| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Ali G - 16/01/2004 14:17
Wlasnie siedze sobie przy kompie a obok gra moje TV. I wlasnie leci Ali G Show... Ten koles jest wypasiony. Przeciez wystarczy posluchac go przez minute i pozbywam sie uczucia ze wszyscy Angole to sztywniaki.
Zal tylko ze Niemcy moga sobie go ogladac a u nas nikomu nie przyjdzie na pomysl ze wyemitowac choc kilka odcinkow. Goraco polecam... Dzisiaj jest "powazny" kawalek o dragach hehe
WEST SIDE IZ DI BEST 
[Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-01-16 17:27]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 14:41
>WEST SIDE IZ DI BEST 
EAST SIDE IZ DI BEST hehehe kto ogladałe film (1 czesc) to noech powie jaki jest najlepszy kawałek ?? bo dla mnie wygrywa akcja z koniem i z niewidomym" o ten jest wyjatkowo brudny"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 15:33
Film zajebisty, jedna z najlepszych komedi jakie kiedykolwiek oglądałem, czekam na drugą cześć. No i tak wogóle to żal że nikt nie pomyślał by jego program puścić w jakiejś polskiej telewizji.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 15:42
Z tego co ja sie orientuje to on jest zydem a nie anglikiem. W sumie to bez roznicy... No i gosc jest rzeczywiscie przesadzony
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 15:57
No macie racje - Ali G to jest maxymalny przyapał!!! 
Z tego filmu "Ali G Indahouse" to pamiętam, że dobry był motyw na początku, gdy po tej strzelaninie gostek odchodzi od muru i zostaje taki nazwujmy to ślad/cień po kulach (kto oglądał wie o co chodzi :biglaugh i pod koniec jak jego koleżcy zostali zamknięci w tym gabinecie i się stukali jak Ali tam wszedł :biglaugh:
Ten jego program "Ali G Show" też całkiem ciekawy, zajebisty jest ten DJ z Jamajki 
Ale rozbraja mnie Bora - przybysz z Kazachstanu :biglaugh:
Mogliby gdzieś puścić kolejny film z jego udziałem, a mianowicie "Ali G Aiiii!"
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 16:06
> Film zajebisty, jedna z najlepszych komedi jakie kiedykolwiek oglądałem, czekam
> na drugą cześć. No i tak wogóle to żal że nikt nie pomyślał by jego program
> puścić w jakiejś polskiej telewizji.
Ali G in da house to była druga część.....
Bo pierwsza to jak pamietam Bling Bling..
Albo na odwrót
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 17:21
> Dla mnie wygrywa kawałek jak się kolesie ścigali samochodami i jak pies robił mu pałę
- NO TUPAC!! NO!! a zresztą....
ten kawałek na wstepie mie rozbroił, a potem teksty WIERNI POGLĄDOM, albo na samochodzie ALI.......MY BEACH
film za mocny gorąco polecam, a i jeszcze końcówka ... w tej wilii hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 19:28
the winner is ali!ali ali!propably the one of najbardziej fazowe filmY!now wlasnie dlaczego go u nas nie daja!?z reszta odpwiedz jest jasna-TO JEST POLSKA!
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 19:44
a pamietacie wywiad z jakims kolesiem co Ali mu powiedzial ze wujek Jamal sobie zassał odbyt odkurzaczem
w ogole Bling Bling dla mnie rzadzi 
Ali tak zbrechtał Beckhama ze nie moglem, zrobil z niego idiote   hehe to bylo dobre
ale z Boratem to juz zupelnie przesadzil 
ME LOVE YOU
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 20:32
Hehehe....film rozpierdala mnie od srodka...a ulubione momenty? napisze te ktore pamietam..Lizanie paly przez psa..."czyszczenie"..Freestyle..stawianie klocka...hehe dobry byl motyw jak wczesniej chcieli kolesia zbutowac bo mial zotle czy zielone ubranie...nie pamietam..hehe podobala mi sie tez tresc smsa Keep it real!!! i podczas konferencji jak powiedzial ze jego przeciwnik robil laske koniowi to dla mnie wygralo   Jak mi sie jeszcze cos przypomni to dam znac West Side 4 eva!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Ali G - 16/01/2004 21:32
Ali G iz di best za mocny film i program mozna go ogladac po pare razy dla mnie najlepsze bylo z bardzo brudnym slupkiem ktorego trzeba dobrze wyczyscic
pozdro

|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ali G - 17/01/2004 20:57
Tak se myśle że jak by Ali G wstąpił na miejsce ptaka to niebał by się o krytykę   Sam by wszystkich jechał. (oczywiście żartuje) jeszcze piłkarze by trawe jarać zaczeli
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|