| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co jest ?! co to za stypa ! - 10/12/2003 20:15
Nud na maxa ! jakieś tematy kto pojedzie do konina Daleko dupa oka a oni planują niewiadomo czy dożyją ! Mnie dziwi jedno dlaczego Pogoń nie zagra zadnych sparingów z powarznymi drurzynami tak jak cracovia , Legia , lech itp. Na stonie www.90minut.pl było o naszych przeciwnikach z ligi że oni jadą na obozy i grają po 10 sparingów albo na własnym boisku ! Dlaczego nic takiego nie wspominali że Pogoń bedzie grać takie sparigi może portowcy nie planują nic takiego i dlaczego ? [Ostatnio edytowane przez kliku: 2003-12-11 16:58]
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co jest ?! co to za wstypa ! - 10/12/2003 20:27
Człowieku co sie tak irytujesz teraz jest przerwa nie ma nawet roztrenowania.W styczniu czy w lutym Pogoń jedzie na oboz zagraniczny wiec bedziesz miał duzo sparingow tam a jak wroca to bada grali u siebie napewno tez
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
Odp: Co jest ?! co to za wstypa ! - 10/12/2003 20:33
Chodzi mi o to że Pogoń narazie nie ma w planach zadnych sparingów .
A na ten obuz nie jadą na 1 miesiąc lub więcej góra dwa tygodnie a od stycznia do marca masz 3 miesiące ! I dziwi mnie że takie zespoły jak cracivia łks i inni mają już juz wszystko ustalone do pierwszego meczu rudy wiosennej a Pogoń nie !
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co jest ?! co to za wstypa ! - 10/12/2003 21:41
BEDA SPARIONGI W STYCZNIU I LUTYM JAK POGON POJEDZIE NA OBOZY DO WLOCH I GDZIES TAM CHYBA NA CYPR SPOKO LOOZIK POZDRO
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co jest ?! co to za wstypa ! - 10/12/2003 23:54
Kolejny maloletni użytkownik forum jak ja to lubie ;-)Po pierwsze temat o stypie już był najpierw poszukaj w archiwum: a pózniej zakładaj temat jak to już moi przed mówcy zaułważyli weż najpierw postudiuj słownik ortograficzny.I na końiec jak uważasz że tu taka stypa to nie zakładaj tematu klonu tylko wymyśl coś ciekawego 
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-10 23:55]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co jest ?! co to za stypa ! - 11/12/2003 17:23
> a pózniej zakładaj temat jak to już moi
> przed mówcy zaułważyli weż najpierw postudiuj słownik ortograficzny.
Co do słownika, to niech każdy najpierw popatrzy na siebie...
Tak wogóle to zgadzam się, że temat bez sensu...
|
Dziękuję
|
|
|
- 1
-
|