| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 20/11/2003 23:28
Chciałbym zachęcić (nikogo nie zmuszam) do tego aby wysłał to tvp maila o treści :
"MY KIBICE Z CAŁEJ POLSKI ŻĄDAMY, ABY MECZE REPREZENTACJI POLSKI ORAZ DRUŻYN KLUBOWYCH WYSTĘPUJĄCYCH W ROZGRYWKACH EUROPEJSKICH KOMENTOWAŁ PAN DARIUSZ SZPAKOWSKI. UWAŻAMY GO ZA ŚWIETNEGO FACHOWCA I NAJLEPSZEGO POLSKIEGO KOMENTATORA SPORTOWEGO. JEDNOCZEŚNIE NIE MOŻEMY ZROZUMIEĆ DLACZEGO ZOSTAŁ ODSUNIĘTY OD KOMENTOWANIA MECZÓW NA ANTENIE TVP! JEDYNIE PAN SZPAKOWSKI POTRAFIŁ STWORZYĆ NIEPOWTARZALNĄ ATMOSFERĘ PIŁKARSKIEGO (SPORTOWEGO) ŚWIĘTA DLA TYCH OSÓB, KTÓRE OGLĄDAŁY MECZE (WYDARZENIA SPORTOWE) W TV. MIĘDZY INNYMI WŁAŚNIE DLATEGO NALEŻY PRZYWRÓCIĆ PANA DARIUSZA SZPAKOWSKIEGO TAM GDZIE JEST JEGO MIEJSCE - CZYLI DO KOMENTOWANIA NAJWAŻNIEJSZYCH WYDARZEŃ SPORTOWYCH NA ANTENIE TVP!"
mail do tvp : [email protected] w temacie wpiszcie: Prośba(żądanie) !!
pozdrowienia dla wszystkich tak apropos to Szpakowski fakt faktem gadał głupoty i o piłkarzach wiedział wszystko czasem nawet więcej niz oni sami..ale Basałaj to dla mnie pomyłka !!
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-20 23:30]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 21/11/2003 10:34
lepiej napisac ze obecni komentatorzy sa tragiczni a nie ze szpaku byl zajebisty bo zaloze sie ze polowa z was i tak na niego bluzgala. ale jak by wasze alpele nie pomogly to proponuje wylaczec fonie i ustawic mecz w polskim radiu na falach dlugich. tam to sa dopiero komentatorzy chyba z trzech ich tam siedzi i co chwile sie zmieniaja. bo tak zapierdalaja z komentowaniem ze niedaja rady tylko ze tam komentowane sa tylko mecze z udzialem polskich teamow
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 21/11/2003 11:27
Jak najbardziej popieram i jestem za !! Oczywiście wyśle tego e-maila !! Szpakowski był najlepszy i mam nadzieję, że jeszcze będzie, tylko on potrafił stworzyć klimat prawdziwego piłkarskiego meczu za co jestem mu bardzo wdzięczny !!! Basałaj jeszcze niejest taki najgorszy prawdziawa tragedia to Borek !!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 21/11/2003 11:42
szpaku to taki nasz Baranowski, niby pierdzieli od rzeczy, ale jest nie zastapiony i szczerze to brakuje mi jego glosu w TV, przylaczam sie do petycji 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 21/11/2003 12:13
Szpakowski gdzie jest ... Szpakowski , a Basalaj niech potrenuje na nizszych ligach moze sie tak nie bedzie mylil.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 21/11/2003 15:43
o ranny!!!!!!!!porażające!!!czy na prawdę tyle osób chciało by ten kompletny dyletant wrócił do łask!?
Ludzie ten facet nie rozumie tej dyscypliny sportu,przez kilkanaście lat będąc blisko piłki nożnej nie zrozumiał na czym to polega.
Dlatego oszołoma aut to to samo co faul,faul to korner itp.(nie chodzi bynajmniej o przejęzyczenie a domyślenie się tego co dzieje się poza kadrem monitora).
Jego antycypacja zdarzeń ktore dzieją się na boisku jest na poziomie kogoś kto ogląda pilkę raz na cztery lata.
SZPAKOWSKI!!!-NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 21/11/2003 23:04
wyslijcie petecycje wtedy szef sportu w TVP - Janusz Basalaj napewno zrezygnuje bueheheh.
Smieszne troche.......
Najlepszy byl Zydorowicz no i jeszcze Jonca jest dobry , a najwieksze nieporozumienie to Lubanski i jego ,,Szira" (na Alana Shearera )
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 22/11/2003 10:07
Zgadzam sie ze Basalaj i spolka sa do wymiany. Ale dlaczego akurat na Szpakowskiego?? On jest lepszy od Basalajow ale i tak beznadziejny.. Nie widze sensu wymieniac beznadziejnego na troche mniej beznadziejnego... pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 22/11/2003 10:49
szpakowski byhl za mocny ziom albo zydorowicz ci komentatorzy przeszli juz do historii polskiego sportu hehe a basałaj = tragedia zgadzam sie z wami..... juz nasz Baranowski by lepiej komentoal te mecze... pzdr
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|