| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 17:09
wspolczuje ci chlopaku,jeszcze rok temu sam plakales jak o maly wlos bysmy sie tam nie znalezli a teraz co wariata strugasz !!!zastanow sie co piszesz!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 17:24
No i co ktos mi wspolczul ?? NIE Ktos mi pomogł ?? A lecha to mam w dupie takie moje zdanie i chyba do takiego mam prawde ?? jezeli nie to po co to forum jezeli wszyscy mam mowic to samo ?? to nie komuna .
jak mi wspolczujesz to sie ciesze tylko nie wiem czego ??
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 17:30
JA tam chuj na nich wykładam gdy nad nami wisiało widmo bankryctwa i gry w klasie A to nikt z Pyrusów sie tym nie przejmował.Vice Versa............. [Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-12-04 17:31]
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 17:40
Jak wylądują w A klasie to nie będe płakał choć fajne są zawsze mecze z nimi na Łazienkowskiej.
Ale to tylko plotki a PZPN to cieniasy które i tak nic nie zrobią.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 17:41
Co wy? Poje..... sie wam we lbach? A kto krzyczal jeszcze pol roku temu "jakie to niesprawiedliwe ze tyle prawdziwych pilkarskich firm upada..." HA? Nienawidze lecha ale nie che zeby spadli nawet do drugiej ligi! Nie po to darlem gardlo ze chce powazna pierwsza lige a nie wioski zeby teraz spuszczac poznan! Zastanowcie sie!
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 17:52
a ja zycze LEszkowi pozostania w 1-szej lidze,niemoge sie doczekac kiedy w koncu kto wypierdoli z ligi tych wszystkich burakow!!!!a wzamian wejdzie m.in-Lechia,Ślask,Zaglebie.S,Motor Lublin itd.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:02
Kurwa!!! co za kraj.....niedlugo pierwsza liga bedzie Ligą wiejską. Mimo ze nienawidze lecha to zycze mu aby gral w pierwszej lidze...bo wole isc na mecz z Lechem niz z Polkowicami naprzyklad.
POZDRO
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:12
paranoja by byla jakby lech wylecial(choc sam sie doprosil ,jakies transfery z kosmosu ,po co im ten gajtkowski byl naprzyklad albo swierczewski) klub z trdycjami ,wielkim stadionem i kibicami bedzie gral w A-klasie a w pierwszej lidze buraki z jakies dworu mazowieckiego czy innych dupowatych polkowic ,paranoja ,niech juz te pyry zostana w tej lidze ,bo tak jak mowia przedmowcy bedzie to liga wiejska(zeby jeszcze byly to tylko wiochy ale z takimi druzynami jaka maa groclin to rozumiem ,ale polkowice ,czy swit ,co to sie porobilo)
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:29
To co wolicie zeby w I lidze graly wioski czy uznane firmy? Masakra co niektorzy wypisują!
P.S. Przypominijcie sobie co pyry rok temu śpiewały w Poznaniu na meczu z Pogonią!
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:30
kurwa ekil zaczynasz mnie juz do konca wkurwiac!a kto do chuja spiewal w poznaniu "szybko wracajcie"...
wiec pomysl co piszesz!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:36
ja pierdole . co poniektórzy to są tu pojebani . co wy ludzie piszecie : "oni nam nie wspołczuli to ja im tez nie bede" --- korwa ludzie zastanowkcie sie co piszecie. Qrwa a kto krzyczał w Poznaniu " wróćcie szybko !!! " no kto ?? lech !!! a tutaj co po niektórzy to zwykli napinacze , którzy nie mają pojecia o kibicowaniu . n/c
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:41
> JA tam chuj na nich wykładam gdy nad nami wisiało widmo bankryctwa i gry w
> klasie A to nikt z Pyrusów sie tym nie przejmował.Vice
> Versa.............
no niewim czy sie tak nieprzejmowali wkoncu wywiesili napis "wracajcie szybko" czy cos takiego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2