Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Forumowa Zabawa!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8452 dni

Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:39
Jako ze teraz jest coraz wiecej tematow na nabicie postowto ja taki zakladam rowniez! :D

To taka zabawa w ktorej chodzi o to, zeby napisac cos o osobie, ktora napisala posta powyzej....
Widziałem to na innym forum i miało to dużo odpowiedzi....

PS Nie traktujcie tego jako nabijacza postów, ale jako interesującą zabawę... :P

Obrazek gif wstawiony na forum
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:44
Jay-Ja nie znam ale po tym co widze na forum wydaje sie spoko gosciem ..zaklada fajne tematy i odpisuje fajnymi postami :D ...pozdro
P.S- Fajnyyyyy Temat ;)

POGOŃ To My !
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:58
> Jay-Ja nie znam ale po tym co widze na forum wydaje sie spoko gosciem ..zaklada
> fajne tematy i odpisuje fajnymi postami :D ...pozdro
>;P.S- Fajnyyyyy Temat ;)

Twoją wypowiedź można uznać za wazeliniarstwo ;) pozdro :D

Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:59
Taaa znam Cię gostek, więc mogę napisać, że jesteś wysoki skubańcu :0
Poza tym chodzisz do tej samej szkoły co ja, czyli do LO2, masz fajne butki (bedziesz wiedział o co chodzi :D ), fajnie się gada przy piwku no i w ogóle jesteś spoko gostek!
Ale ja i tak mam więcej czarnej muzy niż Ty! :P

Llibertat per a Catalunya!
PSG
Kibic
Na forum od 8230 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 20:41
> Jako ze teraz jest coraz wiecej tematow na nabicie postowto ja taki zakladam
> rowniez! :D

To taka zabawa w ktorej chodzi o to, zeby napisac cos o osobie,
> ktora napisala posta powyzej....
Widziałem to na innym forum i miało to dużo
> odpowiedzi....

PS Nie traktujcie tego jako nabijacza postów, ale jako
> interesującą zabawę... :P

To ja moze na chwile zmienie reguly gry i napisze o koledze dwa pietra wyzej tzn. o kozuchu...
A wiec drogi kozuchu poraz kolejny lizesz dupe. Dziekuje to tyle :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:04
Wez sie PSG szmato pierdol ...jak zwykle musiales popsuc cos tym razem byla to zabawa :( ....napisalem poprostu o Jay-J to co o nim mysle...jak bys to ty to bym napisal "ciota..ktora przypierdala sie o to ze nabijamy posty lub ze sie cos zlego robi a on jest zawsze swiety " i powiedz mi po co mial bym sie podlizywac do Jay-J ?? ja wbijam w byciu kims na tym forum..poprostu chcem pisac i odpowiadac na posty ..pozdro

POGOŃ To My !
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:19
No kozuch zakłada może nie niepotrzebne tematy ale te wszystkie tematy są wyzsane z palca. I niepotwierdzone oficjalnie. W kilka tygodni nabił tyle postów co ja w 4,5 miesiące (niezły jest....:P:P) a pozatym to go nieznam

I tak żeby niezakładać nowego tematu to czy wie ktoś czy już są karnety na wiosenną rundę i ile będą kosztować??? [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-09 21:27]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
darmix
Kibic
Na forum od 8406 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:29
a max-dal to nie mam pojecia kto to jest ale widze ze zazdrosci postow kozuchowi to tyle dziekuje:)

ps. fajna zabawa:)

SZTANY GLANY
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:44
Zazdrościć to niezazdroszcze bo forum to niema być jakiś cel czy obowiązek tylko przyjemność.:D:D:D [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-09 21:45]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:51
na niego wlasnie czekalem:)

darmix to darek ktory bardzo lubi browarek:)
ogolnie mozna poznac go potym ze mu sie trzesa wity:) jego ulubione miejsce do picia to lokal firmowy bosmana.
ogolnie tak w skrucie to nic nie robi od roku no moze p[oza waleniem w chuja:)
a i bylem znim na najlepszym wyjezdzie w zyciu:) i na woodstoku z dwona skejtami:)

PSG
Kibic
Na forum od 8230 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:52
> Wez sie PSG szmato pierdol ...jak zwykle musiales popsuc cos tym razem byla to
> zabawa :( ....napisalem poprostu o Jay-J to co o nim mysle...jak bys to ty to
> bym napisal "ciota..ktora przypierdala sie o to ze nabijamy posty lub ze sie cos
> zlego robi a on jest zawsze swiety " i powiedz mi po co mial bym sie podlizywac
> do Jay-J ?? ja wbijam w byciu kims na tym forum..poprostu chcem pisac i
> odpowiadac na posty ..pozdro

O jezus!!! korzuszku , przepraszam ze zepsulem ci zabawe! Ciekaw jestem tylko czy byl bys taki mocny i powtorzyl mi to wszystko jeszcze raz osobiscie?

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:59
Nie jednak podziekuje..ale skoro temat jest o Forumowej zabawie to po jakiego huja piszesz o czyms innym.....zaluz temat...."piszemy o wszystki co nas nurtuje " i tam bedziesz mogl sie wyzalic PSG !!! pozdro...zapomnialem dodac...skoro piszecie ze z was tacy imprezowicze ..to czemu nie ma was dzis w Soho..?????? [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-09 22:00]

POGOŃ To My !
PSG
Kibic
Na forum od 8230 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:07
> Nie jednak podziekuje..ale skoro temat jest o Forumowej zabawie to po jakiego
> huja piszesz o czyms innym.....zaluz temat...."piszemy o wszystki co nas nurtuje
> " i tam bedziesz mogl sie wyzalic PSG !!! pozdro...zapomnialem dodac...skoro
> piszecie ze z was tacy imprezowicze ..to czemu nie ma was dzis w
> Soho..??????

No tak , tego sie spodziewalem W F H tez zlozyl ci taka propozycje , a ty sie zesrales w majtki...
Przypominam ci jeszcze lamusie jebany , ze ta zabawa polega na opisywaniu innych osoba , wiec ja napisalem co mysle o tobie.

kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:10
a ja napisalem co mysle o tobie...

POGOŃ To My !
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8183 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:15
"...Ciekaw jestem tylko czy byl bys taki mocny i powtorzyl mi to wszystko jeszcze raz osobiscie?"

"Nie jednak podziekuje..":D "a ja napisalem co mysle o tobie... "

Kozuch przestan się osmieszać...
NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO PROSTO W TWARZ,NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC!

Better dead than red!
darmix
Kibic
Na forum od 8406 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:16
a ja wam napisze chlopcy wiecej filmu "klatka " nie ogladajcie :)

SZTANY GLANY
Bartas
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:16
> Wez sie PSG szmato pierdol ...

Ja też jestem ciekaw czy byś powiedziałbyś to prosto w twarz. w ogóle takie teksty śmierdzą prostakiem z nieogolonymi zębami

olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:23
> Nie jednak podziekuje..ale skoro temat jest o Forumowej zabawie to po jakiego
> huja piszesz o czyms innym.....zaluz temat...."piszemy o wszystki co nas nurtuje
> " i tam bedziesz mogl sie wyzalic PSG !!! pozdro...zapomnialem dodac...skoro
> piszecie ze z was tacy imprezowicze ..to czemu nie ma was dzis w
> Soho..??????

Bo idziemy jutro do HYPNOZY :D :D :D.
Wpadnij tam to pogadamy osobiście :D :D

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
eF^
Kibic
Na forum od 8093 dni

*

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:39
Olo 21 urodzil sie w 1984 roku (pasuje ? :D) t :] Jego nr gg : 1437201 no to tyle ;],aha no i jeszcze nie lubi policji :D

a tak off topic to zawsze znajdzie sie ktos kto popsuje calkowicie zabawe :-/

[Ostatnio edytowane przez R0b3rt: 2004-01-09 22:41]

olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:39
Jego nr gg : 1437201 no to tyle ;">

Wcale nie mam 21 lat tu sie mylisz :P
21 to moja szczesliwa liczba :D :D :D

[Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-01-09 22:40] [Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-01-09 22:41]

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772546191 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005