| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Już po KSZO - 19/01/2004 20:12
Zarząd KSZO Ostrowiec postanowił wycofać zespół z drugoligowych rozgrywek. W tym tygodniu do PZPN trafi informacja na ten temat. Najładniejszy stadion w drugiej lidze może zostać bez gospodarza, choć w obecnej sytuacji Mirosław Stasiak rozważa przeprowadzkę jego Ceramiki Opoczno do Ostrowca, gdzie są dużo lepsze warunki do gry w piłkę, choć jak widać, nie jest łatwo o środki finansowe do prowadzenia klubu.
------
No to się porobiło...
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 19/01/2004 20:50
szkoda kibicow z ostrowca ,zawsze bylo ich duzo ,niezaleznie jak grala druzyna ,a co do stadionu to tyle maja ladniejszy ze caly zadaszony 
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 19/01/2004 21:41
> szkoda kibicow z ostrowca ,zawsze bylo ich duzo ,niezaleznie jak grala druzyna
> ,a co do stadionu to tyle maja ladniejszy ze caly zadaszony  
od 1992 mieliśmy z Nimi układ a teraz juz klubu nie ma cholera 
a stadion maja DWCH [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2004-01-19 21:46]
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 19/01/2004 21:47
> No nie no stadion najladniejszy jest nasz..a pozatym to za KSZO plakac nie bede
płakać tesz nie bede, ale jest mi ich szczeże ZAL! my tesz omal mielibyśmy taką sytuacje... a co do stadionu to mnie sioe tam podoba, chodź w TV mały strasznie sie wydaje
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 19/01/2004 22:07
Szczerze mówiąc to nie jest mi żal KSZO !!!!! kiedys już taka sprawa spotkała też Pogoń pod rządami Lesa Gondora!!!!!!! przynajmniej dostaniemy 3 dodatkowe punkty za tą porażke w rundzie jesiennej !!!!! hehe
|
PS
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 19/01/2004 22:15
Nie chodzi w tym przypadku o stadion (choć byłem i przyznaje że jest ładny ), ale o to co napsiał przeme_k ...a mianowicie o pkt. które dostanie Pogoń i jaka bedzie decyzja PZPN odnośnie zmniejszenia Ligi... może to przyspieszy tą decyzje może opóźni...
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 19/01/2004 22:18
> > szkoda kibicow z ostrowca ,zawsze bylo ich duzo ,niezaleznie jak grala
> druzyna
> ,a co do stadionu to tyle maja ladniejszy ze caly zadaszony  
od 1992
> mieliśmy z Nimi układ a teraz juz klubu nie ma cholera 
a stadion maja
> DWCH
Lechitka z tego co wiem to Leszek ma zgode z KSZO czy zle mi sie wydaje.... !?!!?!?!?
pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 14:31
> Ja polece tak brutalnie;a przepraszam a te 3 punkciki dostaniemy? 
Nie, ponieważ przegraliśmy. Mecze KSZO będą unieważnione, czyli te ekipy, które wygrały z nimi stracą punkty. Pogoń wtedy będzie dalej liderem, ale Radomsko wejdzie na 2 pozycje.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 14:32
Z tymi trzema punktami to nie jestem pewien... Sytuacja jest na tyle skomplikowana, że nie wiadomo kto właściwie się z tej 2 ligi wycofał... Czy wycofa się Ceramika Opoczno, a KSZO zmieni nazwę i właściciela? A może to KSZO się wycofa, a Ceramika zmieni nazwę? To jeszcze nie jest jasne, chyba że mam nieświeże informacje.
Ale jedno jest jasne - cholernie żal kibiców z Ostrowca i Opoczna...
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 14:59
wspoloczoje kibicom Ceramiki i Kszo ..... ostanio zaginął ruch kibicowski w Opocznie ale pamietam ze keidys mieli nawet młynek i oprawy mczowe ..... [`]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:28
> > Ja polece tak brutalnie;a przepraszam a te 3 punkciki dostaniemy? 
Nie,
> ponieważ przegraliśmy. Mecze KSZO będą unieważnione, czyli te ekipy, które
> wygrały z nimi stracą punkty. Pogoń wtedy będzie dalej liderem, ale Radomsko
> wejdzie na 2 pozycje.
Chyba mnie nie zrozumiałes chodziło mi właśnie o to czy jak upadną czy dostaniemy 3 punkciki bo jeszcze z moją pamięcią nie jest tak zle i pamiętam że z KSZO przegraliśmy [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-01-20 15:29]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
- 2
-
|