| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 21:11
Dziś, 3.01.2003 r. odbyła się walka banda na bande pomiędzy młodą chuliganką Łącznościowca Szczecin oraz fanatykami Zgody Ruda Śląska. Krótko mówiąc: nasi dali solidny oklep hanysom, skroili im 50 szali, 10 flag oraz sektorówke. Chciałbym w tym miejscu zaznaczyć, że chuligani Zgody zachowali się bardzo niehonorowo używając w walce siekier i noży. Ale i tak im to nie pomogło.
A co wy o tym myślicie? Czy grupa Terror of the Łączność Boys może stanowić zagrożenie dla nas, kibiców Pogoni? Moim zdaniem powinniśmy zrobić sobie szybko z nimi zgode. Nie wiem jak wy, ale ja w każdym razie boje się już wychodzić z szalem Pogoni na miasto.
Czekam na wasz szybki odzew, pozdrawiam.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 21:19
Może powinno dojść do ustawki hoolies Pogoni oraz Łącznościowca o prymat w mieście Kto wygra ten rządzi i dyktuje warunki
P.S. Walka powinna odbyć się jak najbardziej honorowa bez użycia jakkiegokolwiek sprzętu,jak przystało na prawdziwych chuliganów
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 21:19
naknajszybciej powinna byc zrobiona zgoda!!!!!
np.odradza sie Wielka Triada-Ogniwo Babinek-Bizon Reptowo-Taca Mielec
i wielki duet Amica Wronki-Polar Wrocław
wiec i my musimy zrobic solidna zgode pozdrawiam!!!!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 21:25
Ja chce sobie iść spokojnie na mecz, a tu od strony dworca tego naprzeciwko naszej Papricany nadciąga banda a od strony hali druga!!! Walczyli na samym środku skrzyżowania Witkiewicza i Twrdowskiego (koło przejazdu kolejowego)!!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 21:28
gdy sie o tym dowiedzialem o godz.15 szybko wzialem z piwnicy sierp i pompke do motorynki i pobieglem na walke.....trafile tylko jednego hanysa.....uuuuuu zapamieta wyjazd do sz-na do konca zycia
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 22:14
> ciekawe PSG gdzie twoja ekipa byla !!!!BOHATERZY!!!! hahaha.Moja banda
> pokazala klase.....
Moja banda nie wypisuje o swoich akcjach w internecie.Wszyscy znaja nasza wartosc.
Pozdrowienia dla kumatych!!! 
Lacznosciowec Szczecin - najlepsi w Polsce , najlepsi w sieci
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 22:33
> Kurde gdybym miał z kim pojsc to bym poszedł widac że było ciekawie
kemoT tobie rzecz jasna chodziło żeby pójść na mecz Łęcznoścviowca? a nie na bójke... prawda? hehehe
ps. wiecie może czy Łącznościowiec Szczecin ma strone WWW ? [Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-01-03 22:50]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool's - 03/01/2004 23:12
> Dziś, 3.01.2003 r. odbyła się walka banda na bande pomiędzy młodą chuliganką
> Łącznościowca Szczecin oraz fanatykami Zgody Ruda Śląska. Krótko mówiąc: nasi
> dali solidny oklep hanysom, skroili im 50 szali, 10 flag oraz sektorówke.
> Chciałbym w tym miejscu zaznaczyć, że chuligani Zgody zachowali się bardzo
> niehonorowo używając w walce siekier i noży. Ale i tak im to nie pomogło.
Ja bym proponowal poczekac na wersje chuliganow Zgody Ruda Slaska . Informacje tych internetowych napinaczy z Lacznosciowca sa malo wiarygodne , dla tego nie rozumiem skad to cale zamieszanie? 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9