| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 19:43
> Heyka!!
Mam nie wielka proźbę a mianowicie prosze o kontakt z którąś z
> cheerleaders lub trenerem . Czekam .
Mój mail: [email protected]
> Taneczne pozdrowienia.
Prosze o szybki kontakt.
spox możesz na nas liczyć.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 20:36
> a zna ktos jakas tancerke??:>
ode mnie z LO tańczy taka jedna mogę załatwić namiary na nią
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 21:26
> Ja mam zamiar poznac
Sanbal ale za takie znajomości możesz być ścigany przez prawo
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 21:28
> > Ja mam zamiar poznac
Sanbal ale za takie znajomości możesz być ścigany
> przez prawo 
wlasnie wlasnie Sanbal bo na moje oko to sa one mlodziutkie i prokurator nad nimi czuwa
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 21:53
Czy ja powiedziale mze juz sie z nimi ozenie?? Wezme od kilku panienek numery telefonu i za 4-5 lat zadzwonie Jak z malego paczka wyrosnie pieeekny kwiat... hehehe.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 22:10
> Czy ja powiedziale mze juz sie z nimi ozenie?? Wezme od kilku panienek numery
> telefonu i za 4-5 lat zadzwonie Jak z malego paczka wyrosnie pieeekny kwiat...
> hehehe.
a myślisz że będą Cie chciały za 4-5 lat??
wymienią Cie na lepszy model
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 23/03/2004 22:33
> Heyka!!
Mam nie wielka proźbę a mianowicie prosze o kontakt z którąś z
> cheerleaders lub trenerem . Czekam .
Mój mail: [email protected]
> Taneczne pozdrowienia.
Prosze o szybki kontakt.
Skolka u Tiebia stoi do paszczu?!?!?!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 24/03/2004 13:49
Te wszystkie ziomówy co tam tańczyły są z mojej szkoły 
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 24/03/2004 19:56
Skolka u Tiebia stoi do
> paszczu?!?!?!
Muahaha Dobre
Na marginesie. Droga koleżanko jestem trenerem czirliderek [ spolszczone jak Szekspir ]. Wszystie zdjęcia proszę kierować na [email protected]. Mile widzane zdjęcia o zabarwieniu erotycznym.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 24/03/2004 20:06
Oj Mati w naszym LO jest taka jedna co tanczy...ale chlopaki te szmule sa tragiczne ...nie ktore na serio wygladaja starzej no i prokurator juz nie trzyma lapy na niej ...wiec jesli chcecie to mozecie dzialac.Do Sanbala: za 4-5 lat to Ty ich nie bedziesz chcial bo jakbys teraz niektore zobaczyl to wolalbys isc do hypnozy i sobie jakas malolatke wyrwac...heheheh ...Ale takie Chearliderki z prawdziwego zdarzenia tak ok20 lat by sie przydaly .PeAcE
|
Na ZaWsZe Z ToBa...MkS MkS MkS!!!! AlE RoWnIeZ ArKoNiA SzCzEcIn I PoGoN NoWa RuGbY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cheerleades - 25/03/2004 08:46
Panowie panowie.Ani Soho ani Hypno sie nie nadaje na podryw malolat Nie te czasy. Teraz sie chodzi do przedszkola nr 47 Ale powaznie to tez mi sie wydaje ze bym ich nei chcial za 4-5 lt po obejrzeniu zdjec.Nie w moim typie Tak jak ktos tu wspomnial-prawdziwe cheerleaderki to takie ktore maja cycki jak meloniki, buzie jak z okladki CKM i figure pszczoły.
Oglaszam wszechogolny casting na takie wlasnie oto kobity do grupy,Ja jestem organizatorem,jurorem,charakteryzatorem,fotografem,masazysta i jeszce kilkoma innymi osobami
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3