| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 13:51
czy znacie/macie muzyke o scisle kibicowskiej tematyce ?!?! ( jak np: Konkwista_88 i kawalek o kibolach )
nie jakies tam hip hop z 2 wersami o kibicowaniu tylko cale utwory/albumy o tematyce kibicowskiej ?!
jak macie byl bym wdzieczny za namiary !
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 15:33
Nie wiem czy można nazwać tę muzykę typowo kibicowską,ale trochę tam jest chyba o kibolach.... chodzi mi o zespól "CONTRA BOYS"...jeżeli się nie mylę jest to zespół śpiewający głównie o fanatykach Śląska Wrocław...muzyka w stylu hooligans rock... [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2004-01-12 15:33]
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 15:49
> czy znacie/macie muzyke o scisle kibicowskiej tematyce ?!?! ( jak np:
> Konkwista_88 i kawalek o kibolach )
nie jakies tam hip hop z 2 wersami o
> kibicowaniu tylko cale utwory/albumy o tematyce kibicowskiej ?!
jak macie byl
> bym wdzieczny za namiary !
jest taki kawałek mezo z panem duże Pe o piłce nożnej, ale nie wiem jak się nazywa. Ale ma fajny refren coś w stylu : piłka jest okrągła a bramki są dwie a za mikrofonem mezo i pan duże pe
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 16:11
K88 - My Kibice
BTM - tytułu nie znam ale leci ,,Wielki tłum przez miasto gna kiedy Polska mecz swój gra"
Kazik - Mazzieh 
Bulbulators - Biało Czerwoni (Mi sie b. podoba)
Coś tam jeszcze napewno jest
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 16:54
No prosze widze ze znalazły się osoby słuchające porządnej muzyki : Ramzes, Bulbulators
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 16:54
Ten kawełek meza to poprostu "futbol", ma też drugi i to z nazwy sugeruje, że to o kolejorzu " pech lecha".
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 16:59
max_dal - no ja słucham porządnej i U-96 chce namówić ale on tylko ten swój Hip-hop hip-hop  
A na marginesie:
Anale mają coś o Pogoni ? Bo wiem, ze o Szczecinie
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 17:00
No U96 chyba wszystkie polskie wymienił z polskich kapel (specjalista? ) A ramzes przypadkiem nei mial jakiegos kawalku? No i analogs - futbol, no i moze nie o futbolu ale wypas analogs - dzieciaki atakujace policje.
Z HH polskiego to mozna dorzucic kawałki peji Lech Poznan (nawet nawet) i Arka gdynia rugby. A to co tu ktos wspomnial pan duze pe - dla mnie to syf.
Z kazy mozna tez kilak kawalkow zagranicznych sciagnac, ale niektore to badziewia - np. cos w polaczeniu z mocnym techno (jak ktos scootera trawi to to mu sie spodoba) Rotterdam Terror Corps - Rotterdam Hooligans (jedyna slowa to refren ). Albo Neophyte - Hardcore hooligans lub nieco lepsze Discipline - Hooligans Heaven.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 17:11
jest taki kawałek mezo z panem duże Pe o piłce
> nożnej, ale nie wiem jak się nazywa. Ale ma fajny refren coś w stylu : piłka
> jest okrągła a bramki są dwie a za mikrofonem mezo i pan duże pe
ten kawalek to straszny beton. chmm z takich zespolow co spiewaja o kibicach czy druzynie to slyszalem tylko Surową Generacje ( cos tam o Motorze Lublin ) a i Quo Vadis ( mialem kasete , wszystko o Pogoni)
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 17:13
A poza tym że polski street punk to z zagranicy czegoś słuchacie??
Cook Sparer, Angelic Upstarts?? itp??
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 17:31
> HUGO - "Czrana eLka" ...jakos Ci to przekaze.Moze na dzisiejszym melanzu 
na jakim znowu melanzu?! Ty sie ogarnij chlopaku a nie jakies melanze Ci w glowie!!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 17:42
juz mowilem ze nie chodzi mi o hh z 3 wersami o kibicach bo akurat hh to sam ogarniam...
Mezo i pan wielka Pizda to zenada .... ( przypomina mi sie cos ... skacz , skacz jak Adam )
U-96 - masz mozliwosc wypalenia tego jako mp3 na jednej lub paru cd ... ?!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 12/01/2004 17:45
> Ten kawełek meza to poprostu "futbol", ma też drugi i to z nazwy sugeruje, że to
> o kolejorzu " pech lecha".
mówili na niego Lech bo pił piwo za trzech czy cos w tym rodzaju ten kawałek jest o gościu z taka ksywka a z Kolejorzem nie ma nic wspólnego
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5