| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 19:25
Kierowca rajdowy Janusz Kulig nie żyje. Krakowian zginął w wypadku samochodowym. Jadąc Fiatem Stilo Kulig wjechał pod pociąg i zginął na miejscu.
Janusz Kulig urodził się 19 października 1969 roku. Zostawił żonę i córkę.
źródło: interia.pl
Ten rok zaczal sie tragicznie dla sportowcow. mam nadzieje, ze na smierci Kuliga sie zakonczy. nie sposob codziennie czytac o smierci kolejnego sportowca! [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-13 19:25]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 19:35
Jak poinformowała Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie, na strzeżonym przejeździe kolejowym w Rzezawie fiat stilo, prowadzony przez Janusza Kuliga, wpadł pod pociąg osobowy relacji Kraków - Tarnów. Z niewyjaśnionych przyczyn nie został na przejeździe opuszczony szlaban.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 19:51
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] POKUJ JEGO DUSZY ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
"... dziwny jest ten świat ..."
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 20:11
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*[*][*][*][*][*][*][*[[*][*][*[*][[*][*][*][*][*]*][*][*][*]][*][*]*][*][*][*][*]][*][*][*]][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
ostatnim czsy cos dużo niestety ważncyh osobistości odchodzi  
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 20:44
Ten rok zaczal sie tragicznie dla sportowcow. mam nadzieje, ze na
> smierci Kuliga sie zakonczy. nie sposob codziennie czytac o smierci kolejnego
> sportowca!
nie Tylko dla sportowcow !!
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 21:01
Normalnie jak przeczytałem to info to aż mi "serce staneło" [`][`][`][`][`][`] Kondolencje dla Jego rodziny [`][`][`][`][`]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 13/02/2004 21:14
Włączyłem przed chwilą internet i mnie zamórowało...naprawdę...szok totalny...wieli smutek ...żal mi jego rodziny...wielka tragedia...zginąć w taki sposób...piątek 13-stego...
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']13 zniczy...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|