| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 14:42
Fakt iż niedawno zakończyły się rozgrywki a do inauguracji I ligi pozostały jakieś 2 miesiące a wszyscy się teraz emocjonują Euro , lecz jednak chciałbym poruszyć taki temat jak stroje w jakich Pogoń występuje. Fakt jest taki iż stroje nie grają lecz jednak prawie każdemu kibicowi zależy by jego drużyna ładnie się prezentowała. Pogoń grała już w strojach wielu firm (Uhlsport, Converse, Tico, Adidas). Tyle ile było firm tyle było kolorów -pamiętamy już stroje w tradycyjnych barwach ale bywały też czerwone,niebieskie,białe, złote(czy to jakiś podobne do złotego). I tu mam pytanie w jakiej firmy strojach kibice by widzieli Pogoń w I lidze -no i mam tu również na myśli kolor.
PS. Ostatnio słyszałem , że Legia będzie zmieniać stroje i dostała propozycje od Adidasa, Pumy , Tico , Lotto a najkorzystniejsza wydaje się podobno oferta Pumy.
Ja osobiście bym chętnie widział Pogoń w strojach Nika w tradycyjnych barwach
|
:
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:02
Ja osobiście bym chętnie widział Pogoń w strojach Nika
> w tradycyjnych barwach
A jakie sa stroje NIKa, bo nie kojarze?? (Najwyższa Izba Kontroli)
a co do tematu... znowu bedziemy to walkowac stary, poczytaj sobie starsze tematy, bedziesz wiedzial wszystko. doslownie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:26
A mi to jest maxymalnie obojetne.. Byleby tylko stroje byly dobrze wykonane i zeby pilkarze dobrze sie w nich czuli.. Uwazam ze firma jest bez znaczenia a kolorystyka niech pozostanie taka jak tych koszulek Adidasa bo sa fajne-bordo to bordo a nie zadna czerwien..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:32
Convers Hehe Uhlosport już nie wróci, a z nim związane są piękne wspomnienia i mimo wszystko fajne stroje (wielki napis PORTOWCY, szkoda tylko że niebeisko - czerwone były). Za Bekdasa to nie wiem nawet jakiej firmy były ale na pewno nie Conversa, zaś Tico były po prostu brzydkie. Te Adidasa są naprawdę fajne i mogą zostać. A poza tym nie będą teraz zmieniać ich na inne bo dopiero co umowę podpisali. BTW: Puma, czy Nike też mają fajne stroje.
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:44
Mi się podobają nowe modele tych strojów Nike w których na ME w tym roku gra m.in. Portugalia i jeszcze kilka ekip. Ale na dzień dzisiejszy zmiana strojów nie jest najważniejsza - zresztą po co zmieniać i tak jeszcze "nowe" stroje...są dobre i chyba się jeszcze nie znudziły??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 15:46
> (...) Te Adidasa są naprawdę fajne i mogą
> zostać. A poza tym nie będą teraz zmieniać ich na inne bo dopiero co umowę
> podpisali. (...)
Tylko wypierdloic ta gowniana reklame i dajcie cos porzadnego. Nie wiem co za dekiel akurat taki wzor loga wymyslil i tutaj info dla klubu i Bosmana: ZMIENCIE LOGO!!!! Biale logo bosmana... kurwa... Gdzies nawet na forum widzialem juz propozcyje nowego loga (na kanwie starego) - jak nie na tym forum, to na forum Pogoń.v.pl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:03
Convers'a stroje byly za Bekdasa w rundzie jesiennej, gdy bylismy mistrzami jesieni. Takie bordowe koszulki z gwiazdami na rękawach. Znaczka Conversa nie było na koszulce ale był na metce. Dopiero na wiosne Bekdas wymienił na stroje jakies tureckiej firmy. Tak czy owak stroje moim zdaniem w tamtych czasach były paskudne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:10
> Tylko wypierdloic ta gowniana reklame i dajcie cos
> porzadnego. Nie wiem co za dekiel akurat taki wzor loga wymyslil i tutaj info
> dla klubu i Bosmana: ZMIENCIE LOGO!!!! Biale logo bosmana... kurwa... Gdzies
> nawet na forum widzialem juz propozcyje nowego loga (na kanwie starego) - jak
> nie na tym forum, to na forum Pogoń.v.pl.
A widziałeś w jakich gra Legia? Królewski ma z kolei czarną reklamę. Taki wzór koszulki... Zresztą dziwnie wyglądałoby czerwone logo na bordowej koszulce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywiście propozycje) - 15/06/2004 17:32
> > Tylko wypierdloic ta gowniana reklame i dajcie cos
> porzadnego. Nie wiem co za dekiel akurat taki wzor loga wymyslil i tutaj info
> dla klubu i Bosmana: ZMIENCIE LOGO!!!! Biale logo bosmana... kurwa... Gdzies
> nawet na forum widzialem juz propozcyje nowego loga (na kanwie starego) - jak
> nie na tym forum, to na forum Pogoń.v.pl.
A widziałeś w jakich gra Legia?
> Królewski ma z kolei czarną reklamę. Taki wzór koszulki... Zresztą dziwnie
> wyglądałoby czerwone logo na bordowej koszulce.
Legia tez nie gra w boskich koszulkach, ale ja tutaj nie mowie o warszawiakach. I nie mowie o zmianie koloru calego logo. mozna zmienic kilka elementow, np. logo zrobic bardziej trojwymiarowe. moze i sie czepiam (wiadomo, nadmiar wolnego czasu), ale jednak nic nie jest doskonale i wszystko mozna ulepszyc. tym bardziej to nasze logo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|