| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
stadion lecha - 13/01/2004 22:47
No to przyznam szczerze że Lech będzie miał teraz stadion niczego sobie. Chodzą słuchy że Polska Anglia ma być w Poznaniu jak skończą mogernizacje. Jestem ciekaw kiedy z naszym stadionikiem zrobią coś konkretnego, ale nie chodzi tylko o gadanie ale o konkretne działanie.
budowa.maroonpoint.comge.jpg]
[Ostatnio edytowane przez sebuś: 2004-01-13 22:48]
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 13/01/2004 22:59
to im trzeba przyznac ze teraz ich stadion jest jeszcze bardziej imponujacy ! mysle ze u nas tez powinnismy zamknac stadion od strony twardowskiego. powinnismy wziasc przyklad nie tylko z tego jak sobie poradzili z modernizacja stadionu ale takze pod wzgledem kibicowskim i z tego ze tam miasto "zyje" wciaz powstaja jakies inwestycje bo wpuscili obcy kapital a w Szczecinie wiocha przez "super marjana"
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 14/01/2004 22:08
Ja jak zobaczyłem tą trybunę to mnie lekko zgasiło i trochę zazdroszczę kolejorzowi. Stadion lecha było o tyle łatwo zamknąć, bo trybuny są równoległe, czego nie da sie powiedzieć o stadionie Pogoni. I jeszcze pojemność-28 tysięcy:~(Ja myślę, że Poznań ma bardzo duże szanse na goszczenie Anglików.
|
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 14/01/2004 22:28
Nie wiem czemu ale jakoś miło mi sie ten temat czyta A tak serio to też mnie zamurowało kiedy zobaczyłam ogrom tej trybuny, ona naprawde robi wrażenie i to co jest na fotkach to tylko w 10% oddaje wrażenie jakie robi nasza budowa kiedy stoi sie u jej podnóza
BTW
X-pert nie martw sie moze w ramch pocieszenia ktos Ci plecy umyje
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 14/01/2004 22:37
Ja tez mialem okazje stac pod nią od strony boisk treningowych
Powiem wam ze rewelacja. Ma pomieścic 8.000 ludzi.
Rozwale troche forum ale co tam raz mozna, no i mysle ze warto
|
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 15/01/2004 22:28
No wyglada niezle . Misto moglo by w koncu ruszyc do roboty i dac jakies pieniadze na rozbudowe dalej
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 08:54
Trybuna ładna.. ale ja mam pytanie do kibicow Lecha. Sektor kibicow przyjezdnych bedzie w tym samym miejscu co zawsze?? bo jak tak to widze ze bedzie trzeba z parasoalmi jechac zeby czyms nie dostac z gory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 15:21
> Widok jest naprawde przedni jestem ciekaw kiedy u nas pomysla o takim czyms
> przeciez taka trybuna to kopalnia kasy
Kopalnią kasy może być stadion... ale żeby jedna trybuna? :/
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 15:29
No stadion pierwsza klasa, tylko pozazdrościć.
No mam nadzieję ze u nas bedzie podobnie.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 15:42
> Trybuna ładna.. ale ja mam pytanie do kibicow Lecha. Sektor kibicow
> przyjezdnych bedzie w tym samym miejscu co zawsze?? bo jak tak to widze ze
> bedzie trzeba z parasoalmi jechac zeby czyms nie dostac z gory 
chyba będzie przesunięty o jeden sektor także jesteście bezpieczni pozatym, który V.I.P bedzie chciał czymś rzucać?? ;p
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 15:46
> > Widok jest naprawde przedni jestem ciekaw kiedy u nas pomysla o takim czyms
> przeciez taka trybuna to kopalnia kasy
Kopalnią kasy może być stadion... ale
> żeby jedna trybuna? :/
Tylko ze ta trybuna miesci okolo 8 tysiecy a to jest prawie polowa tego co wchodzi na nasz stadion.a wiec z takiej ilosci ludzi nie ma zysku??
|
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 16:19
Zysk jest spory,pomnózcie sobie 8 tys razy 20 zł,to daje 160 tys zł!!Powiedzmy,że z ok 16(minimu bo będzie 15 ligowych meczów i jakieś pucharowe) zapełni się ona 10 razy,to daje klubowi ok 2 mln zł rocznie zysku!!
|
Pij Króla,będziesz Wielki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: stadion lecha - 16/01/2004 19:31
stadion zajebisty full wypas!az trudno uwierzyc ze pyrlandczykom udalo sie takie cos wymysli!moze tak nasze rzadzace wladze by go obejrzeli i skonstruowali stadion najlepszy w Polsce...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|