Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szwecja - Polska 3-1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mati.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8181 dni

Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 20:20
Po tym meczu szczerze mówiąc tzn.po grze POlski spodziewałem się wiecej..wynik sam mówi sa siebie.. ja już widze jak tam oni w tych Wronkach trenowali..trening 2 h a reszta to kurwa kirzenie non stop..jednym słowem szkoda słów...jakoś nie jestem zbytnym optymistą odnośnie Eliminacji do Mistrzostwa Świata..

[Ostatnio edytowane przez Mat_: 2004-06-05 20:22]

[Ostatnio edytowane przez Mat_: 2004-06-05 20:26] [Ostatnio edytowane przez Mat_: 2004-06-05 20:36]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Werft
Kibic
Na forum od 8081 dni

*

Odp: Szwecja - Polska 3-1 = kompromitacja - 05/06/2004 20:34
Mat_ kompromitacja to chyba twoja wypowiedz!
Jesli sie spodziewales ze Polscy wirtuozi pilki zmasakruja Szwedow to ja sie nie dziwie ze jestes rozczarowany. Po tym meczui moge powiedziec ze nasi jak zwykle nie zachwycili, ale przynajmniej WALCZYLI. Co moge powiedziec o meczu to za duzo grania do tylu.Nikt oprocz Krzynowka nie pokazal klasy. Wszyscy grali swoje. Przeciez wiemyzepolska pilka to typowe europejskie sredniaki. Jesli chcecie ogladac dobra piulke ogladajcie wystepy Wloch, Anglii czy Portugali. Niestety na jestesmy jacy jestesmy. Na Szwedow za slabi ! Niestety!.Tylko ogromni optymisci mogli liczyc na dobry wynik. A tylko glupcy mogli sobie pozwolic na takie komentarze jak Mat_

bez urazy
pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Szwecja - Polska 3-1 = kompromitacja - 05/06/2004 20:36
Ja to skomentuje jednym - ŻENADA!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 20:41
kompromitacja ?? a czego sie spodziewales ?? szwedzi graja za dwa tygodnie mistrzostwa europy a Polacy ?? a Polacy po sezonie ,to wiadomo na zgrupowaniach pija a nie trenuja ,jeden krzynowek jest w gazie a reszta ,no czesc przynajmniej walczyla ,pozatym moim zdaniem i tak zagrali lepiej niz z Grecja, moze nie wygrali ale na tle duzo lepszych szwedow zaprezentowali sie przyzwoicie (jak na te pore sezonu dla polakow nie grajacych juz nigdzie :D)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 20:42
> Mat_ kompromitacja to chyba twoja wypowiedz!
Jesli sie spodziewales ze Polscy
> wirtuozi pilki zmasakruja Szwedow to ja sie nie dziwie ze jestes rozczarowany.

nikt nie powiedział, że nasze grajki zmasakrują Szwedów. fakt faktem jest taki, że 1/4 drużyny jest na wymiane Żurawski do reprezentacji się nie nadaje , Rasiak nie oszukujmy się jest drewno aktualne..nie rozumiem dlaczego go powołuje teraz Janas jak nie gra w klubie..ma teraz czas by wypróbować, testować nowych piłkarzy po to w końcu są mecze towarzyskie a nie stawia na Rasiaka...w dzisiejszym meczu istanieje teraz tylko lewa strona. Kiedyś był problem z obsadą lewej strony teraz jest nadmiar(MILA, Kosowski , Krzynówek). a bramke strzelił zawodnik co zagrał za ledwie kilka minut...

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Werft
Kibic
Na forum od 8081 dni

*

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 20:53

nikt nie powiedział, że nasze grajki zmasakrują Szwedów. fakt
> faktem jest taki, że 1/4 drużyny jest na wymiane

NO wlasnie. Mam nadzieje ze sie nie obraziles!
Ja mysle ze naprawde nikt nie spodziewal sie lepszej gry naszej reprezentacji.

"„Od Szwedów moglibyśmy się uczyć konsekwencji, taktyki, umiejętności ustawiania się. Nam tego zabrakło, nie realizowaliśmy założeń taktycznych. Przeanalizujemy cały mecz i podejmiemy wnioski dotyczące ustawienia” – dodał selekcjoner."

Jesli tak mowi Janas to rownie dobrze przeciw Brazyli moglismy wyslac nasze (czyli Pogni) rezerwy.Chlopaki walczyli by z rownie wielka wola walki ale konsekwencje, taktyke i umiejetnosci ... to wiadomo co.
Serdecznie pozdr.

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:02
Oni sa beznadziejni!!! Ja nie wiem przeciez oni sie w eleminacjach skopromituja.Nie chcialo mi sie nawet tego meczu ogladac!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:11
> Ja to skomentuje jednym - ŻENADA!!

racja

MW'03
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:17
A miało być tak pięknie....:(

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
eF^
Kibic
Na forum od 8093 dni

*

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:18
Eee tam 1 połowa w wykonaniu Polaków wg mnie była całkiem niezła (w porówaniu do poprzednich meczów, również ze Szwedami). Bramki jak zwykle padły po rażąchych błędach obrony, najgorszy na boisku : Radomski - tragedia !!, najlepszy : chyba Krzynowek, z drugiej strony moglby byc tez Gorawski ktory jako jedyny wpisal sie na liste strzelcow z Naszej strony.

MaczeKK
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:51
Dobrze grali :) bardzo cieszko jest zgrac caly zespoł, jak jest w nim tyle indywidualnosci wspaniałych:D hehehe do MŚ sie dostana:) czuje to w kosciach ;] choc naprawde chcialem zeby dokopali tym Szweda:}

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8308 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:52
mecze Polski i wyniki juz dawno mnie nie interesują i zlewam na to! Poprostu znudziły mi sie ciągłe porażki i słaba gra. Teraz liczy sie tylko POGOŃ :diabel:

Na zawsze Pogoń
FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 21:54
Jeszcze pierwsze pol godziny jako takie ale pozniej... .Wogole jak patrze na gre Lewandowskiego lub Radomskiego to zastanawiam sie jakim cudem zbieraja pochlepne recenzje w swoich ligach zero celnych podan do przodu jedynie w bok lub do tylu.Niby Janas mial powolywac zawodnikow grajacych w swoich druzynach a w kadrze jest Rasiak o ktorego grze nawet nie wspomne.A do tego jak ma sie Żurawski przelamac w kadrze skoro gra na prawej pomocy.Jedyny plus to dobra gra Krzynówka.A no i mecz komentowal wspanialy J.Basałaj:duzy_usmiech:
A eliminacje coraz bliżej. [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-06-05 21:55]

MaczeKK
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:03
Krzynówek to moj ulubiony piłkarz reprezentacji :) lubi Żurawskiego, ale cos ostatnio nie gra :( ani z Grecja ani ze Szwecja :( a taki dobry z niego ziomek :D ale Krzynówek to kurde za mocny ziomek brak mi słow jako jedyny cos probuje robic :D

V...
Kibic
Na forum od 8821 dni

*

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:06
Dobry motyw...Olisadebe niby mowi po Polsku, a hymnu si enei umial nauczyc przez pare lat a jakies szwedy co nic po polsku nie umieja zaspiewaly Polski hymn...;)

MKS
MaczeKK
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:09
> Dobry motyw...Olisadebe niby mowi po Polsku, a hymnu si enei umial nauczyc przez
> pare lat a jakies szwedy co nic po polsku nie umieja zaspiewaly Polski hymn...;)

hymn bez kitu za mocny :D milion razy lepszy od aprakcyjnego wykonania pani Górniak :D hehehe LOL :D i naprawde ladne wykonanie:)

k7
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:12
Noie było aż tak strasznie. Jak na mozliwości naszych piłkarzy to mozna powiedzieć że nie było źle. Z takim przeciwnikiem jak Szwedzi nie mozna było liczyć na zwycięstwo(przynajmniej ja nie liczyłam). Mam nadzieje ze w eliminacjach lepiej sobie poroadza. Atak Szwedów był niezły, zgrane akcje i duzo ruchu na boisku. Mecz ciekawy choć niestety wynik nie za ciekawy dla nas...

powrot prawowitego wlasciciela konta:D
kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:43
To co pokazuja nasi "reprezentanci" woła o pomste do nieba boje sie co bedzie gdy beda mieli grac z Anglikami

Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:45
> Po tym meczu szczerze mówiąc tzn.po grze POlski spodziewałem się wiecej..wynik
> sam mówi sa siebie.. ja już widze jak tam oni w tych Wronkach trenowali..trening
> 2 h a reszta to kurwa kirzenie non stop..jednym słowem szkoda słów...jakoś nie
> jestem zbytnym optymistą odnośnie Eliminacji do Mistrzostwa
> Świata..

Eliminacje do MŚ to ja już bym sobie odpuścił nawet przed ich losowaniem jeżeli kadre dalej ma prowadzić Janas (chodzi tu o jego selekcje zawodników)... A co do gry Polaków w tym meczu to wcale nie było aż tak strasznie źle..nie było aż takiej strasznej kompromitacji której się spodziwałem;)
Janas, jak to podkreśla wiele osób, próbuje stworzyć pewien trzon kadry i próbuje wprowadzić pewną "stałość"..i to jest dobre, tylko że "narzędzia" źle dobrane...Poczekamy, zobaczymy. Może Janas swoją konsekwencją stawiania ciągle na tych samych zawodników zaskoczy nas w el.MŚ dobrą grą...?
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-05 22:56]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
muniek
Kibic
Na forum od 8384 dni

*

Odp: Szwecja - Polska 3-1 - 05/06/2004 22:54
Dzien dobry!

Nazywam sie Grzegorz Rasiak i jestem caly z drewna. Zrobil mnie Dzeppetto i nazwal Pinokio. Chcialem wszystkich przeprosic za to ze jestem pilkarzem i gram w reprezentacji. Coz to na prawde od mnie nie zalezy. Trener Janas jest slepy i nie zabardzo widzi moja gre... Jeszcze raz przpraszam Grzes!!!

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772500148 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005