| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 14/01/2004 17:46
opinie na ten temat sa podzielone w najnowszym TMK jest artykul na temat Klatki ipisze tam ze niestety w filmie tym mimo ze kibice mieli byc przedstawieni w innym(czytaj lepszym) swietle to znow postronni ludzie umocnia sie w przekonaniu ja cy to kibice sa zli i wogole......
nawet kibice arki mowili ze jak zgodzili sie na ich sfilmowanie przez latkowskiego to mowil ze film bedzie wygladal inaczej....i ze gdyby wiedzieli jaki bedzie efekt koncowy filmu to nigdy by sie na to nie zgodzili. ale mimo wszystko objerze z ciekawosci!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 14/01/2004 18:03
Ten film to dno, monataż jest conajmniej kiepski nie wiadomo co i po co, klatka jest tam wrzucona zupełnie z powietrza i do niczego nie pasuje, pokazali kawałki starej zadymy, i znowu przedstawili kibiców jako bandytów, kretynów i.t.p ogólnie film mozna sobie obejrzeć ale z perspektywy kibica to chała.
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 14/01/2004 18:51
> Ten film to dno, monataż jest conajmniej kiepski nie wiadomo co i po co, klatka
> jest tam wrzucona zupełnie z powietrza i do niczego nie pasuje, pokazali kawałki
> starej zadymy, i znowu przedstawili kibiców jako bandytów, kretynów i.t.p
> ogólnie film mozna sobie obejrzeć ale z perspektywy kibica to chała.
zgodze sie w 100% z koleżanką a najgorszą hamuwe to odjebali z Ś+P Mariuszem....
pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 14/01/2004 20:32
Dlamnie cienki jest ten film...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|