| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 15:08
Już w przyszłym tygodniu w niedzielę odbędzie się 53. Mecz Gwiazd NBA, rozegrany tym razem w Staples Center w Los Angeles!
Składy zespołów Gwiazd Wschodu i Zachodu nie zmieniły się praktycznie od tego, co było w poprzednim roku, a bardzo zaskakującą informacją (przynajmniej dla mnie) jest fakt, że Chiński center Yao Ming uzyskał większą liczbę głosów niż sam Shaq O'Neal! ale to zapewne z powodu populacji Chińczyków 
Moim faworytem do wygrania tego meczu jest ekipa Wschodu w której gra mój ulubiony zawodnik - Allen Iverson i mam nadzieję, że zdobędzie on nagrodę MVP tego meczu !
PS. Jeśli chodzi o inne wydarzenia związane a All Star Weekend, takie jak chociażby konkurs rzutów za 3 pkt, to moim faworytem jest Peja Stojakovic, nie wiem kto startuje w konkursie Slam Dunków, ale jakby się Vince pokazał, to było by baaardzo efektownie [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2004-01-31 15:10]
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 16:06
widze tu troche fanow koszykowki, jak sie zrobi cieplej to bedzie sie trzeba panowie na jakis baskecik ustawic,
a co do All Star Weekend to sie ostatnio malo fajnych rzeczy dzieje, najciekaweszy jest oczywiscie konkurs wsadow oraz mecz pierwszo- i drugoroczniakow, bo mecze glowne to jakos bez atrakcji, ostatnio jedynie fajna akcja T-Mac'a off the glass i tyle ,
moze w tym roku bedzie ciekawiej, choc nie sadze,
najlepszym All Star moim zdaniem byl ten z 2000, zarowno mecz jak i wszystko pozostale
duzo lepiej sie oglada AND1 i Notic'a
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 16:27
A ja powiem ze bardziej lubie zawodnikow z WEST COAST ale Iversona rowniez lubie...a zwlaszcza jego ciuchy...no przeciez ta kolekcja Reeboka rozwala mnie od srodka!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 16:47
interesuje sie liga NBA od kiedy byla obecna w TVP 2 potem byly jeszcze czasy kiedy byla pokazywana w TVN i Wizjii Sport ale to byly dawne czasy potem z racji niemoznosci jej ogladania bylo troche gorzej .dobrze ze NBa wrocila do polskiej telewizji tylko szkoda ze znow nie jest dostepna dla szerszej publicznosci mogliby by puscic jakis magazyn raz na tydzien w pasmie odkodowanym......
moimi ulubionymi druzynami od zawsze byly Bullsi ,Lakersi, 76- ers , Toronto a najlepszymi koszykarzami sa Carter,Iverson, Bryant i od niedawna Nowitzki.
Kto zaprosi Boberka mna wspolne ogladanie meczu gwiazd na C+?cos mi sie wydaje ze wygra Zachod
oto pierwsze piatki :EASTERN CONFERENCE
F - Vince Carter, Toronto
F - Jermaine O’Neal, Indiana
C - Ben Wallace, Detroit
G - Allen Iverson, Philadelphia
G - Tracy McGrady, Orlando
Coach: Rick Carlisle, Indiana
WESTERN CONFERENCE
F - Tim Duncan, San Antonio
F - Kevin Garnett, Minnesota
C - Yao Ming, Houston
G - Kobe Bryant, L.A. Lakers
G - Steve Francis, Houston
Coach: Flip Saunders, Minnesota
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 17:46
piter48 a mecz gwiazd jest nie na powaznie
boberek skad to wiesz sklady mialy byc podane dopiero 3 lutego
tez lubie tych zawodnikow co Ty tylko bez tego z dallas ale musi byc McGRADY
[Ostatnio edytowane przez zenuś: 2004-01-31 17:49]
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 17:58
> piter48 a mecz gwiazd jest nie na powaznie
boberek skad to wiesz sklady mialy
> byc podane dopiero 3 lutego
tez lubie tych zawodnikow co Ty tylko bez tego z
> dallas ale musi byc McGRADY
[Ostatnio edytowane przez zenuś: 2004-01-31
bo pierwsze piatki sa zawsze ustalane na podstawie wynikow glosowania a dopiero 3 lutego jest podawana reszta skladu przynajmniej tak mi sie wydaje . te zrodlo mam ze stronki www.nba.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 18:08
> ok no wiem ale skad wiesz o trenerach w nba actio tego nie podawali
http://www.nba.com/allstar2004/allstar_game/starter_040129.html
-stad mam to info pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 21:10
> ojojoi godzina podejrzewam ze gdzies okolo 4:30 nad ranem
zenuś co ty gadasz? przecia 4 to jeszcze wieczorem hehe
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 21:49
All Star Game będzie o 8:30 ichniejszego czasu, u nas to jest wtedy bodajże 2:30 w nocy o ile się nie mylę (a jeśli popełniłem błąd, to niech ktoś mnie poprawi, żeby nie było, że wprowadzam tu ludzi w błąd...)...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Gwiazd NBA 2004 - 31/01/2004 23:04
> a moze bedzie mecz w jakims dsf??
Jeśłi już, to pokażą jakiś godzinny skrót z tego meczu w poniedziałek w godzinach popołudniowych, tak przynajmniej bywało jak ja oglądałem NBA na DSF, ale jak będzie w tym roku to nie jestem na 100% przekonany...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|