| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nasze fotki! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 13:25
Witam!! Wczoraj rano zasypialem z mysla o Pogońonline. a wlasciwie o naszym kochanym forum no i tak sie zastanawialem o wypowiedziach ludzi którzy twierdza, że ostatnimi czasy zasypywamni sa przez głupkowate tematy.. no i postanowiłem wymyśleć jakiś oryginalny i unikatowy temat... no i wymyśliłem... takiego tematu chyba jeszcze nie było!! Więc pamiętacie temat, który brzmiał "Forumowa zabawa" czy coś w tym stylu..?? tak sobie pomyślałem, że temat tamten miał za zadanie nie co nas do siebei zbliżyć... ja poszedłem o krok dalej i wymyśliłem, że jako tworzymy jedną małą rodzinkę forumowiczów (za ten tekst przy moim nicku prosze umiescic conajmniej ze dwie gwaizdki;p) to nie bądzmy anonimowi i niewidzialni!! niech kazdy kto moze zamiesci tu swoje zdjecie!! to bedzie cos.. moze bedziemy nawet rozpoznawalni na miescie miedzy soba?? jak myslicie ?? hehe - tylko mala prosba.. niech NIKT nie komentuje zdjec ok?? (rowniez niech nie pojawiaja sie wpisy bez zdjec!!!!) bo nasza "rodzinka" znowu popadnie w klotnie.. a i jeszcze ejdna prosba.. mile widziane sa fotki z jakimis motywami z POGONIA.. no a jak bedziecie dawac swoje fotki ze stadionu to jzu wogole bedzie BOSKO!! mam nadzieje ze sie spodobal TEMAT :-) ps. no panowie administratorzy!! - w koncu zobaczymy jak wy wygladacie :-)

[Ostatnio edytowane przez cEzY: 2004-01-22 23:35]
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: NASZE FOTKI!!!! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 13:34
a moze byc tak zrobic na stronce dzial ze zdjeciami ktore przysylali by ludzie odwiedzajacy forum i ogolnie stronke? poki co jest takie zdjecie gdyby powstala galeria zdjec to mam ich troche na kompie jeszcze.

panowie wrzucac zdjecia wrzucac nie wstydzic sie 
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-21 17:27]
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-21 17:30] [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-21 17:37]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: NASZE FOTKI!!!! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 13:59
> a moze byc tak zrobic na stronce dzial ze zdjeciami ktore przysylali by ludzie
> odwiedzajacy forum i ogolnie stronke? hm wszystko fajnie tylko jak mozna wkleic
> zdjecie do postu?
O tym tez myslalem ale nie chcialem zawracac glowy Redaktorom bo ostatnio maja sporo pracy hehehe a zdjecie sie wkleja tak:

a w miejsce strony internetowej wpisujesz miejsce docelowe Twojej fotki:-) niestety musisz ja zamiescic najpierw na jaims serwerze...
[Ostatnio edytowane przez cEzY: 2004-01-22 23:37]
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: NASZE FOTKI!!!! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 14:18
Ja sie wstydze
Hehe.Ok, jak cso znajde sensowengo to wrzuce.Pomysl ok.Zobacyzmy kto sie na niego zdecyduje.Kto zdecyduje sie ujawnic swoje ja.Ale byly by jaja jak Kleberson to bylby moj wozny!!! Buahha. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-01-21 14:24]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NASZE FOTKI!!!! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 16:13
osoby ktore nie maja gdzie wrzucic swojego zdjecia, mozecie podeslac na Pogoń@beep.pl ja wrzuce na serwer i podam Wam link
a co do miss forum Pogońonline.pl - super pomysl 
co do dzialy z fotkami uzytkownikow forum, to rowniez ok, ale taki dzial znalazlby sie tutaj, na forum.pogononline.pl, tylko potrzena jest spora ilosc zdjec....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze fotki! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 19:35
wsumie ja też forumowiczka jestem i żeby nie było to zdjęcie zgodnie z prośbą autora tematu jest na stadionie zrobione 
[img=http://www.007.com.pl/galeria/mecze/lech_zabrze/image065.jg]
[Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2004-01-21 19:45] [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2004-02-12 22:26]
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze fotki! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 20:53
>> s. Lechitka --- zdjęcie nawet na tym samym
> stadionie....
Poznaje nawet moge podać date meczu i wynik ale ogranicze sie do tego że atmosfera była zajebista 
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze fotki! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 21:28
> a moze byc tak zrobic na stronce dzial ze zdjeciami ktore przysylali by ludzie
> odwiedzajacy forum i ogolnie stronke? poki co jest takie zdjecie gdyby
> powstala galeria zdjec to mam ich troche na kompie
> jeszcze.
>
>panowie
> wrzucac zdjecia wrzucac nie wstydzic sie 
To ty ??/
|
[ocenzurowano głupote autora]
|
|
|
|
Odp: Nasze fotki! - czyli poznajmy sie lepiej... - 21/01/2004 21:29
beadka czemu tak zadko zaglada do nas za dużo nas czy co....
ja nie dlugo zamieszcze swoja fotke chociaz bardzo sie wstydze....
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-21 21:29]
|
Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 7 lutego 2005, 19:21 [1 raz(y)]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7