Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8083 dni

Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 22:21

Jan Tomaszewski, były bramkarz reprezentacji Polski, uważa, że ani Adam Piekutowski, ani „przymierzany” do gry w Wiśle Kraków Radosław Majdan, nie są golkiperami na miarę zespołu mistrza Polski.

„Ani Piekutowski, ani Majdan nie pasują do Wisły. Tej drużynie, wciąż marzącej o Lidze Mistrzów, potrzeba gościa, który wygra im mecz, wybawi z opresji. Jasne, że każdemu golkiperowi może przydarzyć się „szmata” czy „pachówa”, lecz przy tej dwójce prawie cały zespół musi cofać się do bramki, by nie stracić gola” – powiedział Tomaszewski.

„Z polskiej ligi nie widzę kandydata do gry w Wiśle. Tam potrzeba kogoś klasy Jurka Dudka lub Ikera Casillasa. Tylko że Wisły nie stać na takie transfery” – dodał Tomaszewski.

no to pojechał Pan Tomaszewski na całego :)

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 22:27
Powiem tak Dla mnie Majdan lepszy jest od Dudka moze to te setymenty a moze faktycznie tak jest
>>„AniPiekutowski, ani Majdan nie pasują do Wisły.
a mi sie wydaje ze dla nie których ty nie bedziesz pasować do tego forum :)

Z daleka nie będzie widać.
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 22:29
no coment :P :P :P :P :P :P

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Gaca
Kibic
Na forum od 8665 dni

**

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 22:41
odrazu przepraszam za przeklanstwa, ale jestem tak wqrwiony jak to przeczytalem ze huj mnie strzela . Ja pierdole co ten gruby szmaciarz sobie mysli - to dudek jakos puszcza szmaty ostatnio . qrwa i on chyba wogole nie ogladal chyba meczy groclinu skoro uwaza ze zaden bramkarz z polskiej ligi nie nadaje sie na bramke wisly . wohgole on jest pierdolniety . tomaszewski grubasie !! co ?? ty qrwo !!! nie chcem go w Pogoni , niech stad wypierdala ta łajza jebana .
Majdan jest najleppszy.

Gaca
Kibic
Na forum od 8665 dni

**

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 22:44
wogole ten tomaszewski to sie uwaza za wielka gwiazde i znawce futbolu. i jescze wystepuje w beznaddziejnej reklami grubas .

ANTYTOMASZEWSKI !!!

cEzY
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 23:12
> odrazu przepraszam za przeklanstwa, ale jestem tak wqrwiony jak to przeczytalem
> ze huj mnie strzela . Ja pierdole co ten gruby szmaciarz sobie mysli - to dudek
> jakos puszcza szmaty ostatnio . qrwa i on chyba wogole nie ogladal chyba meczy
> groclinu skoro uwaza ze zaden bramkarz z polskiej ligi nie nadaje sie na bramke
> wisly . wohgole on jest pierdolniety . tomaszewski grubasie !! co ?? ty qrwo
> !!! nie chcem go w Pogoni , niech stad wypierdala ta łajza jebana .
> Majdan
> jest najleppszy.

Hehe jak by odjac z Twojej wypowiedzi przeklenstwa to by chyba same spojniki musialy zostac :-) no ale nic ja sie tylko dolaczam do wypowiedzi:-)

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 15/01/2004 23:42
> > odrazu przepraszam za przeklanstwa, ale jestem tak wqrwiony jak to
> przeczytalem
> ze huj mnie strzela . Ja pierdole co ten gruby szmaciarz sobie mysli - to dudek
> jakos puszcza szmaty ostatnio . qrwa i on chyba wogole nie ogladal chyba meczy
> groclinu skoro uwaza ze zaden bramkarz z polskiej ligi nie nadaje sie na
> bramke
> wisly . wohgole on jest pierdolniety . tomaszewski grubasie !! co ?? ty qrwo
> !!! nie chcem go w Pogoni , niech stad wypierdala ta łajza jebana .
> Majdan
> jest najleppszy.

Hehe jak by odjac z Twojej wypowiedzi przeklenstwa to by
> chyba same spojniki musialy zostac :-) no ale nic ja sie tylko dolaczam do
> wypowiedzi:-)

Uspokujcie się napisze tylko tyle nie wierzcie we wszystko co przeczytacie...

Bo jest paru ludzi... Piraci
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 16/01/2004 10:46
pamietam jak ten kretyn byl komentatorem w wizj sport i w przerwie meczu zawsze czytal z kartki :)

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8464 dni

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 16/01/2004 11:13
Ja go zawsze uwazalem ze osobw kontrowersyjna.Ale mimo wszystko chyba sie pierodlna zdrowa w ten gruby czajnik.Dudek jest slaby psychicznie o czym sie przekonalismy w tamtym sezonie.Piekutowski jest boi duchem, ale slaby to on nie ejst.Jest napewno lepszy od Sarnata.W lidze polskeij ejst bramkraz na maire Wisly.I mysle ze kazdy nei tu poprze kto widizal batalie Groclinu w UEFA.Liberda.On by sie nadal.Ale moim zdaniem Majdan to tam pasuje kompletnie.Jako nieliczne spoleczsntwo Polski mozemy powiedizec jedno-on jest bramkrazem kompletnym. Gra nogami,gra na przedpolu, ustawianie obrony, syzbkie wybiegi przed poel karne(a nawet w pole karne przeciwnika).I uwazam ze Wisla zatrudniajac Majdana wzmocni sie.Chodiztez o spokoj w szeregach.Bo wiadomo ze lepiej sie gra pilkarza z pola z swiadomoscia ze "tam stoi Majdan".
PeacE!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Alx
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Tomaszewski: Wiśle potrzeba Dudka ?? - 16/01/2004 12:43
Olewam wisle, mysle ze Radek przydalby sie u nas. Niestety jest to niemozliwe. Dwojka dobrych bramkarzy w jednej druzynie znaczaco wplywa na ich poziom gry (konkurencja). Poza tym zawsze w razie kontuzji mozna wstawic drugiego bez obaw, ze wpusci 7 bramek.

Alx
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772546127 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005