| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sprzedam czwarto ligowa drurzyne w mz!!! - 02/01/2004 15:05
Pf.
A ja zaufanej osobie moge oddac za darmo.
Diabolic_pol - Piekielny TEAM, div4.24.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sprzedam czwarto ligowa drurzyne w mz!!! - 02/01/2004 15:46
> ale z jednego kompa mozna miec tylko jedna druzyne z tego co wiem, sprawdzaja IP
Nie sprawdzają bo Ja z bratem mamy drużyny z jednego kompa.
Sprawdzają tylko czy drużyny z jednego kompa nie robią przekrętów w transferach piłkarzy.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sprzedam czwarto ligowa drurzyne w mz!!! - 02/01/2004 16:24
> > Sorry, że zjeżdżam z tematu, ale ganja mógłbyś zapodać ten link z solarium
> jeszcze raz? Bo admini tamten temat chyba skasowali 
trzymaj
> http://gratis.solarium.tv/cam.php
coś tak myśle , że zaraz tego wpisu nie będzie hehe , więc radze się pośpieszyć
|
|
|
|
|
Odp: sprzedam czwarto ligowa drurzyne w mz!!! - 02/01/2004 18:26
nie to nie za sezon cena podzie w gore o kolejna 100
ktos prosil o link do solarium oto on
http://gratis.solarium.tv/cam.php
przypominam ze wchodzac na kabine i odejmujemy w adresu od nr. portu 1 lub 2 i wtedy w zaleznosci ile odjelismy ogladamy broche albo bimbaly
uwaga na gejow ktorzy chodza na solar bo takiego tez mozna trafic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sprzedam czwarto ligowa drurzyne w mz!!! - 02/01/2004 20:08
no normalnie chce sprzedac dajesz mi kase a ja daje ci haslo
zmieniasz sobie uzytkownika powpisujesz swoje nowe haslo dane personalne nazwe i co tam chcesz i jestes odrazu w 4 lidze a nie 7 czy tam ktorejs.
ta oferta jest skierowana glownie dla osob ktore dopiero zaczynaja i nie chce im sie czekac rok czy tam iles zanim zbuduja silny zespol i dojda do wyrzszej ligi. moga zaczac sobie odrazu od wmiare wysokiej ligi
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sprzedam czwarto ligowa drurzyne w mz!!! - 02/01/2004 20:42
nie chyba tylko napewno jak chcesz to ja ci moge to zmienic i prosil bym cie bardzo o znalezienie wszystkich bledow bo napewno jest ich umnie od choler
a co do adminow to ja mam do nich prozbe zeby mi wytlumaczyli czemu usuneli moj ostatni temat?
a nie sorry tego to ja zmienic nie moge
ale na adminow to bym nie liczyl bo oni co najwyzrj moga wyjebac jakis temacik jak im sie nie podoba a nie zajac sie porzytecznymi zeczemi trakimi jak usowanie bledow wlasnie. albo sami nie wiedza poprostu ze druzyna posze sie przez ż [Ostatnio edytowane przez ganja man: 2004-01-02 20:44]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2