| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Cuda niewidy - 01/03/2004 21:15
Piłkarze Pogoni wstrząśnięci
To, co wydarzyło się po sobotnim spotkaniu Pogoni Szczecin z koreańskim pierwszoligowym Daegu FC (4:1) wstrząsnęło wszystkimi portowcami - pisze "Przegląd Sportowy".
Kapitan Azjatów w obecności swoich partnerów z drużyny wymierzył plastikową butelką pełną wody potężny cios w twarz jednego z zawodników. Z rozciętego łuku brwiowego trysnęła krew. Tymczasem pozostali Koreańczycy karnie stali ze spuszczonymi głowami, ze wzrokiem utkwionym w murawę. Nikt nie odważył się spojrzeć na swojego kapitana. Rozliczanie z błędów popełnionych w czasie meczu z Pogonią trwało ponad pięć minut.
"Dużo w życiu widziałem, ale czegoś podobnego nigdy nie przeżyłem" - przyznał poruszony ekscesem trener Bogusław Baniak.
pozostawie bez komentarza
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 01/03/2004 21:24
jakis koreanski fiut rzucil w naszego portowca butelka czy w jakiegoś ze swoich?
[Ostatnio edytowane przez zenuś: 2004-03-01 21:25]
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 01/03/2004 21:30
a co czytac zenus nie potrafisz? klania sie czytanie ze zrozumieniem bez kitu oni jacys nie tacy sa..po co po mecz springowym bic kogos butelka po glowie..rozumiem jakby byl to final MŚ Pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 02/03/2004 10:41
fragment mojego postu zamieszczonego juz w temacie "pogon wygrala z ukraincami" (po prostu nie chcialem zakladac dennego tematu o bitych koreanczykach...) :
no ja po porstu umarlem. jakbysmy w Polsce napierdalali butelkami z mineralna w glowe to po 0:9 naszej druzyny powinnismi wywalic pilkarzom w leb banaiaczkami 5-cio litrowym, a bramkarza rozjechac cysterna od razu
|
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 02/03/2004 12:24
ja raz widzialem jak koles dostal strzala za to ze nie chce kibicowac legi i reszta tez sie gapila.
wiec nie ma sie co dziwic. takie pojeby sa i w korei i w szczecinie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 02/03/2004 13:52
Cuda niewidy to sie dzieją z moim nickiem jakiś mój klon się pojawił :behead: [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-03-02 13:58]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 02/03/2004 15:15
Kurwa że go nie zabił, może w wiadomościach by coś pokazali.
No jak by Hajto zajebał komuś to bym sie nie żdziwił nawet.
Carlos też ostatnio kozaczył w meczu z bajerem
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cuda niewidy - 02/03/2004 17:28
> Cuda niewidy to sie dzieją z moim nickiem jakiś mój klon się pojawił
> :behead:
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-03-02 13:58]
hehe też to zauważyłem, tylko, jak to możliwe?
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|