| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 01:39
Ale słuchajcie z kim hmmm we wczorajszym fakcie są zdjęcia Radka i tej laski co była w Barze 2 wokalistki zespołu Vergin hmmmm takaaaa laska no nasz Radek chyba wkońcu się uststkuje ;-) Ale jest też napisane że chce wyjechać z Izraela poniewaz nie podoba mu się tam i bedzie tam jeszcze tylko 0.5 roku czyli jakoś tak dobrze się składa że jak by POGOŃ weszła do pierwszej ligi Radek może by mógł powrócić zobaczymy...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 01:42
Hmmm.... to syuper wiadomosc a co do tej laski to ona go napewno ustatkuje kiedys na V.PL był wywiad z Radkiem i mowil ze wrocił by do Pogońi ... wiec zoyjemy zobaczymy
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 10:44
nom , Dorota jest niezła i oto czy go ustatkuje raczej bym się nie martwił , być może były bramkarz Pogoni po raz kolejny się ożeni hehe i być może zasili szeregi Pogoni skoro chce wyjechać z Izraela , chociaż w ostatnim czasie nasz klub nie nażeka na brak wyśmienitych bramkarzy [Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2003-12-31 10:45]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 12:07
Fajnie jakby Radek Majdan się statkował i tego mu życzę...
Ale Ta ziomówka jest strasznie pusta a dotego gra w zespole który gra takie niewiadomo co...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 13:18
Widziałem Radka razem z tą laską u mnie na osiedlu jak kupowali choinke w wigilie, a potem w drugi dzień świat jak szedłem pić znowu się na nich natknełem
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 13:33
> Widziałem Radka razem z tą laską u mnie na osiedlu jak kupowali choinke w
> wigilie, a potem w drugi dzień świat jak szedłem pić znowu się na nich natknełem
> 
Brawo!!!
Moja starsza tysiące razy go widziała w pubie "Szpilka"
  [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2003-12-31 13:33]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 14:22
> > Widziałem Radka razem z tą laską u mnie na osiedlu jak kupowali choinke w
> wigilie, a potem w drugi dzień świat jak szedłem pić znowu się na nich
> natknełem
> 
Brawo!!!
Moja starsza tysiące razy go widziała w pubie
> "Szpilka"

Dobra wez przestan dzieciaku
[Ostatnio edytowane przez olo21: 2003-12-31 14:25] [Ostatnio edytowane przez olo21: 2003-12-31 14:26]
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 19:32
> hehe małolaty - niby idol szczecińskich fanów, a nie wiedzą że Radek był juz
> żonaty
Ha i tu cię zaskocze wiedziałem poprostu żle sformulowałem temat powinno być MAjdan wkońcu się ustakuje o tym kiedyś nawet chodziłem na domówki do znajomej mojej starej bo jak to Radek zawsze był kobieciarzem i kiedyś kręcił właśnie z koleżanką mojej starej ach jakie to były z nim jazdy nie zapomne tych imprez do końca życia :-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-31 19:42]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
-
|