| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 11:23
Podobno Janas chce zeby Polska zagrała z Anglią w Poznaniu. PZPN pewnie to poprze... Może być nieźle. Ciekawe czy pojawi się Wisla-Slask-Lechia Mecz w tym roku 8 wrzesnia.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 12:49
A dlaczego akurat wymieniłeś Lechię?...już prędzej w Poznaniu będą oczekiwać Śląska i Wisłę...Może być bardzo ciekawie pod względem hools na tym meczu,szkoda tylko że znowu awantury między sobą a nie z angolami...Jak wróble ćwierkają w najbliższym czasie ma dojść do zawarcia układu na turnieju piłkarskim w Poznaniu przez Lecha,Arkę,Cracovię,Ruch,Widzew...tylko czy to jest możliwe Widzew-Craxa lub Craxa-Ruch?...czas pokaże...z drugiej strony gdyby pojawili się dawni koalicjanci Śląsk-Wisła-Lechia,może także Legia-Pogoń-Sosnowiec,ŁKS-Tychy czy nowy układ Górnik-Petra-Kalisz mogłoby być naprawdę ciekawie...pożyjemy zobaczymy...
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 12:59
byle nie w Chorzowie bo tam wiecej trabek niz kibicow, chociaz w Wawie na Polska-Wlochy tez bylo troche trabek
jesli chodzi o ujecie stricte kibicowskie to Poznan jest chyba odpowiednim miejscem do rozgrywania tego meczu, mozna sie spodziewac fajnej oprawy i dobrego dopingu
pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-01-14 13:10]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 13:25
Z tego co wiem to w Arenie w Poznaniu nie bedzi ekibicow WIdzewa i Ruchu ale moge sie mylic........
Watpie aby zawarto jakis uklad ale u nas wszystko jest mozliwe. Jak ktos wspomnial relacje Craxa - Ruch sa nienajlepsze Wiec uklad i zjawienie sie wyzej wymienionej dwojki jest malo prawdopodobne.Rozmawialem z ludzmi z Poznannia i o ile przjac ich za wiarygodne zrodlo nie ma mowy o takiej kompilacji.
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 16:00
> A ja bym chcial aby mecz byl w Warszawie......
... i żeby znów było 6 tysięcy widzów jak na meczu z Włochami 
Tak na poważnie, to tylko Chorzów, bo to jedyny stadion co tak dużo ludzi pomieści... zaś w Poznaniu można grać z Walią czy Austrią. No i fajnie gdyby jakiś mecz był u nas.
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 16:18
> > A ja bym chcial aby mecz byl w Warszawie......
... i żeby znów było 6
> tysięcy widzów jak na meczu z Włochami 
mecz z Wlochami juz kiedys omawialismy;-) nie martw sie byloby odpowiednie duzo osob
Tak na poważnie, to tylko Chorzów,
> bo to jedyny stadion co tak dużo ludzi pomieści... zaś w Poznaniu można grać z
> Walią czy Austrią. No i fajnie gdyby jakiś mecz był u nas.
Jezeli chodzi o ilosc osob to masz racje ..... ale w Warszawie i Poznaniu doping bylby lepszy... no ale najlepsza lokalizacja to Warszawa bo blisko na meczyk mam!
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 16:19
ja bym abrdzo chial zeby u nas cos zagrali ale wiem ze to jest mniej prawdopodobne niz atak terorystyczny a jak nie u nas to mi zwisa gdzi ebedzie i tak pewnie nie mogl bym pojechac
Pozdro 4 all
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 16:20
Jay-J właśnie zupełnie odwrotnie - wszystko tylko nie Chorzów!!!
Zostawmy już zabytki w spokoju i grajmy na stadionach, które mają dobre warunki, gdzie przychodzi komplet widzów i doping stoi na bardzo dobrym poziomie...czytaj stadion przy u. Twardowskiego 
A tak już bardziej realistycznie myślać, to Poznać jest dosyć ciekawym pomysłem, stadion mają niczego sobie, ale z dooingiem na meczach Reprezy to już mają problem...
Penwie znowu skończy się na tym, że będą grali na Łazienkowskiej...nie to żebym miał coś przeciwko, ale takie trochę monotonne to się już robi...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 17:14
wlasciwie niema gdzie rozegrac tego meczu ........ w chorzowie "nie" bo od tych trabek mozna dostac kurwicy pozatym mecz ma byc w Polsce a nie na Śląsku......pyrlandia ? pewno bedzie tak jak na meczu Finlandią ze beda bluzgac rozne druzyny i rozwijac pasy materiału w barwach lecha.....wa wa ? z calym szacunkiem dla wa wy ale ich stadion nie zabradzo pasuje do meczy tej rangi.....Szczecin ? kazdy by chcial ,napewno nie brakowalo by zajebistej atmosferki i kibicow.Jednak jest pare zastrzezen co do infrastruktury ( zegar , dach , sek dla vipow , tunel ) ..... Ostrowiec św ? zamaly stadion , niskie trybuny , odpada....No i gdzie przyjąć angoli ? ? ?
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 17:37
moim zdaniem nie ma opcji aby jakis meczyk reprezentacji odbyl sie w najblizszym czasie w Szczecinie najczesciej reprezentacja pewnie bedzie grac w poznaniu,Warszawie lub chorzowie 
P.s-chociaz zyczmy sobie aby chociaz z Walia byl u nas   ..ale sadze ze stalo by sie to tylko wtedy gdyby troche stadion zostal zmodernizowany ..a to sie narazie nie zapowiada [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-14 17:38]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 18:24
Mamy XXI wiek, a nasz najlepszy stadion(największy) wygląda jak jakiś betonowy skansen. W zasadzie oprócz tego Chorzowa to nie ma gdzie angoli przyjąć. Poznań nie ma zadaszenia, Warszawa-ostatecznie, ale to już wstyd gościć taką renomowaną drużyne na takim czymś. Na Polska-Włochy było tylko 6 tysięcy widzów, bo PZPN krzyczał po kilkaset złotych za bilety!
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 18:38
a ilu widzow bylo na polska belgia?
chcilem isc na ten mecz ale jak juz zaczeli sprzedawac bilety napakowani goscie okrazyli kasy i nie dalo rady kupc i pewnie teraz znowu tak bedzie
a tak pozatym czemu oni wszyscy o szczecinie nie pamietaja przeciez na Pogoń ostatnio najwiecej widzow w polsce chodzi
[Ostatnio edytowane przez zenuś: 2004-01-14 18:38] [Ostatnio edytowane przez zenuś: 2004-01-14 18:39]
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 18:44
chuj z liczba widzow!!!!!! najlepsze atrakcje cos czuje bede w ponaniu lub jak by grali w Warsaw
a mi to tam ponan pasuje!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 19:31
> mecz z Wlochami juz kiedys omawialismy;-) nie martw sie byloby odpowiednie duzo osob
Nawet gdyby był pełny stadion to byłoby 12 tys. i moim zdaniem nie bedzie to "odpowiednio duzo osob" Cóż prawda taka, że Warszawa w najbliższym czasie po "wpadce" z Włochami, moim zdaniem, meczu nie powinna dostać. Są inne stadiony na których dłużej czekają na mecz Reprezy i zagwarantowana jest bardzo duża liczba osób... czyli Szczecin 
Hanki - nie wydaje mi się żeby nas stadion był bardziej nowoczesny niż Chorzowski [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-01-14 19:32]
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 19:42
> A ja bym chcial aby mecz byl w Warszawie......
coś ty Zezik... który raz można mecze w Wawie grac, a pozatym w Poznaniu ten nowy satdion se zbudowali (czy tam dokańczają) i naprawde warto nowy obiekt pokazać, ja jestem ZA (prawie jak w idolu )
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Anglia w Poznaniu? - 14/01/2004 20:31
Jay-J nie chodziło mi o nowoczesność stadionów...
Bardziej miałem na myśłi funcjonalność/ergonomicznośc w tym znaczeniu, że jak na Śląski Ci przyjdzie załóżmy te 40 tys. to efekt będzie taki jak gdy u nas będzie z 19 tys. - po prostu ludzie u nas się bardziej angażują w doping, jest lepsza atmosfera i nie ma ciągle tych powalonych trabek, które doprowadzają mnie do szału...
Poza tym, chyba lepiej jest wizualnie dla widza jeśli widzi pełny stadion/pełne trybuny niż stadion zapełniony tak na 3/4 pojemności...
Sami piłkarze też pewnie odczuwają już respekt przed trubunami wypełnionymi po brzegi, nawet jeśłi zasiada na nich nie 40 tys. a 19...
Dlatego właśnie nigdy nie byłem i nie jestem zwolennikiem stadionu w Chorzowie...
PS. A który stadion w Polsce jest nowoczesny Jay-J
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-