Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czat z Drumlakiem na stronie "Głosu".... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
CHUDY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8173 dni

Czat z Drumlakiem na stronie "Głosu".... - 24/11/2003 16:50
no i znowu zrobili czata wtedy kiedy ja jestem w szkole... bedzie czat o godzinie 14 do 15 no poprostu zonk ja mysle ze wielu kibicow Pogoni caly czas sie ksztalci i taka godzina jest bez sensu... co wy na to????

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 17:20
myslałem że ten czat jest jutro (we wtorek), a ja akurat jutro wróce wcześniej :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 17:29
jaki przypal tez dzis zkonczylem pozno

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
inblu
Kibic
Na forum od 8350 dni

**

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 20:40
Ciekawe kto wymyśla pory chatów ??

Goleniów z Pogonią
Sadu
Kibic
Na forum od 8437 dni

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 21:41
Ludzie najczęściej kończą pracę o 15-16 pewnie dlatego, komu by sie chciało siedzieć w robocie w głosie do wieczora bo będzie więcej osób na czacie? :) oni na to kładą i tyle.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Adriano
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 21:48
Czat odbędzie się J U T R O ....a co do godziny to uważam że jest beznadziejna !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Orło
Kibic
Na forum od 8358 dni

*

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 22:47
Lepsza 14 niż np 12, tak jak to był czat z Baniakiem.

Babilon Team
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 25/11/2003 14:14
z gory przepraszam za bluzgi! chujnia z patatajnia ten Chat bylem tam moze z 5 minuti zdazylem zadac jedno pytanie a potem wszystkich co chiwle wypierdalalo z chata i nie mozna juz bylo wjesc na niego! kurwa kompletny nie profesjonalizm ze strony Glsou szczecinskiego! wyslalem juz do nich maila z zazaleniem! to chyba kolejny spisek uknuty prze DJ!!!!!!
P.s cofam to co wczesnije napisalem juz jest dobrze! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-25 14:26]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772578633 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005