| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Inteligencja - 30/12/2003 15:03
Z nudów taki temat kto jest najinteligentniejszym gosciem na tym forum a kto musi jeszcze nad soba popracowac.Moje typy to oczywiasie patyk maly rafał mks ,bart.,wfh,psg,vega.Z wiadomych wzgledow samych siebie nieoceniamy.A kto musi nad soba popracowac czyzby pozostali dawajcie swoje typy.Oczywiscie klebersona nie wymienilem bo juz przepadł na tym forum
[Ostatnio edytowane przez RUBIN: 2003-12-30 15:04]
[Ostatnio edytowane przez RUBIN: 2003-12-30 15:24]
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 15:09
Hmmmm.. chyba był taki temat. Ogólnie to lubię tutaj all i szanuję każdego za własne zdanie itd. itp. Ale dziekiego to chyba nie zapomnę Jeszcze + dla helmuta za sygnatury.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 15:12
jezeli byl taki temat to musi byc skasowany ale pozyjemy zobaczymy.ale niech troche pozyje ten temat zobaczymy kjak i co i pozniej niech zginie smiercia naturalna [Ostatnio edytowane przez RUBIN: 2003-12-30 15:12]
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 15:16
Hmmmmmm.... mysle ze do inteligentow moge zaliczyc tych co choc troche znam....
Myśle,że dają rade:Mały,Patyk,PSG,Vasyl,Helmut,Sadu,Rubin,Rafał_MKS,mksbart,PortalBoy,pils,Vega,F G,dziki... nie pamietam w tym momencie jeszcze kogo bym zaliczyl ale jeszcze kilka osob by sie znalazlo....
pozdro. [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-02-21 15:34]
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 15:33
Raczej trudno ocenic czyjas inteligencje przez forum internetowe. Dla mnie kazdy forumowicz jest wporzadku dopoki nie zaczyna wypisywac zenujacych glupot (viva Kleberson! - ale dla mnie to i tak zwykla prowokacja! przyznac sie kto sie wpisuje pod tym nickiem)
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 16:05
niststy nie mam przyjemnosci wiekszosci z was znac ale z tego ile moge sie czegos o was dowiedziec przez wasze wypowiedzi na forum to osobiscie ceni ziomali pokroju Helmuta WFH Vasyla i podobnych im
a przy okzaji pozdro dla WAS melanzowcy!
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 16:05
> Raczej trudno ocenic czyjas inteligencje przez forum internetowe. Dla mnie kazdy
> forumowicz jest wporzadku dopoki nie zaczyna wypisywac zenujacych glupot (viva
> Kleberson! - ale dla mnie to i tak zwykla prowokacja! przyznac sie kto sie
> wpisuje pod tym nickiem)
i to jest inteligentna wypowiedz 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 16:11
Mi tam sie podobaj wypowiedz 666shawn666 bo bardzo dobrze argumetuje swoje przekonania nie tak jak inni i fajnie sie czyta co on pisze, chodzi mi o wypowiedzi po meczowie i raczje zwiazane tylko z pilka
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 16:53
> Raczej trudno ocenic czyjas inteligencje przez forum internetowe. Dla mnie kazdy
> forumowicz jest wporzadku dopoki nie zaczyna wypisywac zenujacych glupot (viva
> Kleberson! - ale dla mnie to i tak zwykla prowokacja! przyznac sie kto sie
> wpisuje pod tym nickiem)
też tak uważam , przez internet nie poznasz inteligencji człowieka , który ukrywa się pod danym nickiem
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 17:23
co ma inteligencja do "klimatu szczecinskiego" ?!? czyli .... czy kumaty= inteligentny a niekumaty = przyglop ?!?
watpie....
inteligencja nie ma z tym nic wspolnego..... nie oceniajcie nikogo ....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 18:32
> Ziemniak jak twój poziom inteligencji wskazuje twój nick to nie chciałbym być
> twoim nauczycielem
heeh Cfaniaczek prosze mnie nie mylić z Pyrą :bardzo_zly: i moj poziom zostaw do ocenienia innym osobą i tak go nigdy nie poznasz, bo moja inteligencja jest zbyt niska zeby mogla konkurować z twoja która jest na bardzo wysokim poziomie co pokozałeś piszać tego posta
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 18:52
> co ma inteligencja do "klimatu szczecinskiego" ?!? czyli .... czy kumaty=
> inteligentny a niekumaty = przyglop ?!?
watpie....
inteligencja nie ma z
> tym nic wspolnego..... nie oceniajcie nikogo ....
Popieram, przekonania nie swiadcza o inteligencji, no moze czasami swiadcza ale niezbyt czesto. Przez neta ciezko ocenic inteligencje ale popieram Ziemniaka ze 666shawn666 umie swoje wypowiedzie poprzec w sensowny sposob i sensownymi argumentami co jest szczegolnie godne docenienia gdyz niektore jego opinie bywaja niepopularne. Ale generalnie wiekszosc ludzi na tym forum jest bardzo OKEJ
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 22:36
Ziemniak, Zezik -> dziękuję bardzo, miło to słyszeć, ciężko się nie zgodzić 
A tak na poważnie, to ocenianie inteligencji na podstawie wypowiedzi z forum totalnie mija się z celem. Znam ludzi, którzy zgrywają inteligencików, a - dajmy na to - na GG już tak nie błyszczą. Znam też takich co na GG gadają z sensem, a na forach zgrywają idiotów, najczęściej dla popularności...
Niemniej jednak, kilkunastu ludzi z tego forum wygląda mi na inteligentnych. Przez grzeczność nie wymienię, o kogo mi chodzi.
Howgh.
|
|
|
|
|
Odp: Inteligencja - 30/12/2003 23:40
dzięki shawn 
Hehe oczywiście zarcik ale mam dobru humor bo za pare godzin zaczynamy wielkie chlanie :alkohol:
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
- 1
- 2
-
|