie wystepujace : Pogon, MKS, gol, Hej, Aejao,Sialala i i tak wychodzi jeden wielki chuj ...Ogarnijmy najpierw mlyn,zeby "mial podstawy" ,a pozniej ewentualnie wprowadzajmy nowe
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 15/07/2004 23:39
"Do boju MKS..." wydaje sie byc bardzo smetna, ale gdy nie spiewa polowa mlynu, a kolejna czesc sie "szuka" no to nie dziwie sie dlaczego nie wychodzi! - Za Gondora bywalo ze przez 5 min bez przerwy sie spiewalo jedna piesn(i nikt nie stekal), a teraz jak sie spiewa jakas dluzsza to w polowie jakas tam czesc juz przestaje bo im "sie juz nie chce"... Ech szkoda gadac! I nie ma co sie obrazac tylko jak sie czegos nie umie to sie trzeba nauczyc (chyba to nie wstyd)
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 16/07/2004 00:43
jestem za.
Słowa nie są zbyt wyszukane ale nie startujemy do Idola.
Taki tekst i taki rytm lepiej załapią wszyscy - nawet ci, którzy na Papricanę chodzą dopiero odkąd zaczęła być mowa o super atmosferze w Szczecinie.
Więcej ludzi śpiewa-większa zabawa, lepsza atmosfera.
3X ZA
pozdor 4@ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 16/07/2004 14:18
> Heh...to ja widze wlasnie jak ludzie chca sie uczyc nowych piesni ...Dla
> niektorych sa calkowicie nowe, niektore stare melodie(o kurwa jak to brzmi) na
> bardzo proste slowa - najczescie wystepujace : Pogon, MKS, gol, Hej,
> Aejao,Sialala i i tak wychodzi jeden wielki chuj ...Ogarnijmy najpierw
> mlyn,zeby "mial podstawy" ,a pozniej ewentualnie wprowadzajmy nowe
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|