| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
"Babcie klozetowe" - 11/05/2004 21:34
Według nieoficjalnych informacji podczas meczów Pogoni w stadionowych toaletach kwitnie handel alkoholem. Handlują nim… „babcie klozetowe” – pisze „Głos Szczeciński”.
- Piwko, wódeczka. Wszystko co tylko chcesz - powiedział „Głosowi” anonimowy kibic. - Wystarczy się tylko zgłosić. Osoby opiekujące się toaletami mają w sprzedaży wszystko.
Okazuje się, że problem był znany w klubie.
- Walczyliśmy z tym procederem w rundzie jesiennej - mówi Marek Łopiński, dyrektor klubu. - Robiliśmy naloty, sprawdzaliśmy. Myślałem, że mamy to już z głowy, a tymczasem te nielegalne praktyki wracają.
Alkohol był przyczyną burd, które wybuchły w czasie meczu Pogoń - Jagiellonia na koronie stadionu. Podobno wszystko zaczęło się w chwili, kiedy pracownicy ochrony próbowali odebrać grupie mężczyzn pite przez nich piwo.
www.onet.pl/ glos szczecinski
--------------------------------------------------------------------------------------
nie bylo mnie caly dzien w domu wiec nie wiem czy byl juz taki temat wrzucany na forum jesli tak to prosze o kasacje.....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 22:09
Babcie klozetowe niedługo beda konkurencja dla najwiekszych polskich Polmosów dzieki temu bedzie afera na miare mafii paliwowej
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 22:19
"Osoby opiekujące się toaletami mają w sprzedaży wszystko" - hehe trzeba to sprawdzić Wie ktoś czy są jakieś promocje przy zakupie większej ilości?
P.S.: Na meczu z Piastem szykują się wielkie kolejki do kibelków
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 22:39
no wcześniej o tym nie słyszałem, a do kibla na stadionie nie chodziłem, bo jakoś podczas meczyka nigdy mi się nie zachciało
no cóż jak babiczki chcą zarobić, tylko bez przesady, ja to meczyk zawsze na trzeźwo, piwko można wypić, ale nie przesadzać, bo trzeba wiedzieć co się dzieje
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 22:42
Moze wkrótce "Toaletowy Polmos" zacznie przyjmowac nowych pracowników ja juz zgłaszam moja babcie
P.S Wie ktos moze czy Babcie dostarczaja towar do domów?
|
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 22:45
do kibla nigdy nie chodzilme na meczu pod od czego są płoty z tyłu ale widze ze babcie klozetowe moha zalozyc mopolowy "klozex". boshe juz widze ile ludzi teraz do kibli zacznie chodzic.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 23:00
Babcia klozetowa - "Pisuardessa"
Dziadek klozetowy - "Kałmanawardze" (Gruziński)
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 23:09
Wracajac do tematu alkoholu...
Widze, ze alkomaty maja wrocic na stadion....
Cos mi się zdaje, ze postrasza tylko troche na meczu z piastem a za jakis czas sytuacja wroci do normy, chyba, ze ich akacja spowoduje jeszcze wieksza reakcje...
Ps. Cos ciezko bedzie sprawdzic w sobote czy toaletach jest rzeczywiscie dobre zaopatrzenie...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 23:20
Cos mi sie nie widza te alkomaty, znowu beda tylko problemy tym razem juz przy samym wejsciu moze dojsc do starc. CHWDP , CHWDA
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 23:36
jakie alkomaty? z tego co pamietam to nawet jesli dana osoba nie chce to policjanci nie moga jej sprawdzic i w przypadku podejrzenia przestepstwa musza zawiezc ja na pobranie krwi...a co to za przestepstwo siedzenie na meczu??
|
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 23:41
no i ciekaw jestem czy rzeczywsicie bedzie przestrzegany zakaz wpuszczania malolatow do lat 13 z opiekunem bo przeciez rownie dobrze jakis dzieciak moze wejsc z jakims facetem kolo 40 dla zamyly ..no to w sobote znow moze byc ciekawie juz przed meczem przez te alkomaty chociaz nie jest to glupi pomysl tylko nalezalo by sprawdzac tylko tych ktorzy naprawde juz widac ze maja "za mocno "bo nawet ja lubie sobie czasem przed meczem wypic piwko lub dwa ze znajomymi wiec te alkomaty nalezy uzywac z glowa!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: - 11/05/2004 23:48
ja uwazam ze przez te alkomaty to bedzie wiecej burd !! wyobrazcie sobie ze w przerwie meczu ochroniaze beda kogos chcieli wyrzucic ze stadionu kogos nietrzezwego ...(watpie zeby ten dobrowolnie wyszedl , zacznie sie szarpanina a pozniej to co na ostatnim meczu )
|
|
|
|
|
Odp: - 12/05/2004 00:37
> jakie alkomaty? z tego co pamietam to nawet jesli dana osoba nie chce to
> policjanci nie moga jej sprawdzic i w przypadku podejrzenia przestepstwa musza
> zawiezc ja na pobranie krwi...a co to za przestepstwo siedzenie na meczu??
oj. niestety moga... Ostatnio chetnie wypisuja mandaciki za zaklocanie porzadku publicznego, wiec znajac zycie w razie czego napisza, ze tos byl agresywny i wywioza taka osobe na izbe...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: - 12/05/2004 09:56
Coś mi mówi że to niewypali,To jeszcze bardziej rozjuszy kibiców.Może jeszcze beda stali na stadoinie wsród kibicujacych...Ale z drugiej strny bezpieczenstwo...
A co do babc klozetowych...cóz konkurencja rośnie [Ostatnio edytowane przez silver_woman19: 2004-05-12 09:57]
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: - 12/05/2004 10:03
Przez te alkomaty moga sie powiekszyc kolejki przy wejsciu na stadion - mam nadzieje ze to tylko taka pompa
|
|
|
|
|
Odp: - 12/05/2004 10:06
I pomyslec ze gdyny nie ten gosc z piwem i ten z Alconu nic takiego by nie mialo miejsca jak alkomaty i policja w roli opiekunek które lataja po stadionie i sprawdzaja trzezwosc.....
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: - 12/05/2004 10:21
no to jak zaczną sprawdzać sobie to normalnie chyba na tym najabardziej straci klub bo wiadomo frekwencja wyniesie kolo 3 tys jak zaczmą sprawdzać i wypiedalać  hahja
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|