| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejna Śmierć... Zdzisław Ambroziak (1944 - 2004) - 24/01/2004 11:28
["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["["]["] ["] ["]]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["]["] ["
[Ostatnio edytowane przez zenuś: 2004-01-24 11:30]
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejna Śmierć... Zdzisław Ambroziak (1944 - 2004) - 24/01/2004 12:05
Ja tez uwielbialem sluchac jego komentarzy... Upajal sie sportem, byl fascynatem i mowil fantastyczne rzeczy, w fantastyczny sposob... Podziwialem go za to co osiagnal jako zawodnik i jako komentator. Jego trafne opinie i felietony na lamach jednego z ogolnopolskich gazet, sprawialy, ze troche inaczej i trzezwiej mozna bylo spojrzec na polski sport... Bedzie go brakowac. Czesc jego pamieci... ['] ['] ['] [Ostatnio edytowane przez tm_tomcioMKS: 2004-01-24 12:06]
|
INDIOS BRAVOS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejna Śmierć... Zdzisław Ambroziak (1944 - 2004) - 24/01/2004 12:17
No nie. kolejna wspaniała postać umiera. Miał 60 lat i myślałem że jeszcze długo pożyje i będziemy mogli go słuchać podczas meczów siatkarskich. Bardzo go szanowałem. Wielka strata. [ ' ] [ ' ]
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejna Śmierć... Zdzisław Ambroziak (1944 - 2004) - 24/01/2004 13:46
Ktoś wielki powidział "Bono domino quot servi tot amici, malo domino quot servi tot inimici" - Dobry pan ma tylu przyjaciół, ilu niewolników, zły pan ma tylu nieprzyjaciół, ilu niewolników ...ty byłeś tym dobrym i masz w nas wielu przyjacioł.....
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|