| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Hip-Hop made in Szczecin - 15/02/2004 19:53
Czy znacie jakiś Szczecińskich wykonawców?Gdzie można dostać ich utwory(kaza)? [Ostatnio edytowane przez zero: 2004-02-15 20:19]
|
ABY JEDNA RZĽDZIŁA WSZYSYKIM-POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 15/02/2004 20:23
PROJEKTANCI bardzo dobry sklad maja dopiero w pzygotowaniach pierwsza legalna plyte, a ja mam jedna ich piosenke ktora jest na O.S.T. -"Klatka"... "Te sciany" (czy jakos tak) [Ostatnio edytowane przez Wasiel: 2004-02-15 20:24]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 15/02/2004 20:57
a kiedys slyszalem taki szczecinski zespol grali muzyke jakas taka
drum ane basse z hip hopem czesto lecialo na abc i w utworku bylo cos o mosice dlugim chyba i o jakies fazce na miescie z tego co pamietam jakos w wakacje byl to chyba przeboj
moze wiecie jak sie nazywali?
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 15/02/2004 21:09
> a kiedys slyszalem taki szczecinski zespol grali muzyke jakas taka
drum ane
> basse z hip hopem czesto lecialo na abc i w utworku bylo cos o mosice dlugim
> chyba i o jakies fazce na miescie z tego co pamietam jakos w wakacje byl to
> chyba przeboj
moze wiecie jak sie nazywali?
Electric Rudeboyz
dodalbym jeszcze Prezesa, choc wlasciwie to nie Szczecin a Goleniow (podobno?)...
PS. zero jesli chodzi o kawalki Specnaza, Wiele CT, czy Prezesa wlasnie to moge Ci je udostepnic na serwerku. pozdro. [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-02-15 21:10]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 15/02/2004 21:15
>dodalbym jeszcze Prezesa, choc wlasciwie to nie Szczecin a
>Goleniow (podobno?)...
No prezes z Goleniowa. Mój kolo nawet go zna. Ogólnie ma wielkie betony ale boxerki vs. slipy to hicior 
Cała płyta jest na hip-hop.pl
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 15/02/2004 23:54
u mnie na podworku mieszkaja goscie co mieli kiedys cos wspolnego z Łoną...jednak czasami dostaja w glowe...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 16/02/2004 17:38
> Ja polecam Dr.Albana i formacje Just 5 
kawalek bożyszcza wiekszoci nastoletek lat 98 - 97 Dżast Fajf "kolorowe sny" to klasyk......i jeszcze ten vocal Bartka Wrony i boskiego " Szadiego" 
Nawet wspomniano o tym sqadzie w jakże popularnch opowiesciach o Kubusiu Puchatku 
( patrz opowiesc o imprezie w remizie )
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
- 1
- 2
-
|