| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowo roczne postanowienia :) - 30/12/2003 16:21
Dużo ludzi na całym świecie gdy zbiliża się nowy rok postanawia sobie co będzie robił i czego niebędzie robił. Jestem ciekaw co kibice Pogoni sobie postanawiają . Może jakby Kaczorowski postanowił sobie że niebędzie chodził na dyskoteki to by coś pograł. Kilka osób powinno sobie postanowić by niezakładać tych samych tematów. A apropos
Może tak administratorzy zamontowali by specjalną wyszukiwarkę tematów taka jaka jest na forum www.fifaserwis.com i wtedy może zmniejszyło by się zakładanie tych samych tematów.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 30/12/2003 16:52
> Może tak administratorzy zamontowali by
> specjalną wyszukiwarkę tematów taka jaka jest na forum www.fifaserwis.com i
> wtedy może zmniejszyło by się zakładanie tych samych tematów.
pracuje nad nia.
wlasciwie prace nad v.2 forum troche zwolnily... sporo bledow juz wyeliminowalem, ale ciagle cos nowego znajduje :/
no to moje postanowienie: skonczyc v.2 forum !
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 30/12/2003 17:22
> ja se postanowilem ze rzuce szlugi,jednak zaczelem kuracje juz prawie 3 tygodnie
> temu i udaje sie narazie... pozdro.
rzucic szlugi ?? nic prostszego, robilem to setki razy 
a w temacie to zaliczyc wyjazdy do Gdyni i Krakowa
pozdro [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-12-30 21:41]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 30/12/2003 19:04
moje noworoczne postanowienie to zeby rok 2004 byl podobny do 2003 czyli wszystko(praawie) sie udaje ,nie nazekac na braki siana ,dobrych lasek ,alkocholu i zwyciestw POGONI i nic mi wiecej nie potrzeba
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 30/12/2003 21:18
Hmm...na dzien dzisiejszy to jest pojsc na wiecej meczow Pogoni niz w zeszlej rundzie (czyt. bylem na 3 )...a reszte mysle ze w sylwestra sie postanowi...lub juz w przyszlym roku
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 30/12/2003 22:10
>rzucic szlugi ?? nic prostszego, robilem
> to setki razy 
>a w temacie to zaliczyc wyjazdy do Gdyni i Krakowa
Moim zdaniem kazdy powinien wziac sobie do serca postanowienia Harlema.
Dodalbym tylko jeszcze Bielsko - Biala i Chorzow
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 02/01/2004 17:11
A ja sobie postawnowiłem ze nie pije już wódki bo w sylwka za mocno było i sie dowiedzialem co sie dzialo zemną bawilem sie na Barnima i poszedlme sobie siku i sie zgubilem...potem po godzinie znalezli mnie zataczajacego sie na prostokocie posliszmy do kumpla na chate chcieli mnie odporowadzic do domu ale sie nie dalem i poszedlme spac uniego na klatce odprowadzili jakieś laski i mnie juz nie bylo hehe tu nie wiem co sie dzialo u sie obudzilem w domku a no jeszcze podobno dzieci straszyłem no to sobie postanowilem ze nie pije wódki i ze wrescie przesune swoje biurko
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|