| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 18:11
> pierdole BB był lepszy 
no nie wiem tylko 1 część
i zgadzam się z tym że frytka to ku***, wogle jej nie lubie, a tak ogólnie lubie bar
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 18:20
Co do bb to tylko 1 i 3 czesc byly ciekawe ,szczegolnie 3 ale niestety najabardziej "gorace" osoby szybko wylecialy albo same zrezygnowaly i nie doszlo do rekoczynow ,szkoda a bar tez 1 i 3 czesc sa moim zdaniem najlepsze ,aldek wygrywa : do frytki :z kim ty k... jestes i ma popracie ,w tv juz czasem niema co ogladac wiec bar nie jest taki zly ,zapewne to juz ostatnia edycja .W 1 edycji mielismy przedstawicielke szczecina ize /
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 18:20
ja czasem sobie lukne bara..A fryta...szkoda gadać wogóle szmulki były fajne w barze i sa Magdy, Agnieszka, i Iwona hyh ale chyab wygra ten mnich czy jak on tam ma albo Maciek
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 18:24
Temat naprawde tarfiony jak by nie było o czym gadac tylko o tych prostakach z Baru to ja zakładam temat "Co sadzicie o programie Łysi i Blondynki".Jak mozna ogladac program ktory leci jzu po raz 3 a idea jest cały czas ta sama..........pozdro
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 18:26
Jebac Frytke to stara szmata.
ALDEK THE BAST
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 18:50
Frytka nie dosc, ze jest ohydna to na dodatek pusta.....
A BAR to najwieksze scierwo jakie leci, lecialo i leciec bedzie ! - sram na to
Big Brother tez scierwo.
Ludzie sie sprzedaja za pare zloty hehe zalosne... no ale takie czasy....
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 19:34
Kolejny temat ktory nigdy nie powinien sie tu pojawic .. poprostu nabijanie sobie postow z waszej strony ... zalosne ....To jest Forum POGONI SZCZECIN a nie baru itp...
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 19:42
Tego baru nie ogladam jest zjebany jakies frytki ktore pieprza sie z kazdym a pozniej placza ze ktos je nazywa prostytutkami.
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 20:08
> Kolejny temat ktory nigdy nie powinien sie tu pojawic .. poprostu nabijanie
> sobie postow z waszej strony ... zalosne ....To jest Forum POGONI SZCZECIN a
> nie baru itp...
jak już napisałem w poprzednim temacie - najbardziej idiotyczne tematy to te założone przez Ciebie - nabiajnie postów - zastanów się - przeciez to TY wpisujesz sie w kazdym temacie zeby tylko oznahmic ze jest on bez sensu
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 20:39
Przeciez to jest dzial hydepark , niepodoba ci sie temat to nie wpisuj sie ,a numeracje liczby wpisow nie ja wymyslilem i jest mi obojetna ilosc wpisow stawiam bardziej na jakosc .Jest juz przerwa w rozgrywkach to chyba niebedziecie w nieskonczonosc przezywac tych samych meczow.To zaloz lepszy temat z checia sie wpisze .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 22:01
frytka kurwa, bar-burdel, ogladam jak mi sie zajebiscie nudzi i nie ma nic lepszego w tv. ogolnie nie lubie tego programu... bigbrother I byl the best... a wracajac do baru to ogladalem jak jakis cep stary hipnotyzowal uczestnikow pop kolei... lepszego walka nie mogli wymyslec  ? :d pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: bar... - 25/11/2003 22:09
> Dobry temat bravvvvvvvvvvo panowie(ironia)Ogladacie moze FAMILIADE w niedziele?
Jasne zawsze mam w lodówce pełen dzbanek
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|