Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Majdan wkońcu się ożeni??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Żyleta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8183 dni

Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 01:39
Ale słuchajcie z kim hmmm we wczorajszym fakcie są zdjęcia Radka i tej laski co była w Barze 2 wokalistki zespołu Vergin hmmmm takaaaa laska no nasz Radek chyba wkońcu się uststkuje ;-) Ale jest też napisane że chce wyjechać z Izraela poniewaz nie podoba mu się tam i bedzie tam jeszcze tylko 0.5 roku czyli jakoś tak dobrze się składa że jak by POGOŃ weszła do pierwszej ligi Radek może by mógł powrócić zobaczymy...

Bo jest paru ludzi... Piraci
MaczeKK
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 01:42
Hmmm.... to syuper wiadomosc :D a co do tej laski to ona go napewno ustatkuje :D kiedys na V.PL był wywiad z Radkiem i mowil ze wrocił by do Pogońi ... wiec zoyjemy zobaczymy:D

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8243 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 01:50
Nie wiem czy to wina późnej pory, ale mnie się wydaje że Majdan ma już jakąś laskę? Jeżeli mam rację, to mamy największy sex-futbol-skandal w XXI wieku w Polsce :P

krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 08:46
rzeczywiscie ta laska jest dobra:P

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8407 dni

**

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 09:11
hehe małolaty - niby idol szczecińskich fanów, a nie wiedzą że Radek był juz żonaty ;)

Pogoń to My
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 10:44
nom , Dorota jest niezła i oto czy go ustatkuje raczej bym się nie martwił , być może były bramkarz Pogoni po raz kolejny się ożeni hehe i być może zasili szeregi Pogoni skoro chce wyjechać z Izraela :P , chociaż w ostatnim czasie nasz klub nie nażeka na brak wyśmienitych bramkarzy ;) [Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2003-12-31 10:45]

FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 12:02
Miejmy nadzieje ze Radek wroci do Pogoni.A co do Doroty to dla mnie jest troche za pusta.

max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 12:07
Fajnie jakby Radek Majdan się statkował i tego mu życzę...
Ale Ta ziomówka jest strasznie pusta a dotego gra w zespole który gra takie niewiadomo co...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 13:18
Widziałem Radka razem z tą laską u mnie na osiedlu jak kupowali choinke w wigilie, a potem w drugi dzień świat jak szedłem pić znowu się na nich natknełem :D

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 13:33
> Widziałem Radka razem z tą laską u mnie na osiedlu jak kupowali choinke w
> wigilie, a potem w drugi dzień świat jak szedłem pić znowu się na nich natknełem
> :D

Brawo!!!
Moja starsza tysiące razy go widziała w pubie "Szpilka"
:D:D:D [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2003-12-31 13:33]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 14:22
> > Widziałem Radka razem z tą laską u mnie na osiedlu jak kupowali choinke w
> wigilie, a potem w drugi dzień świat jak szedłem pić znowu się na nich
> natknełem
> :D

Brawo!!!
Moja starsza tysiące razy go widziała w pubie
> "Szpilka"
:D:D:D

Dobra wez przestan dzieciaku

[Ostatnio edytowane przez olo21: 2003-12-31 14:25] [Ostatnio edytowane przez olo21: 2003-12-31 14:26]

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
KMT
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 16:26
No to życze mu wszystkiego najlepszego,laska ładna jak by nie patrzec:D

Bądz dumny z tego kim jesteś...
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Majdan wkońcu się ożeni??? - 31/12/2003 19:32
> hehe małolaty - niby idol szczecińskich fanów, a nie wiedzą że Radek był juz
> żonaty ;)

Ha i tu cię zaskocze wiedziałem poprostu żle sformulowałem temat powinno być MAjdan wkońcu się ustakuje??? o tym kiedyś nawet chodziłem na domówki do znajomej mojej starej bo jak to Radek zawsze był kobieciarzem :D i kiedyś kręcił właśnie z koleżanką mojej starej ach jakie to były z nim jazdy nie zapomne tych imprez do końca życia :-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-31 19:42]

Bo jest paru ludzi... Piraci
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772555343 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005