| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 30/11/2003 21:28
JAk sądzicie czy nasi "wspaniali" radni się przebudzą i przekażą treny czy znowu nic z tego nie będzie Ja myśle że wkońcu się uda w do 3 razy sztuka ;-) jak to mówią
A tak P.S. dziś przeżylem szok wracając z warszawy w 1 klasie natknołem się na nie kogo innego tylko samego pana Antoniego widać finansowanie Pogoni zmusza już naszego prezesa do podróżoeania trgicznymi polskimi kolejami ale tak poważnie to miło było mu uścisnąć dłoń choć jak wszedłem do przedziału to się lekko zlekł może myślał że jestem z łodzi albo tym gorzej z piotrkowa ale jak już sie wyjasniło że jestem ze Szczecina to Ptak okazał się miłym człowiekiem pozdro ;-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-30 21:33]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 12:40
Moze teraz w koncu sie uda ,Ptak nie chce terenow przy stadionie tylko malo atrakcyjne w Podjuchach na ktore ciezko byloby w przyszlosci znalesc kupca w przeciwienstwie do terenow stadionowych ,njwzniejsze jest jednak by dobrze przygotowli umowe w ktorej Ptak zapewni przekaznie chocby tylko 70 % dochodow z tych hal handlowych i terenow rekreacyjnych na utrzymanie Pogoni(oczywiscie to paranoja ze przekazuje sam sobie pieniadze i tak naprawde jesli nie bedzie chcial to nikt go nie skontroluje co on z tymi pieniedzmi zrobi wiec trzeba mu zufac niestety ,ale czy mamy inne wyjscie ,moim zdaniem nie)
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 13:49
Na początku było: "Przyjechałem tu stworzyć drużynę, a biznes mnie nie interesuje"... Teraz jest: "Drużyna musi się z czegoś utrzymać","Potrzeba 15 milionów...","Jeśli chcemy awansować, to musimy..." Oczywiście byłoby fajnie, gdyby udało się dogadać i zrealizować projekt "Śnieżnej górki", ale... TO NIE BYŁ DO CH.... WARUNEK!!!! A teraz widzę, że się nim staje!!!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 13:57
Jestem dobrej myśli. Jest co najmniej kilka powodów wskazujących na to, że jest większa szansa niż za Bekdasa.
Przede wszystkim, tereny są bardziej "zjadliwe", o czym wspomniał już seeedzik. Znajdują się bliżej przedmieść, dzięki czemu łatwiej będzie zorganizować drogi dojazdowe (obwodnice itp.). Przebąkuje się wprawdzie o możliwości zablokowania inwestycji przez ekologów, ale nie brałbym tego zbyt poważnie.
Po drugie, spójrzmy na dotychczasowe działania władz w mieście. Oni nic nie robią. Zdaje sobie z tego sprawę społeczeństwo, na pewno sama władza także. W kontekście kolejnych wyborów byłoby wspaniale być lepszymi od poprzedników - tymi pierwszymi, którzy są otwarci na inwestycje. Jest to dodatkowe być może kilkanaście tysięcy głosów w kolejnych wyborach.
Po trzecie - spójrzcie na bezrobocie. Jest tragicznie, jeszcze gorzej niż w okresie "Bekdasowskim". 4000 miejsc pracy to ok. 1% bezrobocia mniej, z możliwością dalszego zatrudniania ludzi...
Tak więc szanse oceniam dość optymistycznie.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 14:25
> JAK ZAWSZE NET FANI TYLKO TU SA MADRZY.CO PIKNICZKI PTAK ODLECI I CO ZNOWU NIE
> BEDZIECIE CHODZIC NA POGON WLASNIE TAK Z WAMI JEST :CHUJ Z PTAKIEM CHUJ Z
> TERENAMI I CHUJ Z PIKNIKAMI
I Chuj z toba Fakt faktem pikników też nie lubię !! ale żeby nie ptak to napewnoe nie chodził być na mecze swojej drużyny !! gdyż nie wierzę w to ze byłbyś na meczach 4- ligowych !!!!!!!!!!! To dzięki ptakowi zawdzięczasz 2 ligę w Szczecinie i za rok pwenie 1 ligę(chociaż nigsy nic nie wiadomo) !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 14:45
> A PO TRZECIE CO TO KOMUNA ZE NIE MOZNA PISAC DUZYMI LITERAMI A PO CZWARTE NIE
> MAM ZAMIARU TŁUMACZYC SIE PRZED WAMI KUMACI WIEDZA CZY CHODZE I NIE TYLKO POZDRO
> KUMACI
punkt 6 zasady pisowni !!
Duże litery stosuje się wyłącznie to wyrażenia krzyku. Jesteśmy na forum, więc krzyczenie nie jest potrzebne - podsumowując nadużywanie dużych liter będzie karane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 15:56
> A mnie sie to kurwa nie podoba. Tak sie sklada, ze tereny ktore ma otrzymac
> Ptak, leza 200m od mojej chaty. 'Bede na wyciag narciarski w kapciach chodzil',
> nie H-L to nie jest kurwa smieszne. Nie zycze sobie, by tu cos powstalo. Bardzo
> blisko jest Puszcza Bukowa, park krajobrazowy i takie inne ekologiczne sprawy
">).
Niech
> sobie te super-giga-megamarkety buduje gdzies indziej. Nie po to rodzice chate
> wybudowali, by spierdolic od miasta, zeby teraz miasto przyszlo do mnie.
W
Vasyl pierdolisz tak jak ci jebani działkowicze koło Pogoni Z takim podejściem nigdy niczego nie będziemy mieli, w mieście nie dobrze, za miastem też to gdzie? "Koło mojej chaty nie- spierdalajcie budować koło sąsiada", ktoś się musi poświęcić. Życie. Pzdr.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
-
|