| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 03/07/2004 23:46
> PES 3
cm 4
POPIERAM!!!!!
TYLKO DO TEGO : Warcraft III, Gothic II, Majesty, Tony Hawk's Pro Skater 3, NFS Underground i porche. To są najlepsze gry w jakie grałem a pozatym to jest kilka które jeszcze mi sie podobają
A TAK POZATYM TO TAKIE TEMATY JUŻ BYŁY WAŁKOWANE...
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-03 23:47]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 04/07/2004 08:55
> bilard(na necie)
gdzie grasz? na gamedesire.com ? moze maly turniej? ;]
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 04/07/2004 15:57
Master: preferuje Snookera, ale 8-mka tez moze byc.
BTW. w Szczecinie nie ma zadnego stolu do Snookera... skandal.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 04/07/2004 20:11
> Bo z tego co widze to to kiedys na wp bylo
na wp.pl jest platne -- to samo jest na gamedesire.com.... za darmo hehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3