Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Nowe stroje-tym razem adidas << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
GRZ
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8312 dni

Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 22:51
W rundzie wiosennej zespół MKS Pogoń będzie występował w strojach firmy adidas. Podstawowy komplet będą tworzyły bordowe koszulki i granatowe spodenki. Komplet rezerwowy będzie w kolorze białym. Na piersiach oprócz loga klubu będzie widniało również logo Bosmana. Na plecach oprócz numeru będzie nazwisko piłkarza.

Wkrótce także będą do nabycia repliki koszulek - na plecach będzie numer 12 - najprawdopodobniej będzie także możliwość umieszczenia na plecach własnego nazwiska lub pseudonimu.

źródło: Pogońszczecin.pl

Mnie tylko zastanawia jak długo będzie trwało to "wkrótce".. Bo jak chcą je wypuścić koło czerwca to nikt jej nie kupi jak na koniec lipca rusza nowy sezon i będą zapewne nowe stroje.. [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-02-28 10:26]

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:10
Wydaje mi sie że to dobre bo Tico kojarzyło mi sie ciągle z tym klasycznym przypadkiem totalnego debila Gondora la kondona i jeszcze gorszym cipolizem Wernerem...

Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:14
>Wkrótce także będą do nabycia repliki koszulek - na plecach będzie
> numer 12 - najprawdopodobniej będzie także możliwość umieszczenia na plecach
> własnego nazwiska lub pseudonimu.

A to bardzo ciekawe nowum/innowacja! :D Ciekawie by było tak chodzić sobie w koszulce Pogoni z (bo jakże by inaczej) numerem 12 ze swoim nickiem na plecach! Może teraz się skuszę i zakupię własną replikę dla siebie...;)

Llibertat per a Catalunya!
--
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:16
No wreszcie jakas pozadna firma...wedlugmnie to beda najlesze koszulki do tej pory jakie mala Pogoń ... oczywiscie kupie sobie z moim nickiem :P

Faster
Kibic
Na forum od 8796 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:21
Cos czuje ze jak beda do nabycia w sklepie to pewnie za solidna kase, w koncu Adidas się ceni ;) To nie Tico zeby koszulki byly po 60zl.

mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:23
no to ciekawe. nick na koszulce, to mi sie podoba. :) juz wyobrazam sobie taka sytuacje. maj, upalny dzien. gosc przede mna wyciaga cole (ktorej ja glupi zapomnialem wziasc, a przerwa dopiero za 20 minut, przeciez nie bede teraz biegl po piciu ;) ). no i dupa, nie powiem "stary, daj lyka". ale patrze, ma nowa koszulke Pogońi i z tylu imie nad numerem "Józek". no to mowie do niego "Józek, daj lyka spragnionemu" :D jakos tak swojsko by sie zrobilo, nie? ;)

..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:30
kupie sobie taką:):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):)

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 00:25
znowu ten marny numer '12" ...........

borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 08:17
Jak beda jakies fajne te koszulki to moze i ja sobie taka sprawie:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 08:57
adidas to zdecydowanie lepsza firma od tych wczesniejszych ale i tak wole nike

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 09:27
no to za mocno jak Adidas:) wiadomo więcej osób kupi sobie koszulke "adidas" niż "tico". wiadomo Tico to dla nich nic a adidas to firma dobra dla szpanu:) ale wogole jak to prawda z tym nickiem to eh trzeba sobie taką zamówić:):)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 09:45
No wreszcie jakaś "poważna" firma się zainteresowała koszulkami;) Dla mnie minusem tu bedą nazwiska piłkarzy na koszulkach (nie przepadam za nimi po tym jak reprezentacja dała dupy właśnie w koszulkach z nazwiskem na mundialu:D).A tak wogóle to pewnie bedzie trzeba nieźle hajsem rzucić żeby se taką koszuleczke sprawić:D (sama koszulka może bedzie kosztować ok.100zł i jeszcze litery nazwiska lub ksywki - pewnie za jedną litere bedzie jakoś ok.5zł). Ale i tak jak się pojawi na "rynku" to bede na nią polował:D

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Bartas
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 10:07
Tico to dla nich nic a adidas to firma dobra dla szpanu:)

Dla Twojej wiadomości. Szpanem jest samo noszenie koszulki Pogoni. To że adidas to luz ale co znaczy adidas bez znaczka Pogoni? wielkie GÓWNO

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8066 dni

*

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 10:52
> adidas to zdecydowanie lepsza firma od tych wczesniejszych ale i tak wole nike
Nike nie będzie zenuś :D musisz sie pogodzić z adidasem ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 11:14
> Tico to dla nich nic a adidas to firma dobra dla szpanu:)

>Dla Twojej wiadomości. Szpanem jest samo noszenie koszulki Pogoni. To że adidas to luz ale
> co znaczy adidas bez znaczka Pogoni? wielkie GÓWNO

No właśnie :D Adidas ma wielki zaszczyt ! powinni się cieszyć ze mogą zrobić na koszulki ;)
Jak bedzie taka to se kupuje (oczywiscie jak kasa sie znajdzie ;) ) ale bez NICKA jeszcze sobie nazbierałem na tym FORUM i dostane :)

Z daleka nie będzie widać.
F G
Kibic
Na forum od 8217 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 11:16
Dobrze ze w koncu jakas pozadna firma tym sie zajmuje. Nawet jak beda drozsze to i tak na pewno o wiele lepsze

Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 11:33
Wreszcie jakieś porządne stroje... eXtra... powieje Europą ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Qcu
Kibic
Na forum od 8452 dni

**

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 12:04
> sama koszulka może bedzie kosztować ok.100zł i jeszcze litery nazwiska lub ksywki - pewnie za jedną > litere bedzie jakoś ok.5zł

Hehe, cale szczescie ze mam krotka ksywke :P Zaoszczedze na browary chociaz :P [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2004-02-28 12:05]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 12:17
> kupie sobie taką:):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):)

ja też sobie kupie taką :D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:):D:P:)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 12:47
Ciekawe, czy to Adidas się zgłosił do Pogoni, czy na odwrót. W klubach I i II ligowych(z wyjątkiem Wisły, Legii, Lecha) drużyny grają w markowych strojach, bo je sobie poprostu wyżebrały i grają od kilku sezonów w tych samych kompletach. Taka Legia za reklamowanie Adasia na swoim sprzęcie dostaje niemałe pieniądze, ciekawe jak to bedzie w Pogoni(po ewentualnym awansie)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772510067 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005