| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 22:51
W rundzie wiosennej zespół MKS Pogoń będzie występował w strojach firmy adidas. Podstawowy komplet będą tworzyły bordowe koszulki i granatowe spodenki. Komplet rezerwowy będzie w kolorze białym. Na piersiach oprócz loga klubu będzie widniało również logo Bosmana. Na plecach oprócz numeru będzie nazwisko piłkarza.
Wkrótce także będą do nabycia repliki koszulek - na plecach będzie numer 12 - najprawdopodobniej będzie także możliwość umieszczenia na plecach własnego nazwiska lub pseudonimu.
źródło: Pogońszczecin.pl
Mnie tylko zastanawia jak długo będzie trwało to "wkrótce".. Bo jak chcą je wypuścić koło czerwca to nikt jej nie kupi jak na koniec lipca rusza nowy sezon i będą zapewne nowe stroje.. [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-02-28 10:26]
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:14
>Wkrótce także będą do nabycia repliki koszulek - na plecach będzie
> numer 12 - najprawdopodobniej będzie także możliwość umieszczenia na plecach
> własnego nazwiska lub pseudonimu.
A to bardzo ciekawe nowum/innowacja! Ciekawie by było tak chodzić sobie w koszulce Pogoni z (bo jakże by inaczej) numerem 12 ze swoim nickiem na plecach! Może teraz się skuszę i zakupię własną replikę dla siebie...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 27/02/2004 23:23
no to ciekawe. nick na koszulce, to mi sie podoba. juz wyobrazam sobie taka sytuacje. maj, upalny dzien. gosc przede mna wyciaga cole (ktorej ja glupi zapomnialem wziasc, a przerwa dopiero za 20 minut, przeciez nie bede teraz biegl po piciu ). no i dupa, nie powiem "stary, daj lyka". ale patrze, ma nowa koszulke Pogońi i z tylu imie nad numerem "Józek". no to mowie do niego "Józek, daj lyka spragnionemu" jakos tak swojsko by sie zrobilo, nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 09:27
no to za mocno jak Adidas wiadomo więcej osób kupi sobie koszulke "adidas" niż "tico". wiadomo Tico to dla nich nic a adidas to firma dobra dla szpanu ale wogole jak to prawda z tym nickiem to eh trzeba sobie taką zamówić
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 09:45
No wreszcie jakaś "poważna" firma się zainteresowała koszulkami Dla mnie minusem tu bedą nazwiska piłkarzy na koszulkach (nie przepadam za nimi po tym jak reprezentacja dała dupy właśnie w koszulkach z nazwiskem na mundialu ).A tak wogóle to pewnie bedzie trzeba nieźle hajsem rzucić żeby se taką koszuleczke sprawić (sama koszulka może bedzie kosztować ok.100zł i jeszcze litery nazwiska lub ksywki - pewnie za jedną litere bedzie jakoś ok.5zł). Ale i tak jak się pojawi na "rynku" to bede na nią polował
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 11:14
> Tico to dla nich nic a adidas to firma dobra dla szpanu
>Dla Twojej wiadomości. Szpanem jest samo noszenie koszulki Pogoni. To że adidas to luz ale
> co znaczy adidas bez znaczka Pogoni? wielkie GÓWNO
No właśnie Adidas ma wielki zaszczyt ! powinni się cieszyć ze mogą zrobić na koszulki
Jak bedzie taka to se kupuje (oczywiscie jak kasa sie znajdzie ) ale bez NICKA jeszcze sobie nazbierałem na tym FORUM i dostane
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 12:04
> sama koszulka może bedzie kosztować ok.100zł i jeszcze litery nazwiska lub ksywki - pewnie za jedną > litere bedzie jakoś ok.5zł
Hehe, cale szczescie ze mam krotka ksywke Zaoszczedze na browary chociaz [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2004-02-28 12:05]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 28/02/2004 12:47
Ciekawe, czy to Adidas się zgłosił do Pogoni, czy na odwrót. W klubach I i II ligowych(z wyjątkiem Wisły, Legii, Lecha) drużyny grają w markowych strojach, bo je sobie poprostu wyżebrały i grają od kilku sezonów w tych samych kompletach. Taka Legia za reklamowanie Adasia na swoim sprzęcie dostaje niemałe pieniądze, ciekawe jak to bedzie w Pogoni(po ewentualnym awansie)
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|