| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 28/02/2004 13:17
Osama bin Laden złapany w Pakistanie – informuje irańskie radio. Do zatrzymania lidera Al-Kaidy miało dojść „jakiś czas temu”.
Według irańskiej stacji prezydent Bush zwleka z ogłoszeniem tej informacji, by wykorzystać ją w najważniejszej fazie prezydenckiej kampanii.
Według niepotwierdzonych informacji irańskiego radia, ze schwytaniem bin Ladena miała związek niedawna wizyta amerykańskiego sekretarza obrony Donalda Rumsfelda w Afganistanie.
info www.radiozet.pl www.wp.pl
jak myślicie??złapali w końcu amerykanie bin ladena?? mi się wydaje , że jest to bujda i wogóle go nie złapią ale lepiej by go złapali i rozwalili to Al- kaide jego bo nic dobrego ona nie robi tylko przeciwnie.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 28/02/2004 13:47
Jak dlamnie to jakaś durna plota
pewnie złapali jakiegoś bezdomnego dziadka który się rok niegolił i już myślą że to on. no ale zobaczymy...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 28/02/2004 15:42
Terroryzm bedzie zbieral jeszcze wieksze zniwo. Czasem mam wrazenie, ze dopiero poznamy prawdziwe oblicze tego zjawiska.
Nawet jesli go schwytaja - bedzie mialo to tylko symboliczny wymiar i niczego nie zmieni. Przypomne, ze komorki Al Kaidy i innych ugrupowan terrorystycznych rozmieszczone sa na calym swiecie i scisle z soba wspolpracuja.
Nie tylko Bin Laden moze dowodzic Al Kaida. Maja tam wiele innych osob, ktore moga konstruowac tragiczne w skutkach akty terroru.
Chcialbym sie mylic, ale sadze, ze bedzie jeszcze gorzej.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 28/02/2004 23:39
> Terroryzm bedzie zbieral jeszcze wieksze zniwo. Czasem mam wrazenie, ze
> dopiero poznamy prawdziwe oblicze tego zjawiska.
Wiesz co chyba nie wiesz skąd sie wywodzi wogule terroryzm Jeśli ci to nie przeszkadza to ci powiem 
Otuż to terroryzm wywodzi sie z Polski to my pierwsi walczyliśmy o wolność naszej ukochanej ojczyzny w taki a nie inny sposób.Czy jest ci za to wstyd? Mi nie! Walczyliśmy pod okupacją dzielnie i nigdy sie nie poddaliśmy w przeciwięstwie do innych krajów Robiliśmy to praktycznie w taki sam sposób jak alkaida (czy jak sie to tam pisze )Wysadzanie budynków, likwidowanie niemieckich oficerów itd. czy oni robią to w inny sposób ? Chyba tak bo trafia ich terroryzm w cywilów ale w sumie my też likwidowaliśmy szpiclów W sumie to popieram kolege co napisał wyżej że go to wali Mam podobne zdanie nie interesuje mnie to dopuki doputy nie zagrozi to Polsce
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 29/02/2004 09:32
> W sumie to
> Mam podobne zdanie nie
> interesuje mnie to dopuki doputy nie zagrozi to Polsce
za nim się odwrócisz to już Ci wlecą paralotnią w Pałac Kultury!! wydaje mi się , że po wyjedzie Polaków do Iraku o wiele bardziej jesteśmy zagrożeni na ten syf!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 29/02/2004 15:38
> Jak go nie zlapia to sam pojade i go dorwe.Ponoc placa za to troche sosu
Sam nie dasz rady Proponuje jaką zorganizowana akcje
Może mały wyjażdzik do Afganistanu [Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-02-29 15:40]
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 29/02/2004 15:55
> > Jak go nie zlapia to sam pojade i go dorwe.Ponoc placa za to troche sosu
Sam
> nie dasz rady Proponuje jaką zorganizowana akcje
Może mały wyjażdzik do
> Afganistanu
A bedzie jakiś specjalny pociąg czy autokar bo ja z chęcią bym pojechał może klub by się dołożył...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Husajna zlapali teraz podobno Bin Ladena:) - 29/02/2004 16:50
a kiedy zlapia najwiekszekszych terrorystow busha i szarona?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-