| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 14:08
Jak oceniacie szanse polskich siatkarek i siatkarzy na zakfalifikowanie się na olimpiade w tych turniejach??
Ja uważam osobiście ze kobiety mają całkiem realne szanse jeśli będą grały tak jak na mistrzostwach europy 
Co do facetów to pewnie zajmą jakieś miejsce w środku jak na każdym turnieju. Oni są zdolni tylko do pojedyńczych sukcesów.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 16:40
Przed kwalifikacjami byłem pesymistom w obu przypadkach i stawiałem że Polacy wyjdą z grupy ale polegną w półfinale a co do Polek to myślełem że polegną w finale właśnie z Rosjankami ale skoro Polki ograły je dziś(super mecz świetnie się go oglądało) to dlaczego nie miały by tego zrobić i 10 stycznia.
Polki do boju!!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 17:39
po tym meczu jestem spokojny o dziewczyny szczegolnie po tym co pokazaly Sliwa i Fratczak ktora odciazyla z atakow gosie Glinke gorzej jest z meska druzyna niestety mam zle przeczucia nie przekonuje mnie ten nowy trener Gosciniak dziwne decyzje kadrowe podejmuje zeby rezygnowac z Rybaka i Swiderskiego.......jeszcze Papke jest kontuzjowany
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 17:54
> niestety mam zle przeczucia nie przekonuje mnie ten nowy trener Gosciniak dziwne
> decyzje kadrowe podejmuje zeby rezygnowac z Rybaka i Swiderskiego.......jeszcze
> Papke jest kontuzjowany
swider nie jest w najlepszej formie (chyba cos o jakiejs lekkie kontuzji slyszalem) a rybak(ehhh kiedys wymiatal w morzu ) tez podobno jakas kontuzja mu sie przydarzyla na treningu a co do szans to wierze ze nasze kobiety sobie poradza co do mezczyzn to wcale nie musza wnosic sie na wyzyny umijetnosci ,tylko ruscy i francuzi to druzyny na poziomie a jesli chodzi o polakow to wierze ze stanley gosciniak natlucze im w te durne lby ze ich glowna wada jest psychika i wyleczy z kompleksu nizszosci bo umiejetnosci to oni maja(np golas z szczerbaniukiem to moim zdaniem lepsi srodkowi nawet od ruskich)
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 19:08
tak sobie "postujemy" na temat siatki jestem zadowolony z osiągnięć siatkarek może i siatkarzy Polski, ale robi mi sie już troche smutno gdy pomyśle sobie o Morzu Szczecin. Mam nadzięję, że chłopacy którzy są w 2 lidze(odpowiednik 3 ligi w piłce nożnej) będą awansowali z sezonu an sezon. Sponsorzy podobno są ale kurwa te władze co rozwaliły Morze nie były w szefostwie Morza Bałtyk Szczecin. A tak bym sobie pochodził na siate na najwyższym poziomie szkoda i tyle
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 19:21
heh co do siatki w szczecinie to pamietam jak jeszcze maly gowniarz bylem to mialem radoche jak morze wygralo w polfinale play-off z nysa ,ja bylem za morzem a kolega zaa nysa(pewnie dlatego ze mieszkam 20 km od nysy ,aa teraz to nawet tam do budy laze  ) ,heh le milem satysfakcje ,szkoda bo morze kiedys fajny sklad mialo ,gierczynski czy rybak to nadal gracze wysokiej klasy a kiedys jak jeszcze grali w szczecinie to juz wogole chetnie jezszcze raz bym przezyl emocjie zwiazane ogladaniem zwyciest szczecinian
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kwalifikacje olimpijskie w siatkówce - 06/01/2004 22:18
zwracam honor jak narazie trenerwoi Gościniakowi polacy zagrali dobry mecz i skopali tylki tym zadufanym w sobie Niemcom jutro czeka ich mecz prawdy z Ruskimi. bardzo dobry dzien dla polskiej siatkowki oby tak dalej !!!!! jutro niech Panie pojda w slad za panami i niech tez skopia tylki niemkom
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-