| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Internet w Polsce i zagranicą. - 25/12/2003 13:04
jestem otwarty na propozycje , chetnie jako pierwszy przetestuje takie rozwiazana na gruncie polskim 
tylko zebym sie do tego czasu nie zestarzal
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Internet w Polsce i zagranicą. - 25/12/2003 14:53
Ehh no nie ma co, nie od dziś wiadomo, że w Polsce nie dość, że mamy jeden z najdroższych abonamentów za necik na świecie, to jeszcze jakby tego było mało to mamy strasznie h***** prędkość (no może nie wszyscy ). Ale cóż, może jak będzie ta Unia to coś się zmieni...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Internet w Polsce i zagranicą. - 25/12/2003 17:43
Nie od dzis wiadomo jaka jest róznica w rozwoju miedzy Polska a takim krajem jak Japonia ale mam nadzieje z biegiem czasu przynajmniej w pewnym stopniu dogonimy zółtków,trzeba byc dobrej mysli w końcu POLAK POTRAFI.pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Internet w Polsce i zagranicą. - 25/12/2003 19:06
Słuchajcie niechciałem zakładać niepotrzebnie nowego temaetu więc zapytam tu.
Ile kosztuje wiatrak do kompa ten który widać jak się zajy styłu
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Internet w Polsce i zagranicą. - 25/12/2003 20:07
no ja od dawna wiedzialem ze takie szwedziki to maja zajebisty necik jesli ktos uzywa dc++ to wie o co chodzi od roku jakos zasysam praktycznie tylko do ziomalow co nam potop urzadzili i transfery sa bdb, nie to gdy sciagam cos od polakow eh :/
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: Internet w Polsce i zagranicą. - 26/12/2003 18:35
W pizdzie sie to nie miesci.W takim kraju zyjemy.
A o takim necie jak w Japonii mozemy sobie tylko pomarzyc.
Zawsze bedziemy za nimi 1000 lat do tylu.
Placimy kupe kasy za taki badziew i lepiej sie do tego przyzwyczajmy.
|
1948
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|