| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 08:31
Dzi¶ Radek kończy 32 lata. Tej osoby chyba nie trzeba przedstawiać. Mimo że już od jakiego¶ czasu nie reprezentuje Pogoni to wiele dla niej zrobił i cały czas jest z ni± zwi±zany my¶lami (jak sam twierdzi). Wszystkiego najlepszego Radek i wróć kiedy¶ do Pogoni żeby zdobyć z ni± mistrzostwo.
P.S: Fajn± ma laske.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 10:29
Program "Kuba Wojewódzki" wczoraj ukazał jaka jest naprawde Radka laska.... Radek współczuje Ci... kiedy grasz mecz ona pewnie stuka sie z ochroniarzem albo dostawc± pizzy MASAKRA Wszystkiego najlepszego RADZIU
P.S Zmien t± cał± Dode na kogo¶ innego
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 10:49
Radziu utożsamia się z Pogonia która wiele mu zawdzięcz, jak to nawet wczoraj jego Doda która jest tak żałosna że aż mi szkoda słów powiedziała że ma tatu z herbem Pogoni Szczecin oj na basen w Poznaniu to ciężko się wybrać ;-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-05-10 17:25]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 10:51
3 sprawy.
Pierwsza. Wszystkiego najlepszego Radek, zdobycia mistrzostwa Polski, powrotu do kadry i awansu do Ligi Mistrzow.
Druga. Chlopak ma dziewczyne i sam ja sobie wybral. Chuj wam do tego. Jest jaka jest i juz. Znam madrzejsze, ale rowniez i glupsze. pelen looz jak dla mnie.
Trzecia. Kamyk, pierdolisz jak potluczony. To, ze teraz w Pogoni sa pieniadze, nie znaczy, ze zawsze tak bylo. Skup sie raczej na armii zacieznej Bekdasa, ktora jak dupodajne kurwy zbiegla sie do nas za kasa, a jak kasy zabraklo, to i oni poszli dawac gdzie indziej. Wez sie zastanow czlowieku co ty bredzisz.
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 11:33
> 3 sprawy.
Pierwsza. Wszystkiego najlepszego Radek, zdobycia mistrzostwa
> Polski, powrotu do kadry i awansu do Ligi Mistrzow.
Druga. Chlopak ma
> dziewczyne i sam ja sobie wybral. Chuj wam do tego. Jest jaka jest i juz. Znam
> madrzejsze, ale rowniez i glupsze. pelen looz jak dla mnie.
Trzecia. Kamyk,
> pierdolisz jak potluczony. To, ze teraz w Pogoni sa pieniadze, nie znaczy, ze
> zawsze tak bylo. Skup sie raczej na armii zacieznej Bekdasa, ktora jak dupodajne
> kurwy zbiegla sie do nas za kasa, a jak kasy zabraklo, to i oni poszli dawac
> gdzie indziej. Wez sie zastanow czlowieku co ty bredzisz.
100 % RIGHT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 15:00
Wszystkiego Najlepszego Radek !!! Zycze Ci abys z wisla zdobyl mistrzostwo bo sam powiedziales ze jezeli zobedziesz teraz mistrzostwo to na jesien wracasz do Szczecina!! A co do jego szmulki to jest ladna ,wyzywajaca ale to nie moja sprawa ja jej nieznam ,niezanm jej charakteru i pod tym wzgdledem nie bede sie wypowiadal
pozdro 4all i polamania dlugopisow zycze maturzystom
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ Radek Majdan kończy 32 lata. - 10/05/2004 15:16
Wszystkiego najlepszego Radek!! Żeby w kontynuwaniu kariery nie przeszkodziła Ci żadna kontuzja, żeby zdrowie Ci zawsze dopisywało, żeby¶ nigdy nie zapomniał o kibicach Pogoni Szczecin i oczywi¶cie żeby¶ jeszcze nie raz miał okazje powalczyć z Pogoni± o mistrzostwo Polski Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Je¶li nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|