| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Młyn - 25/04/2004 18:09
Może ten temat był już kiedyś poruszany jak tak to sorry .
Powszechnie wiadomo że ostanio z dopingiem na naszym stadionie nie jest najlepiej min. przez to że w młynie siedzi troche nie odpowiednich osób . Wysówam taką propozycje zeby wprowadzić pewne ograniczenia i odpowiednio to nagłośnić , chodzi tu przedewszystkim o 12 letnich małolatów i pikników którzy sie chyba rajcują samą obecnością w sektorze 12. Wstęp na młyn powinien być od 16 lat (wzorem z niektórych stadionów) , może te ograniczenia w dużym stopniu nie usprawnią dopingu ale napewno wpłyną na jakoś sektora 12.
Dobra co do dziewczyn to sie wycofuje 
Tak na zakończenie, troche nudzące jest puszczanie co 5 min I will survive czy jakos tak , nie chodzi tu o wyeliminowanie tego bo niektórym sie to podoba ale o znaczne ograniczenie.
Może macie jakieś inne propozycje i co o tym sądzicie ? [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-04-25 18:48]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 18:23
Borys ale my jako kibice nie mamy niestety na to wplywu Skoro taki 12latek moze kupic bilet na dowolny sektor to my nie mozemy go tam nie wpuscic.. Chyba ze w punktach sprzedazy biletow bylyby wprowadzane takie ograniczenia ze na 11-12 mozna wejsc w okreslonym wieku bo tak jak ziomek ma bilet to wchodzi na sektor..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 18:37
BoRyS...jestem "za"...zajmij sie tym!!!A jesli nie masz mozliwosci,to nie zakladaj glupich tematow...Tyle ode mnie
A co do Kobiet na "12" to sa one tam BAAAARDZO potrzebne
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 18:39
dość kontrowersyjny temat! Szmule to można wpuszczać ale z tymi gówniarzami to dobry pomysł, jednak tak jak powiedziano trudny do zrealizowania. Trzeba by było wprowadzic zakaz sprzedarzy biletów juz w kasach.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 18:46
> Nie do zrealizowania krótko i na temat...
Skoro na niektórych stadionach sie to udało to mogłoby i u nas....wystarczyłoby uświadomic ludziom że wstęp od 16 lat i tyle a tych co nie śpiewają w 12 nie da sie wyeliminować....
To była tylko taka moja propozycja , myśle że warto ją rozwarzyć ....
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 19:07
Mnie irytuje, jak jakiś 11 czy 12 latek siedzi kołomnie i wrzeszczy np.: "Wstawaj huju pierdolony", albo "Jebać sędziego i całą rodzine jego" - no ale tego już nie zmienimy więc nie ma nawet co nad tym rozprawiać. No ale to nie tyczy się przecież wszystkich "małolatów" i nie mamy prawa odbierać im możliwości dopingowania swojej ukochanej drużyny.
Niech każdy z nas przypomni sobie jak pierwszy raz chodził w swoim życiu chodził na mecze Pogoni... Gdzie nas najbardziej ciągnąło?? Nie wiem jak was, ale ja zawsze chciałem zasiadać na "młynie" i wspomagać dopingiem swoją ukochaną drużyne. Jakoś gdy siedziałem na 6 sektorze albo na 2 mecz dla mnie tracił połowe ze swojej "wartości". I to się chyba nigdy nie zmieni.
No a małolaci nie chodzą teraz na 12 tylko dla tego, że jest tam najlepsza widoczność do oglądania meczów, bo to akurat nieprawda,ale dlatego żeby troche podrzeć mordy i pobluzgać na sędziego czy na Lecha i Cracovie.
Dlatego sądze że "młyn" to nie jest miejsce dla "niepoważnych" małolatów tylko dla prawdziwych kibiców którzy swoim żywiołowym dopingiem chcą wesprzeć swoją drużyne. No ale z drugiej strony nie możemy odbierać prawa do kibicowania tym którzy chcą dopingować, bez względu na wiek...
Dla mnie ważniejszą tu sprawą byłaby "obsada gniazda" Tu "wstęp" powinni mieć tylko poważni ludzie, którzy mają charyzme i mocny głos. Teraz oczywiście taki człowiek jest, ale jeden to za mało na 90 minut ciągłego dopingowania.
A to co się ostanio dzieje to przechodzi wszelkie granice Wchodzą jakieś niepoważne osoby, najebane na maxa, które raz na 10 minut walną nierówno w bęben i tyle z ich wkładu w doping. Trza się jakoś zorganizować, zrobić jakieś spotkanie w sprawie dopingu, wyznaczyć z 3-4 osoby (włączając oczywiście dotychczasowego "prowadzącego ) które zmieniał by się na gnieździe. Reszta z "nas" składała by się np. z 50 soób, które rozpoczynały by doping a cała reszta by się podłączała. Te 50 osób siedziało by w jednej grupce.
Może nowo powstała grupa FANATICS POMORZANY choćby w małym stopniu się tym zajmie?? Jakby coś to ja służe pomocą
Nad takimi spotkaniami trzeba się powaznie zastanowić, jeżeli wejdzemy do 1 ligi. Wtedy dopingiem musimy dorównywać do innych ekip.
P.S: Propowałbym poruszyć ten temat na najbliższym spotkaniu w sprawie szalów grupy FANATICS POMORZANY`04 
P.S.2: A czemu odrazu wjazd od 16 lat Borys?? Znam wielu poważnych ludzi, którzy nie mają 16 lat a dopingują z całego serca... Np. ja Mam narazie 15 lat i tego nie zmienie, a nie wyobrażam sobie żebym nie mógł wejść na 12 , bo brakuje mi kilku miesięcy:/ [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-25 19:12]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 19:28
W sumie racja te kawałki puszczane przed meczem i wogóle są kiepskie.Niepasuja do sytuacji.A najgorsze jest to że co jakis czas jest powturka Ileż tego można słuchac.
A druga sprawa z tymi dzieciakami to racja.Na ostatnim meczu przedemna siedział jakiś tatuś pod krawatem z dzieciakiem.Wogóle nie kibicowali tylko patrzeli.Kompletnie nie kumaci!Zajeli miejsca na których powinni zasiadac prawdziwi kibice {na sektorze 12 oczywiście}
Pozdrawiam
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 19:43
i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat) dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki bo ostatnio siedziała przsy mnie grypka chyba 13 latków i trąbili non stop w te jebane trąbki. no myślałem że zabije. ale w sumie mówiąć dużo osob chodzi tylko an 12 bo szpan przed kolesiami ze ten był tu i tam.. a cel który chcesz zrezalizowac i mysle ze reszta z nasz po czesci tez jets nie wykonalny..ale na meczu poprostu trzeba ich rozruszać i tyle..bo są oni w koncu przyszloscią ... ) yeh (kurwa jaki ze mnie profesor) hahaha 
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 19:47
> i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat)
> dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki bo
> ostatnio siedziała przsy mnie grypka chyba 13 latków i trąbili non stop w te
> jebane trąbki. no myślałem że zabije.
Hehehe, chyba siedzielismy koło tych samych "trąbkarzy" Co chwile prawie bili się o tą trąbke i chyba użądzili se konkurs kto bedzie głośniej trąbił
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 20:53
ja takze w pewnym stopniu sie niezgadzam bo taki 17czy 20latek zajebie pale i muslli ze jest kozak..a taki co ma 12 lat nie wypije piwa bo albo sie upije albo niewytrzezwieje przez 2 godziny i wroci pijany do domu.ja narazie chodze na sektor 5,6,7 i bardzo mnie denerwuja ludzie z trabkami,mam ochote wstac i mu ja polamac bo siedzi gnojek przy tacie i wstydzi sie krzycze no to po co mu trabka - zeby se potrabic n0o i oczywiscie zaglusza doping.
Temat b.dobry i warto tu podyskutowac
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 20:54
> > i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat)
> dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki
> bo
Hehehe, chyba siedzielismy koło tych
> samych "trąbkarzy" Co chwile prawie bili się o tą trąbke i chyba użądzili se
> konkurs kto bedzie głośniej trąbił
następnym razme konfiskaTA ale jakies inne ziomy też sie wkurwiali!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 21:46
> ...) ..a taki co ma 12 lat nie wypije piwa bo albo sie upije albo
> niewytrzezwieje przez 2 godziny i wroci pijany do domu. (...)
To sie zdziwisz.
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 21:47
Borys zaproś koleżnaki na meczyk wyeliminujesz w ten sposób 12latków
pozdro dla babeczek
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 21:49
Sam pomysł jest dobry ale raczej trudny do zrealizowania bo jak wiadomo zeby cos sie udało u nas trzeba 2 razy wiecej roboty niz u innych pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 22:01
Ja tylko dodam,ze jak zawsze dyskusja zaczyna sie na necie...i co oczywiste TYLKO tu pozostanie...Zadna z osob wypowiadajacych sie(mimo,ze niektorzy glupio nie gadaja) nie ma NIC do powiedzenia na stadionie,a tym bardziej "sily perswazji" potrzebnej do zrealizowania tego zadania...Tak wiec sa to puste(nie przechodzace w czyny) slowa...i wszystko pozostanie po staremu 
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 22:35
> > > i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat)
> dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki
> bo
Hehehe, chyba siedzielismy koło tych
> samych "trąbkarzy" Co chwile prawie bili się o tą trąbke i chyba użądzili se
> konkurs kto bedzie głośniej trąbił
następnym razme konfiskaTA ale jakies
> inne ziomy też sie wkurwiali!!
no też te cholerne trąbki słyszałem,Mati jak coś to daj znać to ich z sektora wypchniemy .A co do małolatów >16,to napewno paru dopinguje(chociażby ja )i tak samo jak u Piterka niewyobrażam sobie meczu, jak miałbym siedzieć gdzieś gdzie nikt niedopinguje...Ale tak jak tu gadamy to zapewne nic z tym niezrobimy, ale podyskutować i nabić posta zawsze można 
|
Pogoń The Best Tak Było I Jest
|
|
|
|
Odp: Młyn - 25/04/2004 22:58
> Ja tylko dodam,ze jak zawsze dyskusja zaczyna sie na necie...i co oczywiste
> TYLKO tu pozostanie...Zadna z osob wypowiadajacych sie(mimo,ze niektorzy glupio
> nie gadaja) nie ma NIC do powiedzenia na stadionie,a tym bardziej "sily
> perswazji" potrzebnej do zrealizowania tego zadania...Tak wiec sa to puste(nie
> przechodzace w czyny) slowa...i wszystko pozostanie po staremu  
Ech z takim nastawieniem typu "po chuj gadamy jak i tak gówno z tego wyjdzie" nic nie zdzialamy, będziemy stali w miejscu i nic nigdy sie nie zmieni...
Wiesz Patyk84 nie każdy ma znajomości albo jaką kolwiek sile przebicia na stadionie , np z mojej dzielnicy tylko ja chodze na młyn (wogle kibiców jak na lekarstwo) , dlatego ten temat jest poto zeby każdy co ma jakąś propozycje mógł ją wyrazic , wkońcu w trakcie meczu nie wejde na gniazdo i nie krzykne "że chciałbym coś zmienic albo wyrazić opinię..." od tego jest to forum , że może ktoś z tak zwanych "kumatych" to przeczyta i rozważy .....
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 26/04/2004 08:09
hmmm...lusss.Tyle,ze tego typu tematow na forum juz kilka bylo...i nic nie wniosly,wiec czemu niby ten mialby cos zmienic...A wierz mi,ze przed runda paru osobom sie chcialo(a juz sie odechcialo ) zrobic porzadek...Tyle,ze jest to syzyfowa praca...Ludzie i tak poswiecaja swoj czas na niektore sprawy,a tu jeszcze trzeba by walczyc z polowa stadionu,Baranowskim i chuj wie z kim jeszcze by doping byl unormalizowany....tak wiec...A PIKNIK TRWA
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-