| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Prezenty od Świętego Mikołaja - 15/12/2003 17:07
W związku z nadciągającymi świętami chciałbym poruszyc temat prezentów.
Wpisujcie tutaj co chcielibyście otrzymać na gwiazdkę.
Oczywiście przypominam, że w Polsce nadal zakazane są: handel żywym towarem, narkotykami i pirackim oprogramowaniem, fizyczne i psychiczne znęcanie sie nad innymi, kradzieże, rozboje, porwania, ogólnie pojęta przemoc... co do innych rzeczy nie mam pewności 
Pozdrawiam wszystkie dzieci
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Prezenty od Świętego Mikołaja - 15/12/2003 17:16
ja to chyba najbardziej pod choinke to bym chciał Leszka G. ale jak już wspomniałeś "handel żywym towarem..." więc jeszcze nie wiem
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezenty od Świętego Mikołaja - 15/12/2003 19:15
marzy mi sie liga taka jak:Lech,Lechia,Arka,Zaglebie.S,Legia,Pogoń,Motor,Zawisza,Ślask,Wisla,Cracovia,
Widzew,ŁKS,Ruch,Gieksa i hmmmmmmm ?!!!!!moze Baltyk Gdynia pozdro i PIERDOLIC 1-SZA LIGE!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezenty od Świętego Mikołaja - 15/12/2003 20:14
> Ja chcialbym dostac Wyborcza, a w niej:
Brad Pitt zamordowany, Pogon wygrywa z
> Lechem 10-0, Izrael przestaje istniec.
to predzej w "fakt" moglbys zobaczyc , to tej listy zyczen, dodal bym wiadomosc ze powiesili busha,a pozatym wiekszosc tego co zakazane
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Prezenty od Świętego Mikołaja - 15/12/2003 20:21
Drogi święty Mikołaju chciałbym od Ciebie dostać swoją miłość.....może nie jest to orginalne życzenie ale bym chciał...ale także nie zapomnij o naszej kochanej Pogoni aby Ptaszek zakupił kilku zawodników którzy dadzą awans do 1 ligi wraz z tymi którzy są....z góry Mikołaju dziękuję   aha nie zapominaj o biednych dzieciach żeby w święta poczuli że naprawdę ktoś ich kocha.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|