| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 19/03/2004 14:00
A kto ponosi konsekwencje za ich odpalenie i ewentualne znalezienie sie na murawie ,jak to kto pewnie Pogon .Lepiej na lksie sobie odpuscic race a moze na nastepnym meczu bedzie mozna legalnie je wniesc i odpalic .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 19/03/2004 14:54
Chujowo wyszło z tymi racami, ale chyba jednak lepiej byłoby się dostosować - z tego co mi wiadomo, jest jakaś szansa na zmianę decyzji i wydanie zgody na pirotechnikę już na kolejnym meczu.
Kilka rac to nie problem, ale jak wniesiecie dużą ilość (nie mówiąc już o rzucaniu na murawę), to droga się zamknie, Ptak wprowadzi monitoring i cała zabawa się skończy...
Oczywiście mogę się mylić w kwestii tej szansy, najlepiej niech ktoś z MW się wypowie.
Jeżeli nie nastąpi zmiana decyzji, to po prostu na Jaworzno przyniesiecie podwójną ilość rac...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 19/03/2004 15:33
myśle że trzeba sie postarać z tymi racami żeby nie lądowały na murawie wtedy bedzie ok moim zdaniem !!! bo pewnie po tym co sie działo na zagłebiu policja zabroniła wnoszenia !!!!!! jak na łksie nie beda leciały na boisko to zmienią zdanie !!!! ja mam kilka wulkanów to wezme na mecz
|
PS
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 19/03/2004 18:02
> a dlaczego mamy odpuszczać...w najgorszym przypadku ptaszynka zapłaci ...
Rafał, równie dobrze sprawa może sie skończyć wyrokami dla odpalających w Sądzie Grodzkim, tak jak było to na Odrze Wodzisław czy ...Legii. Ale to będzie wiadomo po fakcie
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 19/03/2004 22:53
> Na Lechu bylo 21tys. mam nadzieje ze nas jutro bedzie wiecej!
watpie
ma byc tylko 9 stopni ciepla,
15 stopni to komplet
odlicz po 1000 piknikow za jeden stopien celcjusza
wychodzi ze bedzie 14-15 tys. 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 20/03/2004 09:39
NO niewiem raz jak był mecz z Podbeskidziem to jak wchodziłem przez brame od strony Twardowskiego to panowie ochroniarze zabrali mojemu koledze serpentyny i zastanawiali się 10 minut czy ja moge wnieść torebke konfetti na stadion
|
Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto wnosi race ?? :) - 20/03/2004 11:07
> juz dajcie spokoj z tymi piknikami, taka nasza szczecinska specyfika i tgo nie
> zmienimy
Dokladnie. Juz mnei nudzi to pisanie: piknik tu piknik tam.Ja sie zasanawiam dlaczego ktos komus wypomina piknictwo?? A mzoe sam ma kompleks piknika i chce to zatuszwac.Piknik tez jest potrzebny.Koniec tematu.A co do rac?? Jak by taki prostyes zrobic,jak juz ktos tu wspomnial?? Jebnac jakeis przescieradlo biale z napisem-ja nie mam:/ i np ustawic w kazdym sektorze 2-3 osoby z racami i w jednym momencie odpalic?? Ale nie rzucac na murawe??Moze by zrozumieli ze to jest otoczka meczy A od czego jest straz??Nie od tego aby pic na dachu wozu tylko interewniowac jak sie np serpentyna zapali.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|