| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DYMEK blisko arki - 31/12/2003 16:08
Były piłkarz Pogoni Szczecin, Robert Dymkowski jest bliski podpisania kontratku z II-ligową Arką Gdynia - informuje "Głos Wybrzeża".
Trener Arki, Piotr Mandrysz już kilka miesięcy temu mówił, że chętnie wydziałby Dymkowskiego (fot. z prawej) w swoim składzie.
- Arka wciąż jest zainteresowana, ja jestem chętny do gry w Gdyni, to się nie zmienia, ale nic więcej nie mam do dodania. Mamy właśnie poświąteczny marazm - skomentował były napastnik Pogoni. - Teoretycznie moglibyśmy już załatwić sprawę, podpisać kontrakt, jednak Arka nie jest wyjątkiem. Większość klubów czeka z decyzjami do stycznia. Chociaż nie wykluczam, że dogadamy się lada moment - zakończył popularny w Szczecinie "Dymek".
Przypomnijmy, że na początku rundy wiosennej Dymkowski negocjował kontrakt z działaczami szczecińskiej Pogoni. Do porozumienia jednak nie doszło, a piłkarz do dziś pozostaje bezrobotny. /ap/
Źródło: Głos Wybrzeża
co wy o tym myślicie ?!
[Ostatnio edytowane przez kliku: 2003-12-31 16:09]
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 16:14
Mysle, ze Dymek będzie grał w Arce - i w sumie nie dziwie mu sie.
Nie miał klubu długi czas i sentymenty idą na bok. Takie moje zdanie.
Wg mnie dobrzer robi
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 16:33
Nie ma sie co dziwic ... Dymek musi gdzies grac i tak jak juz ktos napisal sentymenty na bok !! Pogon go niechciala a Robert jeszcze nam pokaze ze zle zrobilismy , nie podpisujac z nim kontraktu ! :/
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 16:56
sadze ze juz wielkiej kariery nie zrobi i arka z nim czy bez nego do I ligi nie awansuje ,ale skoro chca mu jeszcze placic za gre i to w sumie w II lidze (nie taki najgorszy poziom) to dlaczego mialby nie grac ,i zycze mu jak najlepiej bo robert jakby niepatrzec sporo dla Pogoni zrobil i nalezu mu sie za to szacunek
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 17:10
> Moim zdaniem Dymek dobrze zrobi.Chociaz mialem nadzieje ze wroci do Pogoni.
Dymek jest jednym z tych piłkarzy co mówili że chcieliby żeby POGOŃ była ich ostatnim klubem 
ps. dobra odpuszcze sobie że wkleiłeś to żywcem z pewnej strony i że nawet swojego zdania nie podałeś
peac i szczęśliwego nowego roku !! pijcie do pełna
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 17:16
> > Moim zdaniem Dymek dobrze zrobi.Chociaz mialem nadzieje ze wroci do Pogoni.
>
Dymek jest jednym z tych piłkarzy co mówili że chcieliby żeby POGOŃ była ich
> ostatnim klubem 
ps. dobra odpuszcze sobie że wkleiłeś to żywcem z pewnej
> strony i że nawet swojego zdania nie podałeś
peac i szczęśliwego nowego
> roku !! pijcie do pełna 
To musze ciebie zmartwic bo sam to napisalem!
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 17:16
ps. dobra odpuszcze sobie że wkleiłeś to żywcem z pewnej
> strony i że nawet swojego zdania nie podałeś
peac i szczęśliwego nowego
> roku !! pijcie do pełna 
Nie czepiaj się...tylko szukam tego fot. po prawej i coś nie widzę ale to mały szczegół. Tak wogóle to musi gdzieś grać, a tam go chcą, a poza tym tam trenerem jest Mandrysz i to pewnie też ma jakieś znaczenie!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 17:27
> Nie ma sie co dziwic ... Dymek musi gdzies grac i tak jak juz ktos napisal
> sentymenty na bok !! Pogon go niechciala a Robert jeszcze nam pokaze ze zle
> zrobilismy , nie podpisujac z nim kontraktu ! :/
100% poparcia.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 17:47
> Takim piłkarzom jak Dymek sie WYBACZA!!!!
heh , dymek ... wielki mi pilkarz
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 31/12/2003 18:43
Moim zdaniem Dymek w arce nie zrobi większej kariery pewnie będzie grzać ławe i w chodzić w końcówkach
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 01/01/2004 06:12
> Nie ma sie co dziwic ... Dymek musi gdzies grac i tak jak juz ktos napisal sentymenty na bok !! Pogon
> go niechciala a Robert jeszcze nam pokaze ze zle zrobilismy , nie podpisujac z nim kontraktu ! :/
Niezstety tak jest... i z moim pechem to z arka stracimy jedna bramke ktora strzeli nam Dymek (nie mowie ze przegramy... )
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 01/01/2004 20:18
No i dobra i powinniśmy brać przykład z Arki i też się wzmacniać tym czasem zarżaąd pewnie na gorących plażach się opala i myśli naco jeszcze wydać klubową kase...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: DYMEK blisko arki - 01/01/2004 20:31
> No i dobra i powinniśmy brać przykład z Arki i też się wzmacniać tym czasem
> zarżaąd pewnie na gorących plażach się opala i myśli naco jeszcze wydać klubową
> kase...
czy ja wiem ostatnio czytałem na V że Ptak przerwał urlop bo mnóstwo spraw, a ktos sie tu chyba wypowiadał że Ptak jeździ pociągiem .. wiec nie wiem ży mozna mówic o trwonieniu kasy. I jeszcze w temacie Dymek i tak pewnie nie pójdzie do Arki ;D
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|