| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Klatka - 26/11/2003 22:54
Zachęcam was do obejrzenia tego filmu jak i posluchania soundtracku z tej piosenki,podzielcie sie swoimi wrazeniami jak i uwagami.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Klatka - 26/11/2003 22:59
a widzieliscie teledysk !!!za mocny jest!sa tam dwa aspekty zwiazane z Pogonią(przyjrzyjcie sie uwaznie)ale zawody wygrywa ziomo ktory jedzie na dachu pociagu(przesada) to jest dopiero wyczyn .pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Klatka - 26/11/2003 23:40
Tez zauwazylem ten szal 
ten koles na pociagu jest za mocny....
btw. film bedzie rozpowszechniany w tym samym czasie na kasetach/dvd i w kinach.
mam nadzieje ze uda mi sie jakas kopie skombinowac bo mam ochote zobaczyc co tam tym razem latkowski wymyslil.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Klatka - 26/11/2003 23:41
Hehe, jak kazdy daje tu po dwa posty to ja tez lol
WFH, zmniejsz troche podpis jak mozesz. tnx
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 00:38
Ten koles na dachu pociagu powinien byc znany co widzieli film ...."Man in black", tak nie pomylilem sie , jest to film o kilku grupach co maluja spray'ami pociagi, ten numer jest zaj.... zapewniam ze sa lepsze
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 11:49
> Ten koles na dachu pociagu powinien byc znany co widzieli film ...."Man in
> black", tak nie pomylilem sie , jest to film o kilku grupach co maluja
> spray'ami pociagi, ten numer jest zaj.... zapewniam ze sa lepsze
tez mi sie wydaje ze koles na pociagu jest z polskiego filmu o graficiarzach "Man in black" , swoja droga goraco polecam, a co do Latkowskiego to bardzo lubie jego filmy i sadze, ze "Klatka" rowniez bedzie niezla
pozdro.
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 12:04
Film w kinach trwa 50 minut , a wersja na kasetach i dvd ma trwac 2h. Nie ma co sie tym jarac kto choc troche interesuje sie tym nic nowego tam nie zobaczy.Tylko ciekawe jak tym razem zostanie przedstawiony kibic...
P.S muzyka promujaca ten film niezla 
Pozdro
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 14:01
Sądząc z opisu jaki ukazał się na stronie z tffurczością reżysera - koleś gówno wie o realiach kibicowskich i powstała kolejna bzdura za którą skasuje szmal od naiwnych. To tyle w temacie..
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 14:02
> TU jest teledysk pc park -klatka :www.poznan.hip-hop.pl , ja szukam mp3 z tym
> utworem.
RUSH jak chcesz mogę ci sprubować na maila przezłaś, bo ja mam od kilku dni ta mp3
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 15:02
no to zobaczymy co pan Latkowski nam przygotowal??!!mam nadzieje,ze choc troche sie nie zawiode!pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 20:25
Ja też dziś ściągnąłem z kaazy muze, teraz sie czaje na teledysk
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Klatka - 27/11/2003 20:48
http://www.poznan.hip-hop.pl/klipy.php
tu macie teledysk pozdro.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|