| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 09:45
> ja wiem, ze był na potańcówce w "Mózgu"....
a ja wiem jeszcze ze pokonal tam dwoch rywali
zajebisty koles. pierdolic to ze spierdolil z ringu. przynajmniej walczyl jako polak a nie jak ta ciota michalczewski pierdolony sprzedawczyk.
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 09:59
Ganja man..ale chyba Michalczewski walczy juz pod Polska flaga i przy Polskim Hymnie..a tak poza tym to jak widze nazwysko Golota to przypomina mi sie opowiadanie Danca..moze slyszeliscie [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-01-04 10:00]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 11:26
Golota jest dalej najlepszym polskim bokserem. Mam nadzieje, ze jeszcze troche powalczy na dobrym poziomie i nie powtorza mu sie wczesniejsze wpadki. Ponoc nastepna walka zaplanowana jest na przelomie stycznia i lutego. Ja mu zycze jak najlepiej.
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 11:35
> Ganja man..ale chyba Michalczewski walczy juz pod Polska flaga i przy Polskim
> Hymnie..a tak poza tym to jak widze nazwysko Golota to przypomina mi sie
> opowiadanie Danca..moze slyszeliscie 
to to opowiadanie co na poczatku walki Daniec poszedl do kibla, a jak wrocil to juz bylo po walce , heh jesli tak to zajebiste to jest 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 12:26
Gołota i tak rozwali go moja chołota ! POZDRO
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 12:32
Nie pokonany w 28 walkach a oszukany w 2 ostatnich walkach ANDRZEJ GOLOTA GOLOTA GOLOTA...!! [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-01-04 12:32]
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 12:54
> Ganja man..ale chyba Michalczewski walczy juz pod Polska flaga i przy Polskim
> Hymnie..
stoczyl ze 3 wali pod polska falga a caly czas walczyl dla szwabow wiec chyba janse ze za polskiedo piesciaza uznac go nie mozna .
ciekawe po co wogole zniemil hymn i flage przed koncem kariery moze chcial zarobic wiecej kasy na tv shopach
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 14:49
No bardzo dobrze pamiętam to opowiadanie Dańca Ten text jest po prostu zajebisty!!! Jak opowiada o tym, jak to szedł przez osiedle do pubu i spotyka prawdziwego, polskiego kibica na tzw. "automatycznym pilocie" 
I ten many się go pyta: Panie, gdzie ja jestem
A co to ja jestem, jakieś turistric information czy jak!? W Łodzi pan jesteś!
Heh, to że w łodzi to ja wiem, ale na jakim Morzu :biglaugh:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 15:53
OGOŁOCILI MNIEEEEEEEEE!!!!A propo..na kazie jest ta mp3..trwa pol godziny..ale nie ma to jak pol godziny smiechu [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-01-04 15:57]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|