| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polska z Angliom w grupie ! - 05/12/2003 18:53
Polska została wylosowana do 6 grupy ! Naszymi przeciwnikami będom Anglia , austria , azbejdżan,walia , irlandia północna ! Co wy myślicie żeby mecz Polska -Anglia odbył się na Pogońi !?
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 05/12/2003 19:05
ciekawa grupa. Wydaje sie ze wszystkie druzyny sa w naszym zasiegu. I wreszcie pora sie zrewanzowac Anglii ) A co do meczu na Pogoni to fajnie by bylo. ALe nie sadze zeby Warszawa i PZPN nam oddali taki mecz. Fajnei by bylo gdyby chociaz ktorys z pozstalych meczow sie u nas odbyl (np z Walia) pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 05/12/2003 21:17
moze byc meczyk na Pogoni tylko bez tych jebanych trabek.
chcialem bysmy trafili na Anglie i Walie i sa , reszta mi zwisa 
powtorka z Chorzowa?, tamtego wyjazdu nie zapomne
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 05/12/2003 21:23
nie zycze nikomu takiej sytuacji jak 10 lat temu(nawet najgorszemu wrogowi),ale zchecia mozna powtorzyc Park Saski'99,niektorzy wiedza o co chodzi
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 05/12/2003 22:37
> nie zycze nikomu takiej sytuacji jak 10 lat temu(nawet najgorszemu wrogowi),ale
> zchecia mozna powtorzyc Park Saski'99,niektorzy wiedza o co chodzi
hmmm , Park Saski 99' ? Wydaje mi sie ze taka sytuacja juz nigdy sie nie powtorzy ...
Chyba nie uwazasz ze mozliwe jest , ponowne utworzenie koalicji?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 06/12/2003 09:30
A mnie sie ta grupa podoba, bo przy dobrym układzie gier obejrze 2 lub 3 wyjazdowe mecze Polaków. ( Anglia, Walia i Irlandia Pł.)
Z tego co sie orientuje, to Anglicy grają teraz swoje mecze w Manchesterze, a tam bede mial 45 minut pociągiem.
Świetna sprawa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 06/12/2003 10:02
Jesli chodyi o wzlosowana grupe to napewno moga ona bzc astwiejsya ale moga bzc tey trudniejsza y Agolami nie jestesmz bey szans ale trzeba sie rowniez skupic na tym aby nie tracic glupio punktow w meczach ze slabszymi druzynami
|
|
|
|
|
Odp: Polska z Angliom w grupie ! - 06/12/2003 10:25
według mnie ta grupa jest zajebista, mamy duże szanse na wyjście z grupy, lecz trzeba pamiętać że tak mowiliśmy tez po losowaniu EURO 2004
jak znam życie Polska - Anglia odbędzie sie w Warszawie, ale mamy szanse na obejrzebie meczu z każda inną drużyną z naszej grupy na Twardowskiego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2