| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Gryfus - 03/04/2004 23:39
Kto wie co się stało z Gryfusem?? Na meczu Lks go nie bylo i na Szczakowiance tez go niebylo. Co sie z nim dzieje kto to wie??
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 03/04/2004 23:53
hehe... Gryfus poprostu wstydzi się takiej publiki i nie wychodzi
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 04/04/2004 00:37
Heh słuszna uwaga, ale tak na dobrą sprawę, jakby nikt nie poruszył tu tego wątku to może i bym nawet tego nie zauważył...W sumie to rola tego Gryfusa ograniczała się tylko do obecności na satdionie - nic specjalnego przecież nie robił, tylko chodził sobie w tą i z powrotem...Z nim czy bez niego i tak Pogoń sobie poradzi!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 04/04/2004 17:17
hehe pojechał do Poznania kibicować Legii a tak serio to pewnie nie mają dla niego koszulki ...te nasze szczecińskie "żydki"
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 04/04/2004 17:57
no właśnie zaczynam sie o niego martwić !! <lol>
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 04/04/2004 20:52
Jak nie zobacze go za 2wa tygodnie ide do Polskeigo Czerwonego Krzyża zgłosić zaginięcie (z pomocy panów policjantów zrezygnuje. może go porwali oni ...). Gryfus musi być...
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 04/04/2004 23:56
Ej! Z niemożliwością żeby Gryfusa nie było na najbliższym spotkaniu!
Dobra akcja ze skandowaniem!! Gryfus musi być!
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 05/04/2004 14:52
przyczyna nieobecnosci Gryfusa na meczach jest bardzo prozaiczna - nie ma chetnego na chodzenie 'w Gryfusie'. Jezeli ktos chcialby sprobowac swych sil - niech sie zglosi do klubu. Najlepiej do Marka P.
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 05/04/2004 15:35
> przyczyna nieobecnosci Gryfusa na meczach jest bardzo prozaiczna - nie ma
> chetnego na chodzenie 'w Gryfusie'. Jezeli ktos chcialby sprobowac swych sil -
> niech sie zglosi do klubu. Najlepiej do Marka P.
Bo pewno chcą, żeby ktoś to robił za darmo...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 05/04/2004 18:30
Jeżeli nie ma chętnych to ja mogę spróbować szczęścia na meczu z Ceramiką. Tylko co, gdzie i jak załatwiać...?
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Gryfus - 05/04/2004 21:13
> Jeżeli nie ma chętnych to ja mogę spróbować szczęścia na meczu z Ceramiką. Tylko
> co, gdzie i jak załatwiać...?
Zadzwo do sekretariatu Klubu - numery na stronie oficjalnej
|
Pogoń to My
|
|
|
- 1
- 2
-
|