Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Sergio Batata co onim sądzicie??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Żyleta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8183 dni

Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 00:17
W najnowszej Piłce nożnej ukazał się wywiad z Sergio można go przeczytać na konkurencyjnej stronie zapraszam do lektury bo warto jest sporo ciekawych rzeczy.I czekam na komentarze co sądzicie o postawie naszej "gwiazdy"???

Bo jest paru ludzi... Piraci
Maly09
Kibic
Na forum od 8639 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 00:52
cyt"Tym bardziej, że jako zawodnik Antoniego Ptaka, muszę grać tam, gdzie mi każe. Dlatego tak często zmieniam kluby w Polsce. Choć zwiedziłem ich kilka, tak naprawdę tylko Widzew i Pogoń można zaliczyć do tych wielkich. Może kiedyś trafię do krakowskiej Wisty albo Legii?"

zaraz zapewne wielu ziomkow bedzie złych ze Seregio chciał by grac w wisle , ale niestety taka jest prawda ze dopuki POGON nie powroci do ekstraklasy i nie bedzie odgrywac w niej czolowych rol wielu zawodnikow bedzie traktowao POGON jako odskocznie do lepszych klubow w Polsce.

A CO DO TEGO CO SADZE O " FRYTCE " JEST TO ZAWODNIK KTORY W NIE JEDNYM KLUBIE NA SWIECIE ZROBIŁ BY KARIERE " , WIEC POWINNISMY SIE CIESZYC ZE GRA W POGONI

Janie Pawle II - [*]
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 14:54
Gwiazdor od 7 bolsci , zreszta jak wiekszosc pilkarzykow .Bozyszcze piknikow ,zapewne do czasu

seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 16:42
bylem w tym sezonie na 2 meczach(z przyczyn miejsca zamieszkania ,mialembyc w gliwicach ale transport nie wypalil) z aluminium i z tlokami ,w obydwu gdzie nie wyczytalem to wszyscy chwalili batate ze sam ciagnal zespol ze odstawal od reszty o 2 klasy ,a z tego co pamietam to co prawda sam inicjowal wiekszosc akcji ale i sam konczyl(z mizernym skutkiem) ,rozwalila mnie szczegolnie jedna sytuacja(nie pamietam na ktorym meczu) ,sergio ma pilke 6 m od bramki ,biegnia z nia przy lini bramkowej a w polu karnym 3 innych portowcow i jeden obronca ,i co zrobil sergio ,walnal w boczna siatke ,to mi wyrobilo o nim zdanie i do teraz sie ono nie zmienilo ,po prostu samolub ,zeby on mial umiejetnosc jak ronaldo to bym sie nie dziwil ze wszystko chce sam skonczyc ale ze takich nie to nie mam o nim najlepszego zdania

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 17:46
badzo lubie Batate i też doceniam to że u nas gra ale ost. mam wrażenie że ma spadek formy, a w tym ostatnim meczu z Zagłębiem to wprost sie chował....

Obrazek jpg wstawiony na forum
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 18:38
jest zajebisty a raczej byl ale miejmy nadzieje zo od nastepnej rundy zacznie grac tak samo jak gral kiedys

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 03/12/2003 23:51
Batigol jest dobry ale tylko na początku....potem wyraźnie nie mógł odnaleźć formy z początku sezonu być może to przez słabe przygotowanie trenerów do sezonu jesiennego ;)

CHUDY
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: Sergio Batata co onim sądzicie??? - 04/12/2003 12:51
a ja nic do sergio nie mam. nie dziwi mnie ze koncowki ma tak slabe bo to jest zawodnik z kosmiczna technika jak na polskie warunki i czesto jest faulowany a pozniej to sie odbija na jego dyspoozycji. a teraz sie wykuruje i wszystko sie powtorzy znow poczatek the best a pozniej bedzie coraz bardziej poobijany tym bardziej ze to jest druga liga!!!! w 1-szej bedzie jedna z najwiekszych gwiazd rozgrywek. i odpierdolcie sie od "ziemniaka" :[

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772571512 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005