| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 13:17
bardzo możliwe jest że jeden z niegdyś bardzo znanych piłkarzy Pogońi jakim jest Darek Dźigała ponownie zawita na twardowskiego !!! cała sprawa wyjaśni sie już w czwartek !! byłby on dobrym zastępcą Pawła Drumlaka który niestety raczej odejdzie z Pogońii! co o tym sądzicie??
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 14:32
Darek wracaj do nas nawet sie nie zastanawiaj ,tylko morskie powietrze ci sluzy mysle ze szanse na ten transfer sa wysokie! i znow caly stadion bedzie skandowal gdy bedzie rzut wolny lub karny "DAREK DZWIGAŁA" !!!!! a Darek jest tak doswiadczony i uniwersalny ze bedzie mogl grac jako obronca lub pomocnik!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 14:48
no wreście Ptak pomyślał jeśli to wypali bedzie bardzo dobrze !! Dzwigu był najlepszaym graczem za Gondora i pewnie w tej Pogoni też pokaże na co go stać hehhe Batata bedzie miał następnego rywala o przydomek idola kibiców 
Razem z Darkiem wracamy do ekstraklasy !!!!!!!!
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 15:53
> boberek - - a widziales zeby Darek gral na ataku?? 
nie widzialem go w ataku ale widzialem jego wiele strzelonych bramek z rzutow wolnych lub karnych wiec Darek jest ofensywnym obronca lub ofenywno-defensywnym pomocnikiem
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 16:22
Darek się przyda. Natomiast Drumlakiem trzeba trochę potrząsnąć bo za bardzo gwiazdorzy... ale nie pozbywać się go. Kto będzie robił rzuty wolne dla Dźwiga jak nie Drumi? wkońcu tylko on umie sie tak "efektownie" wypierdolić (sorka za słowkictwo)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 17:19
niewiem czy to bedzie wielkie wzmocnienie ( dosc zaawansowany wiek) ale z samego sentymentu i rzutów wolnych DAREK WROĆ !!!!!
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 19:49
> wkońcu tylko on umie sie tak "efektownie" wypierdolić
hehe ekil tym tekstem mnie rozbroiłes a tak na temat, to ciekaw jestem jak tam forma Darka bo jak już ktoś mówił latka ma swoje, ale niech podpisze taki tymczasowy kontrakt do końca rundy i bedzie G
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 20:37
Oczywiście cieszył bym się gdyby Darek wrócił. I dobrze że wkońcu jakieś porządniejsze wzmocnienie by było. Ale wydaje mi się że to nie o takie wzmocnienia chodzi. Według mnie ściąganie zawodników którzy skończyli około 33 lata jest zdeka bezsensu bo zagra sezon i powie że jest zastary. No ale dobre i to skoro tak wygląda sytuacja z Drumlakiem
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 14/01/2004 21:55
Jestem jak najbardziej za tym, żeby Darek wzmocnił Pogoń już teraz, w wywiadzie mówił, że bardzo prawdopodobne, że weżmie ze sobą jeszcze jednego zawodnika(Igor Gołaszewski?). Byłby solidnym wzmocnieniem 2 lini portowców. Ale to napewno nie jest zawodnik, z którym możemy wiązać przyszłość Pogoni, bo przecież ile on ma lat?Chyba ponad 35.
|
|
|
|
|
Odp: Dźwigała w pogoni ?! - 17/01/2004 00:17
Darek ma swietny przeglad pola a do tego nieczesto spotykane umiejetnosci, to zawodnik ktory jednym podanie potrafi otworzyc droge do bramki. Mimo wieku wciaz swietna kondycja. Mysle ze kibice bardzo by chcieli zeby powrocil. Kto jak kto, ale on to chyba wrogow w Szczecinie nie ma w ogole.
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
-
|