| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
(Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 21:10
Czytając fora kilku klubów naszła mnie myśl żeby ten temat założyć też u nas (przejrzałem Hade Park i nie zauważyłem tego tematu, jezeli przeoczyłem to prosze o kasacje).Nie chciałem zakładać dwóch tematów na raz, ale do rzeczy...
Wymięcie tu piłkarzy których darzycie jakąś sympatią, waszych "sportowych idoli", piłkarzy których gre z przyjemnością oglądacie w TV, ich "styl" próbujecie naśladować na boisku itp. Nie musicie ograniczać się tylko do piłkarzy grających za granicą... Uzasadnijcie.
1. Raul - chociaż czasem ma przestoje w grze, czasem jest bez formy, to mam do niego jakiś sentyment. Zajebisty technik, jedna jego kapitalna akcja może przesądzić o wyniku meczu...
2. Ronaldinho - jeżeli jest przy piłce, to może zrobić z nią wszystko. Czuje gre. Oglądanie go w akcji to czysta przyjemność...
I druga sprawa. Wymieńcie tu piłkarzy z polskiej ligi, albo kiedyś grających w naszej lidze, których nie lubicie, którzy was wkurzają i których nigdy nie chcieli byście widzieć na Twardowskiego w barwach Pogoni. Nie musi (nie ma!) tu chodzić o ich styl gry, tylko o "wszystko inne"...Uzasadnijcie.
1. Drumlak - za to że przeszedł do Cracovii. Za jego wypowiedzi w prasie... Za ZDRADE !!
2. Rocki - zawsze mnie wku***ał. Na boisku za duży prowokator. Poprostu go nie trawie
3. Arkadiusz Bąk - za jego zachowanie w trakcie meczu Pogoń - Polonia 2 lata temu.
4. Liberda - za całokształt
5. Świerczewski - za wypowiedzi w prasie. Ogólnie zawsze mnie denerwował swoim zachowaniem na boisku..
Kolejność zawodników zupełnie przypadkowa Pozdro !
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-23 21:11]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 21:41
Piłkarze lubian
1) Ronaldinho - po pierwasze gra w Barcie w moim ulubionym klubie(na równi z Pogonią oczywiście)i w swoich wypowiedziach wykazuje bardzo duże przywiązanie do drużyny z Kataloni. Po drugie jego zagrania , kiwki,strzały są poprostu piekne , jest to zawodnik nieobliczalny i jednym zagraniem, indwidualna akcja może przesądzić losy meczu
2) Puyol - zawodnik który w każdym meczu jest bardzo zaangażowany w gre. Walczy do końca o każdą piłkę
3) Olo Moskalewicz - jak wyżej
Piłkarze nie lubiani
W polsce raczej nie ma piłkarza którego bym bardzo nienawidził za to za granicą jest kilku
1) Figo - na początku całował herb Barcy by później zdradzić ją dla największego rywala. Więcej chyba nie musze pisać
2) Beckham - Według mnie zawodnik przereklamowan, może i jest dobry ale na świecie jest wielu piłkarzy o klase lepszych od niego
3) Piotr Świerczewski - NIe wiem czemu go nie lubie ? Jakoś zawsze mnie denerwował
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 21:47
Lubie Majdana, olgierda, Batata, Kluzka, Frankowskiego, Wegrzyna,Mile i tam ktos sie jeszce znajdzie.
Nie lubie Drumlaka, Reissa, tyrajskiego, Szamotulskiego, jopa, Janoszke... i tam kogos jeszce.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 22:35
Bez zbednego uzasadnienia :
Lubie: Moskalewicz,Majdan ,Dymkowski,Mandrysz ,Studzinski .Miazek ,Stolarczyk,Juskowiak,Kowalczyk,Klak,Koeman ,Van Basten,Klinsman,Shearer,Kluivert,Ronaldinho,Puyol
Nie lubie: Swierczewski,Drumlak,Szamotulski.Beckham.Figo ,Effenberg,,Boniek ,Czerwiec jeszcze dlugo by wymieniac jak mi sie jeszcze ktos przypomni to napisze
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 22:46
Niecierpie :
1. Arka Bąka - Za całokształt w jego zachowaniu, bo w grze jest lepszy
2. Świerczewskiego - troche za dużo pyskuje
3. drumlaka - za to ze postapil tak wobec POGONI
A moim najbardziej lubianym pilkarzem jest ROBERTO CARLOS, choc go ktos sfauluje on zawsze poda reke jak go ktos przeprasza albo sam zawsze przeprasza, a pozatym ma dobre serce (świadczym o tym adoptowanie dziecka!).
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 22:52
lubiani: Moskalewicz, Baros, Larsson, Gutti, Recoba, Zurawski, Zanetti z Interu, nie chce mi sie uzasadniac dlaczego ich lubie, poprostu, ale glownie za styl gry rzecz jasna,
Ci nielubiani to: Swierczewski, Reiss, Mielcarski, Czerwiec...za duzo by pisac, uzasadniac tez mi sie nie chce, ale za zachowania na boisku i nie tylko,
pozdro [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-06-24 11:07]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 23:04
Nie lubie!!!!!!
Zidane, Figo
Lubie:
Moskalewicz(moj pierwszy idol z czasow kiedy zaczalem chodzic na Pogon)
Majdan,Dymek
Saganowski,Żurawski,Olisadebe,Wichniarek,Marcin Zajac
Z zagranicy:
Klinnsman(moj pierwszy idol)
Del Piero
Kluivert
Morientes
Schniejder,Van der vaat
Owen
Beckham [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-06-23 23:06]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 23/06/2004 23:39
Lubie -
Zidane - wspanialy technik(emeryt )
Kluivert
Davids
Ronaldinho
Ronaldo
Rivaldo
Nuno Gomes
Majdan
Olek M.
Dymek
A. Bugi
Nie lubie:
Ballack
Kahn
Advocat!!!!!
Lepper
Miller
Beckham
Rooney
Jak cos mi wpadnie to dopisze
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: (Nie)lubiani piłkarze - 24/06/2004 00:14
Żurawskiego nie nawidzę... jedyny jego kontakt z trawą powinien mieć miejsce podczas wypasania krów 
A jako wroga publicznego nr 1 wystawiłbym Hajtę [Ostatnio edytowane przez k(c)ompanyPL: 2004-06-24 00:27]
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|