| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Do siego 2004 roku!------Zyczenia Noworoczne - 29/12/2003 20:46
jako ze juz jutro rano wyjezdzam na Sylwestra nad morze do Sarbinowa pomyslalem ze zaloze sobie temat i zloze Wam wszystkim forumowicze oraz tworcom stronkii i wszystkim kibicom Pogoni wszystkiego najlepszego w nowym roku duzo zdrowka ,sportowych i poza sportowcyh emocji ,pomyslnosci ,mnostwa kasiory i jak najwiecej Melanży oraz oczywscie awansu Pogonii do ekstraklasy! Pozdrowienia for everybody! 
no wlasnie jeszcze chcialem dodac zebyscie byli "twardzi" i dotrwali do konca sylwestra [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-12-29 21:04]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do siego 2004 roku!------Zyczenia Noworoczne - 29/12/2003 22:50
Hmmm to ja tez zyczw wszystkim udanego roku i oczywiscie to co koledzy wyzej napisali ale jednak zeby nadchodzacy rok 2004 był dla nas 100 razy lepszy zeby nam wszystko wychodzilo i aby nasze mazenia sie spełniały  ....
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do siego 2004 roku!------Zyczenia Noworoczne - 30/12/2003 11:18
Wszystkiego naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, najlepszego w nadchodzącym NOWYM ROKU !!
ps. wypijcie toast za POGOŃ i za jej sukcesy ktore czekają nas w nadchodzącym roku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do siego 2004 roku!------Zyczenia Noworoczne - 30/12/2003 23:43
Żeby ten rok był dla nas jako kibiców i nie tylko lepszy. W minionym roku przeżyliśmy dużo, mecz ze Szczakowianką i ta łza co poleciała na koniec, brak jakichkolwiek perspektyw, a jednak się udało! Dlatego w przyszłym roku obowiązkowo AWANS!!!
Co do forum/forumowiczów żeby była luźniejsza atmosfera na forum, bo ostatnio jest nie najciekawiej w porównaniu z innymi forami. Może nowa szata graficzna zmieni nastawienie niektórych forumowiczów wrogo nastawionych do reszty i czepiających się o powtarzające tematy czy tematy bez sensu, które czasami były po prostu źle sformułowane. Bądźmy taką jedną wielką rodziną i bierzmy przykład z forów Wisły (kiedyś je czytałem) lub Legii (mam nadzieje ze teraz nie przesadzam? ).
A jako ludziom samych sukcesów w Nowym Roku życzę wszystkim! Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do siego 2004 roku!------Zyczenia Noworoczne - 31/12/2003 13:38
Wszystkim kibicom życzę wiele szczęścia i pomyślności w nowym roku.
I pięknych chwil na Twardowskiego
a całej drużynie Pogońi wielu pięknych akcji, goli i awansu do ekstraklasy
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|