Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Kalu Uche przedłużył kontrakt!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
koper64
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8083 dni

Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 17:45
Uche przedłużył kontrakt z Wisłą!

Piłkarz nigeryjski Kalu Uche podpisał we wtorek nowy kontrakt z Wisłą Kraków, który obowiązywać będzie do połowy 2008 roku.

Nigeryjczyk przeprosił kierownictwo klubu, kolegów z drużyny oraz kibiców za niesportowe zachowanie, za które został zdyskwalifikowany na pół roku.

"Podpisujemy z Kalu Uche nowy kontrakt na cztery i pół roku - powiedział na konferencji prasowej wiceprezes Wisły Zdzisław Kapka. - Termin jego ważności upływa w połowie 2008 roku. Nie ma w nim klauzuli, że zawodnik będzie mógł odejść od nas przed tym terminem za z góry określoną kwotę. Natomiast jeśli nadejdzie dla Nigeryjczyka oferta transferowa z innego klubu, będziemy ją rozpatrywać. Nie mogę nic powiedzieć na temat warunków finansowych umowy".

Nowy kontrakt, w obecności licznie zgromadzonych dziennikarzy, podpisali Zdzisław Kapka i Kalu Uche. Nigeryjczyk miał umowę z Wisłą ważną do 2006 roku. Teraz podpisał nowy kontrakt na nowych, znacznie lepszych warunkach finansowych. 21-letni Uche zdecydował się związać z Wisłą aż do 2008 roku.

"Jestem szczęśliwy, że będę mógł grać znów w Wiśle - zapewnił Kalu Uche. - Chcę zapomnieć o tym, co wydarzyło się w ostatnim półroczu. Przepraszam kierownictwo Wisły, kolegów z drużyny i kibiców. Teraz myślę już tylko o przyszłości. Chcę grać. Dlatego zdecydowałem się podpisać nowy kontrakt z Wisłą. Postaram się pomóc wiślakom w osiągnięciu jak najlepszych wyników".

Kalu Uche przepraszał wiślaków za to, że pół roku temu odmówił gry w krakowskim zespole. Wisła nie zgodziła się wówczas na jego przejście do Ajaksu Amsterdam. Nigeryjczyk na znak protestu odmówił gry w drużynie Henryka Kasperczaka i wyjechał z Krakowa. Został zdyskwalifikowany na pół roku. Kara kończy się 31 stycznia.

"Po długich i wielokrotnych rozmowach telefonicznych Kalu Uche wiele rzeczy zrozumiał i zdecydował się powrócić do Krakowa - dodał trener Henryk Kasperczak. - Doszliśmy w końcu do porozumienia i cieszę się, że tak się stało. Dobrze, że w końcu Uche powróci na boisko. I dobrze, że będzie grał w Wiśle. Rozmawiał z kolegami z drużyny i został przez nich zaakceptowany".

Kalu Uche już rozpoczął treningi z Wisłą. W najbliższy piątek jedzie z drużyną mistrzów Polski na zgrupowanie do Francji.

Wino,Wino wypij do dna,pyszne Wino każdy zna,Wino,Wino pomoże Ci,Wina,Wina nalej mi!!!!!!!!!!!!!!!!
Kliku_Ziom
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 17:49
no i co z tego ??!!

Wolność piersiom, precz ze stanikami :) :P
Frz
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 17:54
a co to mnie obchodzi?jaki many.podniecasz sie tym jak kura miesiaczka [Ostatnio edytowane przez MartinFreezer: 2004-01-20 17:55]

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 17:55
no wlasnie i co z tego??????czy to forum jebanej wisly czy co kogo to interesuje...

Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 17:55
Chyba pomyliłeś działy

leisaw
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 18:01
O co wam kurwa chodzi?? Gosciu wkleja info ze Kalu przedluzym kontrakt a Wy go jedziecie! Wielcy internetowi huligani!

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8243 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 18:07
Interesująca informacja.

mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/01/2004 18:30
ale co to ma wspólnego z Pogonią ??? Zaraz też zaloże jakiś temat, czekajcie, tylko znajde i wkleje jakiś artykuł z Onetu i nabije sobie troche postów. [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-01-20 18:30]

borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 18:44
A niech podpisuje...krzyz mu na droge.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Gaca
Kibic
Na forum od 8665 dni

**

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 18:54
Przeciez ten temat jest w dziale Hyde Park wiec o co Wam chodzi . Gosciu jest nowy i przynajmniej nie zaklada tematow typu "Jaki numer buta nosicie".

Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 19:01
człowieku a na chuj nam wiedzieć o Kalu Uche. To nie forum Wisły Kraków tylko Pogoni Szczecin.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
MorskiKS
Kibic
Na forum od 8099 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 19:02
Co mnie to obchodzi!!!!!!!!!

Fan Club Pogodno
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 19:17
Pierdolić tego czarnucha i całą tą jebaną Wisełkę.

Babilon Team
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 19:40
> Przeciez ten temat jest w dziale Hyde Park wiec o co Wam chodzi . Gosciu jest
> nowy i przynajmniej nie zaklada tematow typu "Jaki numer buta nosicie".

tak ale eszcze prezd chwilą był w dziale "Pogoń Szczecin", najwidoczniej służby pożądkowe robią swoje :D

ps. zajebisty pomysł na temat :D ja 42 :P [Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-01-20 19:41]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8998 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 20:08
> najwidoczniej służby pożądkowe robią swoje :D

admini i moderatorzy raczej, a nie sluzby porzadkowe, bo sluzby porzadkowe to sa na ulicach i odgaqrniaja snieg.. pozdro :)

max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 20:14
> Pierdolić tego czarnucha i całą tą jebaną Wisełkę.

NIEŁADNIE Uche wkońcu jest czarny tak jak i Batata czy rodrigo a na nich niemówimy czarnuchy:D:D:D

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 20:23
Kalu chcieć Ajax, ale Wisła nie wyrazić zgody. Kalu strajkować i wyjechać w daleka podróż. Uche wrócić i udawać, że nic się nie stać. Wisła dać podwyżka Kalu i Kalu być szczęśliwy. Uche przepraszać polscy kibice i znów kochać Wisła.

<<<<<<<<<<<<<<<<:-)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Adriano
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 20:33
Niektórzy na tym forum mają ze sobą problemy ...a odnośnie podpisania kontraktu to trobią o tym wszędzie ...załóż jakiś ciekawy temat o którym mało wiadomo i który wzbudzi zaciekawienie... aaa i jeszcze jedno skoro niekórym z Was nie pasuje temat to po cholere wchodzicie, czytacie go i jedziecie manego który go założył, proponuje dać na wstrzymanie a nie od razu krytykować. No i najważniejsze... piszecie coś o nabijaniu postów, że zakłada się beznadzieje tematy ale to wy naprawde nabiajcie posty tymi waszymi krytykami i czepialstwem... poprostu dziecinada. A może ja sie czepiam i za kilka tysięcy postów można wygrać pralkę ??? hmm... wyprowadzcie mnie z błędu...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
TomY
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 21:37
Ja juz dawno zauwazylem ze to forum schodzi niestety na psy.
Wszyscy jada po sobie, ogólne wyzywanie. itd.
Wystarczy przyjrzec sie temu tematowi. Prym wiąda "nowi"
Ludzie !! To jest FORUM W Hyde Parku można pisac o dupie Maryny. Nie interesuje to kogoś ? To nie czyta i tyle.
Wklieł gosciu info o Uche. Ktoś kogo to interesuje - wypowie sie . Reaszta niech nic nie pisze, bo tylko sie osmiesza.
Pozdro

ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 21:44
> Ja juz dawno zauwazylem ze to forum schodzi niestety na psy.
Wszyscy jada po
> sobie, ogólne wyzywanie. itd.
Wystarczy przyjrzec sie temu tematowi. Prym wiąda
> "nowi"
Ludzie !! To jest FORUM W Hyde Parku można pisac o dupie Maryny. Nie
> interesuje to kogoś ? To nie czyta i tyle.
Wklieł gosciu info o Uche. Ktoś
> kogo to interesuje - wypowie sie . Reaszta niech nic nie pisze, bo tylko sie
> osmiesza.
Pozdro

TomY mam dokładnie takie samo zdanie jak ty tylko że jeszcze chciałbym się dowiedzieć jakie jest źródło tej informacji !! chodzi mi o konketną srtonę ;) bo łsyszałem że jeżeli sie wkleja tekst to sie źródło podaje ;P a co to kalu to sie nie wypowiadam

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772546097 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005